Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Ovo nije za live temu.

Najveci problem u nasoj igri je CMM to jest ono sto se od njega ocekuje u odnosu na to sta isporucuje.

Kada on organizuje igru uzasno smo spori i nekreativni, a defanzivno nije nikakva prednost.

Izgledamo daleko bolje sa Yagom, a veceras i sa Teom.

Da li je problem u nekvalitetu ili neuklapanju u ideju trenera, ne znam, ali uzasno je.

Makabi nas trenutno rutinira, dok ovo pisem poluvreme 44-32 bez da su ista posebno odigrali.

• Like 3

Makabi je baš večeras rešio da igra odbranu u kost, do sada su je igrali bukvalno rekreativno. Pride im napad funkcioniše skoro pa savršeno zadnjih i ovu i prošlu utakmicu. Rešili su da dobiju ovu utakmicu.

Mi smo promašili brdo zicera i nikako da se priviknemo na kriterijum. Odbrana ne funkcioniše i nema tranzicije. Deluje da više neverujemo sami sebi i da nemamo rešenje. Sce u svemu deluje da ovo biti bolan poraz.

• Like 2

Uz neke rezultate koji bi lako mogli da nam se poklope veceras, bukvalno smo mogli da se lansiramo u sam vrh.

I uspeli smo ovako da puknemo.

Iako je sezona bolja nego prethodna, trademark porazi od ekipa sa dna tabele ne prestaju. 

Steta.

Krivi su svi.

Sfero mozda i najmanje. Onakvi fejlovi u odbrani, onoliko masenje zicera. Sram vas bilo. A ide derbi.

• Like 13

Poserem im se svima u večeru.

Nikad leba od ovog kluba, samo se ložimo bezveze i bivamo prizemljeni, iz godine u godinu.

A Nedara samo neka je zdravo. Nemam ništa protiv da ga ne vidim više ni jednu utakmicu u KKCZ.

• Like 11
  • Love 2
  • Thanks 1

Sfero je limited edition. 

Rutinirao nas Makabi kao i Fener. Prelaki smo za citanje, u odbrani vazda kasnimo, preuzimamo sve zivo, pa uvek protivnik ima dole mismec ili nekog samog na trojci. Napad jeste skripao, ali nama je odbrana daleko veci problem bila u ove dve utakmice.

Mislim da ce isto biti i protiv Partizana. 

Edited by Markoss
  • Like 9

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...