Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

447 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      350
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      90
    • Niko!
      181

Recommended Posts

Karte za nivo 400 za Fener i Monako su 2000. Verujem da ce do kraja sezone otici na 3000. Sjajna stvar i sad je prednost to sto sezonske nisu otisle preko 12 000 prodatih, jer ostaje nekih 9000 dnevnih karata, od kojih moze dobro da se zaradi. Potrebno je da se malo unaprede stvari vezano za sezonske, da kao kod Makabija postoji mogucnost da sezonci prijave nedolazak, pa da se njihova dnevna karta stavi u prodaju gde bi se profit delio pola pola u odnosu na klub i sezonca. Mnogo je jos prostora za napredak kluba.

• Like 2

Jos jednom je Janis odigrao sahovski...kako je partija tekla, dolazio je mic po mic u komforniji polozaj, da bi poluvreme uspeo da zavrsi u egalu.

Egal, ali samo na semaforu, vec tada je znao da ce izvuci pobedu.

Da ne robuje nicemu, pokazao je time sto je veceras indisponiranog Kalinu ostavio na klupu.

Vreme kad su se trpeli na parketu frustrirani igraci kao da je iza nas.

Ok, Dzoel je ponovo dominirao, bio vidno istrosen i izmaltretiran jureci i bekove i cuvajuci reket...toliko korisnog centra u Zvezdi, moje oci jos nikad ne vidjase, a vidjale se svasta.

Kodi je odigrao nesto sto ce tesko ponovoti, ali srecan sam posebno posle svake njegove dobre partije.

Petrusev je jedno vreme bas odigrao vrhunsku odbranu 1na1, gresio jeste, ispadao, trpeo je skok, ali generalno jedna dobra utakmica.

Deda ponovo klacovao, doprineo i Jago onom trojkom, Rokas odlicno u odbrani i par minijatura u napadu.

Raduje izlazak iz kanala Nedovicca i Kenana.

Braun iako ima zelju, jos uvek je to sirovo i divlje, al ne slutim da ce sesti ko dupe na nosu.

Ne znam dal da patim za onim kradjamaz jer navodno konto bi sada bio jos bolji, ali pitanje je.

Trebamo biti zadovoljni, dosta je stvari bolje u odnosu na pre mesec dana.

Ne treba zaboraviti silne povrede, najvise gostovanja, i kasnije kompletiranje u odnosu na druge Euroligase.

Mi smo u jednom trenutku na 5 imali samo Mitra i Plavsica, sto je i za Aba ligu tanko.

Teodosic je privatizovao finise neke itakmice u kojoma smo izlazili podnitih glava i od kad on nema ulogu, Zvezda je postala kolektiv kakav nije bila jos od one Radonjjne godine.

Najlepsi osecaj veceras, bio je kada su se desavale izmene, po prvi put, izmene u kojima svaki igrac nosi sa sobom odredjeni kvalitet.

Poverenje strancima, cini se da smo tu cesto umeli da zakazemo.

Lepo je konacno da imamo tim za nesto vise.

Bravo za Janisa i ekipu i hvala im, samo da zdravlje posluzi.

• Like 24

Sve je mnogo lakse kad CMM dobro igra. Cim mu se ne odmicu, odnosno cim pogodi suteve, nas napad deluje mnogo fluidnije jer mu izlaze. A onda i on ima vise samopouzdanja da napada kos. Tako da, nadam se da ce moci da sutira kao veceras, jer bi to nas plafon diglo za 30 posto. 

Bravo i za Janisa, odlicno spremljena utakmica, nije ga uplasilo to sto je Pariz dobro usao u tekmu. Bez panike, bez icega, videlo se da cemo okrenuti u jednom trenutku jer su ovi krenuli bas lose da sutiraju. Meni Hifi nije impresivan, Shorts jeste, ali sutra bih pokupio Hayesa, odlican igrac. Kao Bolomboj za sirotinju. 😄

Salu na stranu, ali kakav je igrac Bolomboj, bukvalno mi covek deluje svemocno na terenu. 

Edited by Markoss
  • Like 19
  • WOW 1

28 minutes ago, Don Dusko said:

Navali.

Evo, otvara se trece uz reprizu. Deda je upravo polozio za izjednacenje 🙂 , idemo na poluvreme.

...

Uh, sto volim da dodjem iz Arene i onda na miru premotam utakmicu, kontam da nisam jedini 😆

• Like 10
  • Love 2

CMM dobro igra jer sad sazrevamo kao ekipa.Ali smo bas EKIPA u kojoj svako da svoj doprinos ponekad nevidljiv kao Dedin veceras u odbrani,proizvod=egal na poluvremenu.Njega sam ovde branio kad ga je 90% posto ljudi napadalo.Verujem da zalizanko ima specijale i za kobricu kad se skroz oporavi.Bas budzi ovu ekipu u hodu po potrebi tj. U odnosu na protivnika.Ako osvojimo bice na nekoj analizi vodjenje utakmica ovog gospodina.

10 minutes ago, Crni said:

Skinucu kapu ko nam bude dao vise od 70 plus poena.

Mozda je ba nas mislio,cak su nas i kladionice provalile.Granica Pariza je obicno bila 172 jer igraju na veci broj poseda.Ali smo ih sveli na ispod 70.Skidam kapu

• Like 1

4 minutes ago, Cavani said:

Nedovic je dva puta fino razdvojiio odbranu od picka i zavrsio na obrucu, trebao bi to cesce da radi.

Kaze gledao neke svoje hajlajce iz prve sezone u zvezdi, pa skonto da bi trebalo cesce tako.

• Like 1

To sam mogao i ja da mu kazem. 🙂

Salu na stranu, secam se, imao je finih prodora u toj prvoj sezoni jer mu nije isao sut pa je morao da rilja na ulazima. Ove godine mu ide sut pa se malo ulenjio na ulazu, ali to je ono sto je potrebno timu. Treba to cesce da radi, kad vec ima potencijal.

Koreografija cigani biju studente

Gubimo svaki bitan mec

Mekintajer los

Nedovic los

Kenan los

Sferopulos los trener

Lose navijanje

Pola foruma u zalosti

Bravo Zvezdo ❤️

• Like 2

Hvala momcima i treneru na sjajnoj igri i pobedi.

Svaka cast i svima koji su se pojavili u hali, protiv Fenera vam se pridruzujem, karte su danas kupljene i jedva cekam da ostanemo bez glasa zajedno.

Bravo Zvezdo!❤️

• Like 8
  • Love 3

Bolomboj je ove sezone All-Euroleague Team. Momak je kompletan paket, radi bukvalno sve na terenu i ubjedljivo je najvažniji igrač ekipe. I da budemo realni, on je glavni razlog zašto trenutno izgledamo ovoliko dobro u defanzivi. 

Dopao mi se Nedović večeras. On mora da miksa ulaze i šuteve za tri poena, ne može samo da se oslanja na šuteve za tri a ove sezone to radi. U prve dvije sezone je bilo dosta više poena na obruču. Ja se nadam da će u nastavku sezone nastaviti sa ovakvim partijama. 

Davidovac i Gidraitis su odradili dobre role. Davidovac je ponovo postao legitiman član rotacije i bitan je šraf u ovoj seriji pobjeda. Gidri samo malo da proradi šut i extra je igrač za 15 minuta kad je več roster sklopljen tako da imamo Kalinu koji je projektovan za prvo krilo. 

I još bih napisao da imam osjećaj da prolazi malo ispod radara odbranu koju Petrušev igra u poslednje vrijeme. 

• Like 12

16 minutes ago, Cavani said:

Kakav blast from the past je ovaj Dedin baseline assassin potez kao omaz Simonu.

Falilo je samo jos da i on lizne celu i utisak bi bio potpun.

Baš potcenjen DeDin "put him on the poster" momenat. 

I interesantan podatak za DeDu - odigrao je 156 minuta u EL ove sezone i još nema izgubljenu loptu... 

• Like 1

4 minutes ago, Djirona said:

Baš potcenjen DeDin "put him on the poster" momenat. 

I interesantan podatak za DeDu - odigrao je 156 minuta u EL ove sezone i još nema izgubljenu loptu... 

Zato što igra u garbidž tajmu.

• Ha-ha 2