Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      35
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      89
    • Niko!
      179

Recommended Posts

Jako cudan tok utakmice ali jako bitna pobeda.Ono sto je jako bitno je sto svaku utakmicu neko drugi iskoci i upravo je to bila zamisao Sferopulosa kada je selektirao ekipu.Deluje da je hemija u ekipi sve bolja sto je logicno s obzirom da u zadnjih 6 utakmica imamo 5-1 u EL.SBBKBB ali da nije bilo povrede Bokija ovaj tim bi sad bio na jednom od prva 3 mesta.Samo da se sacuvamo od povreda do kraja sezone i bice ovo veoma uspesna sezona.

• Like 7

Ovo su utakmice koje mogu da prelome sezonu. Gust i težak raspored generalno, ima pobeda gde protivnika pregazimo, ima poraza gde budemo pregaženi, ali utakmice na jednu loptu mogu napraviti razliku između šestog i jedanaestog mesta.

Novajlija dobar danas, zadovoljan sam. :classic_smile:

I vrlo mi je drago što imamo dosta opcija za igrača koji će iskočiti i rešiti meč. Prošli put Deda (a to mu je bio prvi pogođeni šut iz igre te večeri), sada Kenan (nakon jako lošeg šutiranja spolja, počinje da hrabro ide do samog koša kada se lomi).

Sledeći put rešava neko treći!

• Like 30

5 minutes ago, deez nuts. said:

Ocel Chima izbaciti yt gameday video? hehe

Nadam se da ga nikada necemo dovesti, koliko je to meni bezvezan igrac. Naravno i veceras sa brutalnom statistikom 18p i 7sk, ali toliko nebitan, gusi ekipu, naravno promasi ili izgubi loptu kad god ne treba, itd... Kakav bi epski zajeb bio da ga je neko platio letos milion evra. Sa sve onim ponasanjem zeljnim paznje, gestikulacijama, konstantnom pricom sa sudijama, protivnickim igracima...

Edited by СтелаРоса
  • Like 3

Kenan konačno počeo da koristi ulaz i eto kako se to vratilo.

Velika pobeda, možda i najveća u dosadašnjem toku sezone, jer mi smo u poslednjih desetak godina ovakve mečeve uglavnom gubili, gde sami sebe pobedimo.

Na 11-8 smo, i sada konačno ide malo bolji raspored. Idemo meč po meč, ali onako na prvi pogled mislim da je predstojeće duplo kolo i mečevi protiv Monaka i Fenera nešto što će nam najbolje pokazati da li je ovaj tim za velika dela, a siguran sam da jeste.

U pravo vreme trening protiv FMP-a, pa Pariz, a, da ne zvučim prepotentno, mislim da ćemo ih dobiti mnogo lakše nego što svi očekuju.

Bravo Janis, bravo Zvezdo!

• Like 2

-Tek se sad vidi koliko sirok roster imamo,uvijek neko iskoci.

-Kad se vrate Dobric i Daum bice mnogo opcija.

-8 dana imamo do utakmice sa Parizom uz mec sa fmp-om i odlicna prilika da se odmore igraci sa najvecom minutazom.

-Koliko ce samo znaciti 2 pobjede u zadnjim sekundama za samopouzdanje ekipe i to na strani ostvarene.

-Brown ce donijeti mnogo ovoj ekipi.

-Najbolji raspored imamo u cijeloj el do kraja od cak 9 meceva kuci i 6 na strani (2 u bg).

-Red je da gori arena a mi cemo sigurno nastaviti sa pobjedama.

🔥🔥🔥

• Like 8

Još jedna herojska pobjeda! Ovo su utakmice koje se u 97% slucajeva gube jer si imao +17, pa si dozvolio da te okrenu na 2-3 min do kraja. Ekipa je u nokdaunu...

Ali onda se pojavljuju sjajni Ajzea i bogotac Dzoel i donose nam pobjedu!

Grande trijumf koji nam otvara vrata PO. 

Bravo Zvezdo crvena! ❤️

• Like 2

Tesno, ali slatko.

Ovo je moralo da se presece u 3/4 kada smo ih lomili, ali losim odlukama u napadu i uz par pogodjenih suteva Baskonije, vratise se..

Elem, ova Zvezda dobija i ovakve meceve, nacrtane za preokrete i davanje krila protivniku. Ogromna razlika u odnosu na ranije sezone.

Tesko mecevi slede, mora hrabro. 

Zvezdaaa!!!

• Like 3