Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Plašenje dece Marinikom lopužom >>> plašenje dece babarogom

Kako je slatko to što je Čić dozvolio da mu botovi po mrežama pišu da je lopov i da je napravio katastrofu, naravno Marinikazilla je duplo veći lopov, duplo veći izdajnik i ima manje sexy usne od Čića.

Uloga Delija u 5. oktobru je jedna od retkih svetlih tačaka u nekoj bližoj istoriji. Interesantno je da oni to smatraju svojom brukom. Interesantno je i to što je broj ljudi koji podržavaju rad grupe desetostuko manji i sada je retkost naleteti na osobu koja će o njima pričati afirmativno, kao uostalom i o hot lips-u. Slučajnost.

I još nešto, Delije su iz svog ugla pripisale sebi ne znam ni sam koje sve zasluge, a istina je da su oni u priči bili samo jedan šraf. Za tu slobodu su zaslužni i mnogi drugi građani koji su taj dan krvarili i gutali suzavac.

P.S. I da dodam, kao najveću sramotu dotičnih vidim to što su bili saučesnici u odjebavanju Vidića u trci za predsednika FSS-a. Nadrealna situacija, koja se kosila sa zdravim razumom pre svega, a onda i sa svime ostalim. I ako me neko pita kakve veze oni imaju sa izborima u FSS, da kažem da niko nije naivan i svako zna kakav uticaj imaju na fkcz, bili su saučesnici 200%.

Edited by Sinnerman
  • Like 23

52 minutes ago, Portovale said:

Zamisli da stvarno misliš da je pad Vučića, pad Cigana 😂 Pripisacu ti ovo isprovociranošću. 

Oni ne učestvuju u skidanju jer je zamjena Marinika, koliko god je izvizdali ili ne, valjda znaš da nečije zviždanje na ulici ne utiče na glasački papir, na kom  opoziciju vodi dotična. Možda da probate da nađete zamjenu dostojnu resavanja katastrofe koju je napravio Vučić,umjesto što lopova mijenjate lopovom, pa možda i dobijete masu koja vam je potrebna da izvedete ovo što pokušavate ovih dana. Štrajkovima i zviždanjem tog filma neće biti. 

Nemoj ove fore bogati, nikog nije briga za tamo neku Mariniku niti bilo koga drugog iz opozicije. Brani se AV zbog privilegija, što ličnih koje neki imaju,što privilegija koje Zvezda kao klub ima kod ove vlasti. Nema tu ji ideologije ni nacionalizma, ni srpstva ni čuvanja Kosova i svih drugih priča lepo upakovanih da se ne vidi baš iz aviona. Današnjim saopštenjem sve je jasno, opredeljeni su za AV i dok im neko ne obeća iste te privilegije držaće njegovu stranu.

• Like 28

1 hour ago, Portovale said:

Mislim da ti za taj zaključak nije potrebno saopštenje. Ništa drugo do greške, ne može biti nešto što je ilegalno, da uprostimo. Obojena revolucija, koliko god pitko sprovedena je ništa drugo do greška, kako god ona bila upakovana a za posledicu imamo upravo ovo protiv čega se danas borite. Osim ako nismo Amerikanci, njima ovo nije greška.  

Proglasili ste me ludim kad sam vam juče napisao da nikad više nećete dobiti pomoć sa te tribine oko ikakvih revolucija, jer se ljudi i dalje stide kakva su goveda ispali tad, da bi tu grešku više ikad ponovili...a pogotovo ne dok je ovako providna sa sve šakama samo u drugom obliku i boji.  E pa evo vam samo 24h kasnije,  zvanično saopštenje i potvrda. 

Kad se ta činjenica procesuira u glavi, garantujem da će svi razumjeti zašto neće ucestvovati u skidanju Vučića da bi se postavila Marinika. 

Jesi siguran da si uradio matematiku oko ovog predloga ? Sigurno ti je jasno da se arena može puniti do čepa i ako svaki od tih što bi pjevali ne bi došao na utakmicu?  

I bez brige, možete da pjevate, evo kažem vam insajd info, nikome neće dlaka faliti sa glave a vi se ovome nasmijte kao i juče onoj informaciji koja je danas "slučajno" osvanula i u saopštenju. I da vam otkrijem na brzinu još jednu informaciju,tijesna većina ljudi sa tribine će se tome poradovati.

Sta me briga sta ce grupa da radi, neka radi sta hoce, icice na njihov obraz ako ga uopste imaju.

Ono sto ne smeju da rade je da guse tudja misljenja jer bi trebalo da zivimo u zemlji koja je slobodna i svako bi trebalo da ima pravo da iskaze svoj stav svidjalo se to njima ili ne.

Edited by nunilo
  • Like 4

@Portovale

Po meni je najvece Vucicevo zlo podela koju je napravio u drzavi. 
Podela na patriote i izdajnike gde on odredjuje ko je ko dok se njegovi poslusnici neometano enormno bogate od nasih novaca.

Obojena revolucija je promena vlasti sa minimalnim ljudskim zrtvama.

Sta je lose ako se ovakav autokrata smeni obojenom revolucijom?

• Like 6

8 minutes ago, Clash said:

@Portovale

Podela na patriote i izdajnike gde on odredjuje ko je ko dok se njegovi poslusnici neometano enormno bogate od nasih novaca.

Loše može da bude samo onima koji imaju koristi od ovog režima. Srbija i srpski narod kao i  stanovnici Srbije imaju samo štetu od AV.

• Like 8

Makabi i Partizan se moraju pobijediti. 

Cak i da sutra dobijemo, ako izgubimo jednu od te dvije utakmice smatram velikim skandalom i sramotom.

Nadam se da je Sferopulos naucio iz proslog derbija kako treba i da necemo ponoviti onakvu partiju.

PS. Ja bih protiv ovakvog Partizana u 12 prije imao Lazica nego Tea, treba neko da se i posiba sa njima, ASVEL je pokazao kako.

• Like 6

1 hour ago, Henry Chinaski said:

Ne cigana, delija, to nije isto. Niko nije tražio da delije skidaju Vučića , no da podrže studente u borbi za pravdu u ovoj nakaradnoj državi. Ili da bar postave transparent solidarnosti, al avaj 

Sutra da Vučić stvarno ispuni sve zahtjeve, a studenti ostanu na ulici ja bih bio protiv toga, jer uopšte nije stvar u izborima, koje niko i ne želi

Pazi, razumijem ja odlično što ti pričaš, čak se i slažem u dijelu oko podrške protestima samo nisam toliko glup da ne znam da se naravno neće završiti na ispunjenju ikakvih zahtjeva a vjerujem da ni ti nisi toliko naivan. Znamo i ja i ti da je ovo otišlo na nivo daleko veći od ispunjenja bilo kakvih studentskih zahtjeva pa bili oni i političke prirode poput pada ove vlade celavog prevaranta.  Baš zato što to SVI znamo, kao što isto tako svi znamo da je cilj rušenje Vučića, što potpada pod te revolucionarne stvari, sa tribine nećete dobiti nikakvu pomoć, makar ona bila u vidu podrške "studentskim" protestima...jer PROSTO, rekoh 10 puta već i stvarno će vam mnogo pomoći, ispali su goveda sa Miloševićem i to smatraju smrtnom greškom, sto i jeste...koji nacionalista/patriota, šta god, želi da učestvuje NESVJESNO u nečemu što provodi i plaća njihov najveći neprijatelj.  Uostalom, Vučić je proizvod te "revolucije" a pošto je OPET sprovodi isti igrač, jasno je da proizvod/rezultat ne može biti drugačiji od ovog u kojem trenutno živimo.

Bez nabijanja tog nekog pritiska gdje je tobože epska sramota ako izgubimo od Partizana. Kao da igramo protiv kk Kosjerić, a ne protiv kluba sa 24,5 miliona evra budzeta. 

Step by step...

• Like 2
  • Ha-ha 1

36 minutes ago, Clash said:

@Portovale

Ne razlikuje se ni moje mišljenje puno od tvog u ovom dijelu oko bogaćenja, samo nisam toliko mlad da ne znam da NE POSTOJI zemlja na planeti koju ne potkradaju političari, zaključno sa kolijevkom demokratije u kojoj okreću pare na daleko većem nivou od ovog. To što vi naivno želite je utopija i neće se desiti, sistem je postavljen tako da mogu doći samo gori i ako ti to nije jasno iz primjera nakon Milosevica zaključno sa nusproizvodom Vučićem, trebalo bi da ti bude jasnije nakon mnogobrojnih sličnih primjera u bližoj i daljoj okolini Srbije...a ja te izazivam da mi navedes jedan primjer da je bolje. 

Šta je loše ako se ovakav autokrata smijeni parama onih koji su već smjenjivali i čije nas je smjenjivanje dovelo do Vučića ? Ako ti nakon ove pročitane rečenice nije jasno šta je loše, mogu i da proširim. Lose je jer onaj koji mijenja(preko okeana) zeli da ubrza stvari a nikako da ih mijenja...a kamoli na bolje. 

To je kao da sad pitam Sirijca, brate dobro vam je sad nakon pada diktatora...i on kaže super mi je...dok mu Izrael nesmetano razvaljuje bazu po bazu da nikad više nema oporavka. 

Edited by Portovale
  • Like 1
  • Ha-ha 4

Има људи са трибине који на помен слобе и жене му црвене вештице добију алергијску реакцију а овде се прича као да сваки човек на северу данас држи његову слику у кући...

Мислим да већини смета не пети октобар као сам чин тада много младих и бунтовних људи колико смета ког су довели на власт... третман према Звезди и навијачима као и чињеница да милошевић није одговарао за своје издаје  у Србији него је црко у Хагу

• Like 1

Moram da pohvalim i nasu upravu koja nije dovela ovog S. Harrisona za koga su neki ovde sekli vene prosle godine.

Lik ima gore procente suta slobodna bacanja nego najgori centri u ligi 42%, uz to mu je indeks korisnosti 4.4 za 18 MPG...

• Like 9

57 minutes ago, nunilo said:

Sta me briga sta ce grupa da radi, neka radi sta hoce, icice na njihov obraz ako ga uopste imaju.

Ono sto ne smeju da rade je da guse tudja misljenja jer bi trebalo da zivimo u zemlji koja je slobodna i svako bi trebalo da ima pravo da iskaze svoj stav svidjalo se to njima ili ne.

Slažem se i zato sam vam i provukao informaciju da nikom neće faliti dlaka sa glave ukoliko krene pjesma protiv Vučića sa ostalih tribina. Ali pošto se to već ne pjeva u Aba ligi, jasno je da Delije nisu problem zašto se ne pjeva na košarci. 

Imaju ljudi zicer i ne znam zašto ga ne iskoriste

(znam, manjina ste i u hali i po političkoj liniji, zna većina ljudi sve ovo što pričam o ovakvoj opoziciji) 

2 minutes ago, Dzonii said:

Moram da pohvalim i nasu upravu koja nije dovela ovog S. Harrisona za koga su neki ovde sekli vene prosle godine.

Lik ima gore procente suta slobodna bacanja nego najgori centri u ligi 42%, uz to mu je indeks korisnosti 4.4 za 18 MPG...

Stoji da covjek igra brutalnu odbranu, ali za njega je Pefi Markovic, Stef Kari licno.

Mislim da bih se ubio da sam ga gledao ovakvog kod nas.

• Like 2
  • Ha-ha 1

4 minutes ago, velja52 said:

Има људи са трибине који на помен слобе и жене му црвене вештице добију алергијску реакцију а овде се прича као да сваки човек на северу данас држи његову слику у кући...

Мислим да већини смета не пети октобар као сам чин тада много младих и бунтовних људи колико смета ког су довели на власт... третман према Звезди и навијачима као и чињеница да милошевић није одговарао за своје издаје  у Србији него је црко у Хагу

Ogromna većina je takvih što ne mijenja da su iskorišteni od strane neprijatelja za lične interese neprijatelja. Stvarno nije teško to ukapirati i da Milošević nema veze sa tim. Problem je sam čin i oreol goveda i ono do čega je dovelo to rušenje...a kako vidimo, nije dovelo do ničeg korektnog a kamoli dobrog. 

Nikad više sa tribine

6 minutes ago, Sokmeniki said:

Stoji da covjek igra brutalnu odbranu, ali za njega je Pefi Markovic, Stef Kari licno.

Mislim da bih se ubio da sam ga gledao ovakvog kod nas.

Slazem se ali i LeBranko je u najbolje godine peglao odbranu, ali je znao i da provlaci loptu kroz obruc sto i jeste poenta ove igre, nije se brukao bar sa linije za slobodna bacanja kao doticni.

Edited by Dzonii
  • Like 1

3 minutes ago, Guru said:

Mnogo dobro je Lazić proturao loptu kroz obruč, karijerno 3.4 poena za 17.4 minuta u EL, a career high 4.4 poena u sezoni kada je igrao 23.4 minuta po meču. 

Statistika kod Lazića nikada nije igrala neku ulogu jer energija koju je on donosio je nemerljiva. Koliko je samo utakmica preokrenuo u našu korist tako što je pokrenuo ceo tim. Kao nitro da dodaš pa se bustuje motor. I ove sezone je imao jednu takvu utakmicu. 

• Like 31
  • Thanks 1

4 minutes ago, Knipex said:

Statistika kod Lazića nikada nije igrala neku ulogu jer energija koju je on donosio je nemerljiva. Koliko je samo utakmica preokrenuo u našu korist tako što je pokrenuo ceo tim. Kao nitro da dodaš pa se bustuje motor. I ove sezone je imao jednu takvu utakmicu. 

Energiju mu niko i ne osporava, reagovao sam na priču o njegovom proturanju lopte kroz obruč. Malo je netalentovanijih i neproduktvnijih napadača na ovom nivou košarke od Lazića.

• Like 4

22 minutes ago, velja52 said:

Reći ću ti šta njima smeta. Verujem da su im kao i svim usijanim glavama obećavali kule i gradove, avione i kamione, a nakon svega su se pravili da ih ne poznaju i spustili ih na zemlju. Nekoliko godina kasnije došla je i ona neviđena represija, za koju je bio zaslužan ministar Jočić, od milošte Joča Trafikante.

Perhan je naučio grešku Slobe i tzv. žutih i svima njima dao kule i gradove, avione nije ali kamione jeste. Sakupio je sav šljam, kriminalce, probisvete, propalitete, siledžije, navijače, dao im miran život koji su mogli da sanjaju, dao im luksuz, dao im povremeno priliku da prebiju nekog da utole glad, a oni njemu pokornost i odanost.

• Like 12

18 minutes ago, Guru said:

Mnogo dobro je Lazić proturao loptu kroz obruč, karijerno 3.4 poena za 17.4 minuta u EL, a career high 4.4 poena u sezoni kada je igrao 23.4 minuta po meču. 

Ja sam iskreno mislio da je imao i slabije brojke i da mu je prosek ispod 2 poena po meču.