Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

6 minutes ago, Cavani said:

Alba odnela pobedu u Bolonji i to u produzetku, veterani u Virtusu su se dodatno izmorili, gubili su celu utakmicu. Publika izvizdala ekipu i trenera, imaju 2-11 i pet vezanih poraza. Najgori tim EL.

Mora ta utakmica da se dobije.

Ako su veterani ovi iz Virtusa naši su onda pra veterani, uz Oli smo najstarija ekipa.

Ekipa koja spolja ima Jaga,Tea,Nedovića i Kenana nema šta da traži u plej ofu Eurolige,možda samo kao turisti da vide kako je i da ih neko dobro ošiša za taj izlet.

Iz te spoljne linije može biti samo jedan.

• Like 2

Deluje da nesto ne stima u ekipi.

Kao da se nesto dogodilo.

"NiJesam" optimista da ce Sfero jos dugo biti na klupi.

Ne znam kolika je uloga Covica i sada u klubu, ali me ne bi iznenadilo da vrate Obradovica.

Sve u svemu igrace se 1 za 1 cele sezone.

I da, porazi u ABA nisu slucajnost.

I nismo slucajno izgubili od komsija. Sledece nedelje da se igra, izgubili bismo ponovo.

Nesto mora zestoko da se promeni u ekipi.

• Like 19
  • Thanks 1

10 minutes ago, Cavani said:

Alba odnela pobedu u Bolonji i to u produzetku, veterani u Virtusu su se dodatno izmorili, gubili su celu utakmicu. Publika izvizdala ekipu i trenera, imaju 2-11 i pet vezanih poraza. Najgori tim EL.

Такве смо увек добијали

• Like 1
  • Ha-ha 1

Ovo je bas prst u oko, ne poraz kao poraz nego pickast mentalitet prvo Janisa pa onda svakog ko je krocio na teren. 
Ispisali se po nama mi im aplaudiramo.

Pariz je prvi jer ne jebe zivu silu, i peglaju se sa jacima na max obrtaja, a mi? 

Oly, Efes, Barsa… izvini Jani, ali nismo bas u situaciji da biramo utakmice u kojima cemo se pojaviti.

• Like 11

Kako ovih 5-45 Virtusa za 3 p za dva dana ide na 12+ trojki.

Šengelija 20+p ,i Belineli trojke iz pirueta.

Koliko smo to već puta videli...

Za nas je bilo bolje da je dobio Virtus večeras 

• Like 10
  • Ha-ha 1

Проблем је био у ротацијама Душка сад исто и код Јаниса, шта није уреду са овим клубом? 

Сада иде Виртус који је закуцан за последње место, а ми када морамо да добијемо такве екипе у гостима мислим да никада нисмо добили. Не могу да се ваде да нам фали Боломбој и Недовић јер су без њих играли против Бајерна и видело са да може да се одигра ако не таква онда бар пристојна утакмица, ово вечерас је био ужасан почетак два пута сам трепнуо резултат отишао на 23-9 или тако нешто.

Срамотан приступ у утакмици која те одваја од других екипа и победом си ближи 6 7 месту и плус добијаш конкурента који није ништа посебно у односу на Барсу Панату и Оли против којих у гостима играмо, шта да очекујемо ту да у првих 3 минута примимо 20 поена с оваквим приступом? 

Edited by СамоТи3
  • Like 3

Mi smo jedna vrlo nekonstantna ekipa i takvi cemo biti i u nastavku sezone.

Udavili su nam napade u 1/4 a startna petorka nije uspela da nadje nikakav odgovor.

Ne vidim drugi odgovor na to sem ubrzavanja igre i gadjati "sto manje" postavljenu odbranu protivnika.

Nije tragedija izgubiti od Manekena, njihov roster je bolji od naseg ali bi bila tragedija izgubiti od Virtusa. Ne treba mnogo argumenata dovoljan je dala Alba veceras.

• Like 5

Just now, Dropkick Murphys said:

Dušku je poslednja utakmica bila protiv Virtusa u gostima.

Samo kažem...

Nisam za to, samo iz razloga što mislim da neće ništa posebno doneti. Nek odradi sezonu celu čovek pa da cenimo na kraju kad se podvuče crta.

Just now, mister-no said:

Ovde nije u redu trener. Riba smrdi od glave.

Smrdi nama ceo klub.

• Like 1

9 minutes ago, Todo said:

Klajburn sa centra pogadja

• Like 1

22 minutes ago, Cavani said:

Kako da napišeš da ćemo izgubiti, a da ne napišeš da ćemo izgubiti.

• Ha-ha 1

3 minutes ago, Smrtokapa said:

Istina. Teško je bilo kojem timu da uhvati kontinuitet u EL, ali mi smo tu gori od proseka. Kombinacija matorih igrača, nedovoljno kvalitetnih igrača i igrača za koje imaš utisak da ne mogu da uhvate ritam jer ih rođeni trener iseče. Kontinuitet dobrih partija su imali Bolomboj do povrede, Petrušev pre ove večeri, Nedović i Kalinić na samom početku sezone i čini mi se da je to to.

Btw i dalje idemo u plej-in.

Kalinić je pao u poslednje vreme, čak mi deluje i umorno. Mada on i kad odigra loše ne može nam naneti veliku štetu. Sve u svemu, mirno sve ovo posmatram, realno nemamo kvalitet za ono što svi želimo. Ovih 6 pobeda su za mene izvanredni, čak je moglo da ih bude i više. A što se tiče realnosti, pitanje da li možemo da je promenimo u narednom periodu. Jedno od rešenja je dolazak pojačanja, al od toga znajući našu upravu, nema ništa, piši propalo. Zabrljalo se na početku sezone. Imamo i matoru ekipu koje će sve više fizički padati jer je naporan ovaj maraton. I ovakvi kakvi smo, tu smo na granici plej-ina. Treba se naravno boriti, makar da budemo što duže u igri. 

• Like 9
  • Ha-ha 1

Sve dok ne odu Luka Mitrovic, Davidovac, Plavsic, teodosic, Nedovic i Jago nema nama spasa. Mozemo mi ovde da menjamo trenera, strucni stab i ostalo sve ce ostati isto. Nikako da shvatimo da smo opasno precenili tzv. domacu osnovu. Ovde se navode neki razlozi kako su to deca kluba, veliki zvezdasi, osecaju klub kao navijaci itd, a sve je to nebitno ako oni ne pruzaju na terenu zbog cega su PLACENI

• Like 13
  • Thanks 2

13 minutes ago, Todo said:

Da li je realno da su sutnili 45 puta za 3 poena? Sad cu bas da vidim.

Inace, Armani u poslednjih 6 kola, 5 pobeda i onaj blesavi poraz od Albe u gostima.

I da, bez Bokija nemamo kvalitet da dobijamo ovakve tekme.

• Like 2

Prvi put, od kaz znam za sebe, nisam odgledao ni jednu utakmicu Zvezde u Aba ligi, olus jedno 3 propustio u EL.

Sto?

Jer sam se umorio gledanja jednih te istih lica deceniju.

Lazic, Kalina, Mitrovic, Deda...jel znate kad se igrao onaj mec sa Realom, kad je Rebic izdominirao?

Jos je tu Teodosic, sa kim je trebalo bas onako kako je Kari, pa nek prodaje svoje trikove na sabackom vasaru.

Jos tim vodi covek bez svojeg Ja, a da nije Zvezde, prodavao bi lokumates u Pefkohoriju.

• Like 4
  • Thanks 1

20 minutes ago, BojanaCZV said:

Deluje da nesto ne stima u ekipi.

Kao da se nesto dogodilo.

"NiJesam" optimista da ce Sfero jos dugo biti na klupi.

Ne znam kolika je uloga Covica i sada u klubu, ali me ne bi iznenadilo da vrate Obradovica.

Sve u svemu igrace se 1 za 1 cele sezone.

I da, porazi u ABA nisu slucajnost.

I nismo slucajno izgubili od komsija. Sledece nedelje da se igra, izgubili bismo ponovo.

Nesto mora zestoko da se promeni u ekipi.

Za početak dovesti ljude koji će se baviti skautingom i dovodjenjem mladih,perspektivnih igrača željnih dokazivanja,a ne penzije.

Ja bih to voleo da vidim.

Edited by propolis
  • Like 3

33 minutes ago, Cavani said:

Jel.mogu pozeljeti bolji klub da ih vrati u zivot?! Mogli bi od petka da se zovemo Kk Vaskrsioci!

Pojedinci iz domace osnove nema kvalitet za EL ali sto se tice nasih stranaca

Markus Viliams,Lor. Braun>CMM

Lojd>Kenan

Kvinsi Miler,Kinsi>Gidreaitis

I da ne dajem ostale primere, za sada jako tanko od stranaca a ja zivim za danom da ovi moji znakovi odu u drugom smeru. Sto se tice trenera posto mi volimo da dajemo sansu trenerima Fmp-a imamo srecu da je trenutno grobarcina na klupi tog tima pa cemo taj metak izbeci. Sto se tice Saleta ne znam da li se nesto promenilo ali je sa Covicem u katastrofalnim odnosima. I tu je vecina stalo uostalom na stranu Covica. On je objasnjavao kako izgledaju Zvezdasi do poslednjeg dinara samo sto nam nikada nije rekao da li je on bio Zvezdas u svojih prvih 4 decenija zivota. Mislim da Grku mesto nije jos mesto ugrozeno jer nemamo zamenu.

• Like 1

Ovo veceras je pusteno. Svaka analiza je suvisna. Na kraju prve cetvrtine se vidjelo da je utakmica pustena niz vodu.

Edit: sad sam vidio da je Virtus pukao od Albe kuci. Ako ne dobijemo u petak, Janis moze da kupi prnje.

offtopic: bez karte i dozvoljenog ulaza ne dolazite u Milano/Bolonju.

Edited by MaxP
  • Like 1

Евентуална победа против ових мученика из Болоње ће само продужити малтретирање навијача Звезде од стране Сферопулоса, пораз може донети више доброг него победа.

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2