Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

413 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      327
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

1 minute ago, TB Told said:

Nije baš tako bilo, bilo je osam i poslednji napad, gde je Kodi izgubio loptu i četvrtina je završena sa -8. Poslednja je započeta sa Kodijevom novom izgubljenom loptom i kontrom za +10, a sledeći napad je Lazić imao ono dodavanje pravo u ruke protivniku. U tom trenutku je bila i jača atmosfera, ali to je sa ove tri minijature ugašeno.

Moja greška, šta ćeš, napadaju me i godine pa se i zaboravlja. :classic_biggrin: U svakom slučaju ništa ne menja to da nam je ovo bila poslednja šansa za povratak i da je Kodi usrao motku.

1 hour ago, liv7 said:

Zao mi je sto ti je zbog 10-tak ispisanih stranica presela popodnevna kafa.Verovatno zbog mucnine nisi mogao da se dovoljno fokusiras na sustinu upisa-niko ovde ne kuka zbog poraza vec zbog sramnog pristupa.Ne pijem kafu,ali i mene hvata mucnina kad procitam da neko pravda onakvo ponasanje nasih igraca na terenu,nekakvom dobrom igrom Partizana.Sta je problem priznati da smo izgubili,pred svojim navijacima, jer smo znatno manje zeleli pobedu od najveceg rivala?

Apsolutno mi nije bila namera bilo koga da pravdam. U sportu kad igraju ekipe slicnog kvaliteta na mec utice milion faktora i ovakve utakmice ce se desavati i u buducnosti. Tacno je, nasi su mekano usli u derbi i svi igraci ukljucujuci trenera bili losi, takodje je tacno i da je Partizan vrhunski spremio utakmicu i da su plan savrseno preneli na teren.

Ono sto meni smeta je kako su se svi sinoc odjednom aktivirali posle pobede Partizana i krenuli da ponavljaju iste postove koje smo svi citali pre 7 danad. Danas igramo jako bitnu utakmicu, na 5-6 skoru smo a iza sebe imamo bas tezak raspored, pobedom smo na jednu pobedu od petog i dve pobede od treceg mesta,a za to vreme na forumu totalna apokalipsa traze se krivci za propalu sezonu, oprastamo se od el pre decembra, drcela sklapa poslovne dogovre i ozivljava "mrtvace" i ostalo.  

Imamo mi dosta problema, neke igrace koji ne mogu da igraju ovaj nivo kosarke, trener ima lose momente i jos nije nekim igracima pronasao idealne uloge, ali daj da se saberemo malo svi kolektivno nije ni blizu toliko crno koliko se predstavlja ovde. Dve pobede u naredne tri utakmice i mozemo da jurimo 50%  do drugog kruga, od nove godine nam ide dosta laksi raspored i uz Bolomboja mozemo da jurimo seriju pobeda.

• Like 2

1 hour ago, Creed Bratton said:

Apsolutno mi nije bila namera bilo koga da pravdam. U sportu kad igraju ekipe slicnog kvaliteta na mec utice milion faktora i ovakve utakmice ce se desavati i u buducnosti. Tacno je, nasi su mekano usli u derbi i svi igraci ukljucujuci trenera bili losi, takodje je tacno i da je Partizan vrhunski spremio utakmicu i da su plan savrseno preneli na teren.

Ono sto meni smeta je kako su se svi sinoc odjednom aktivirali posle pobede Partizana i krenuli da ponavljaju iste postove koje smo svi citali pre 7 danad. Danas igramo jako bitnu utakmicu, na 5-6 skoru smo a iza sebe imamo bas tezak raspored, pobedom smo na jednu pobedu od petog i dve pobede od treceg mesta,a za to vreme na forumu totalna apokalipsa traze se krivci za propalu sezonu, oprastamo se od el pre decembra, drcela sklapa poslovne dogovre i ozivljava "mrtvace" i ostalo.  

Imamo mi dosta problema, neke igrace koji ne mogu da igraju ovaj nivo kosarke, trener ima lose momente i jos nije nekim igracima pronasao idealne uloge, ali daj da se saberemo malo svi kolektivno nije ni blizu toliko crno koliko se predstavlja ovde. Dve pobede u naredne tri utakmice i mozemo da jurimo 50%  do drugog kruga, od nove godine nam ide dosta laksi raspored i uz Bolomboja mozemo da jurimo seriju pobeda.

Kako je povoljniji raspored dva gostovanja u Italiji, pa Oli kući, pa Efes u gostima, od Alba kući, Monako, Asvel, pa kući Partizan..

• Like 1

Majko moja koji "staklenko" pa devojke su čvršće od ovoga. 

Od kad znam za njega taj je povredjen, ili tek izašao iz povrede. 

Koliko samo mekusaca u timu. Nedovic, Teodosic, Plavsic, Mitrovic,  Davidovac..ne zna se ko je slabiji od koga. 

• Like 4
  • Ha-ha 1

5 minutes ago, No name said:

I da jesmo, što je to problem? Zašto mislite da ponižavate Nedovića poređenjem sa ženama?

Edited by DameTime
  • Like 3
  • Love 3
  • Ha-ha 3

5 minutes ago, DameTime said:

I da jesmo, što je to problem? Zašto mislite da ponižavate Nedovića poređenjem sa ženama?

Pa kad su ovde svi mačo tipovi, pa bi to da dokažu takmičenjem ko će više da omalovaži Nedovića.

• Like 4

14 minutes ago, DameTime said:

Devojke su sinonim za nežnost i mekoću. Nikakvo poniženje, samo konstatacija da su neke devojke "čvršce" i ako su po prirodi nezniji pol.

• Like 2

38 minutes ago, No name said:

Od kad znam za njega taj je povredjen, ili tek izašao iz povrede. 

Koliko samo mekusaca u timu. Nedovic, Teodosic, Plavsic, Mitrovic,  Davidovac..ne zna se ko je slabiji od koga. 

Devojke su generalno mnogo čvršće i bolje podnose bol.

Ovo ti kažem iskustveno jer po prirodi posla ljudima povremeno nanosim bol .

Mnogo se pljuje taj Neda iako nisam njegov fan, odigrao je mnogo vise tekmi nego sto sam licno ocekivao, a nije mali broj onih u kojima je bio najbolji i doneo pobedu. Malo je glupo da se on toliko pljuje, od pocetka sezone je doneo mnogo vise od Kenana i CMM-a ali ga kaci prica da je kumara i domaca osovina.

Edited by Dragon
  • Like 4