Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

410 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      167

Recommended Posts

2 hours ago, harmonajzer said:

Pa to je pocelo još kada je Djurovic na areni rekao da umesto njega treba da igra Dobric ,nije mi jasan ni Sfero sto ga je produzavao ako mu igra ovo sto mu igra sada,napravio ga na Lazarevića iz prošle sezone,udje da mu odigra neku odbranu,šutne trojku i to je to.

Bez ikakve potrebe se mraci. Odlicni smo, ja bih rekao s obzirom na situaciju sa Bolombojom i sjajni. 5-5, a od toga 6 meceva na strani i samo cetri kao domacini. Na nasu nesrecu povredio nam se najvazniji igrac, Bolomboj i pravo je cudo da smo uspeli dobiti ikog nakon toga, a mi ne samo da smo dobili, vec smo bili konkurentni u svakoj sem u onoj sa Realom. Na sve nam se povredio i Nedovic, koji je ove sezone nas najvazniji i najbolji spoljni igrac. Jesmo ispustili Asvel, pre toga Barsu, Zalgiris i PAO ali ja zaista ne vidim protiv koga mi nemamo sansu. Pritom je nevazno da li igramo u Areni ili na strani, pre pocetka utakmice smo konkurentni u svakoj, a vidimo i da smo tokom utakmice. Velika steta sto nije dovedena zamena za Bolomboja, jer bez obzira na sve Filip nije 5 on je 5/4, sto znaci da ce u nekim utakmicama porobiti, ali u nekim i biti nekonkurentan na poziciji 5. On ne moze osigurati zastitu reketa, imati stamen skok, spreciti protivnicke bekove da se lagodno osecaju u nasem reketu na nacin na koji to moze Bolomboj. Pitanje svih pitanja je kad ce se Dzoel vratiti, jer bez njega je tesko. Bez njega nam je skor 2-4, sa njim je bio 3-1 i ta jedna ukradena protiv Barse.

Mnogo se pljuje Sfero, ali porucujem gresnicima da njegovu sliku na profilu nosim od januara ili decembra i da sam uveren da ce se svi oni pokajati.

• Like 9
  • Love 1

28 minutes ago, Nini3112 said:

Ko je pisao da je glupost da je on u kanalu? Kad vec pises to,pisali smo da nije on kriv sto je produzen i da se momak trudi koliko moze da nije neko ala Sabaz,nije njegov problem sto mu je promenjena uloga,akcije za njega ne postoje vec on samo coskari,ima nesto i do trenera

Ako profilisani igrac suter promasi otovrene trojke, ili oba slobodna bacanja a trener ga uvodi kao nekoga ko je najpouzdaniji suter, da moze se za njega reci da je u suterskom kanalu.Kao potvrdu ovoga neko je izbacao i njegove procente za tri ove sezone.

Kada kazemo da je igrac u kanalu ne moramo ga odma porediti sa Shabazom.Shabaz je prica za sebe i nadamo se da se vise nece ponoviti u klubu.

2 hours ago, NikadProtivKaline said:

seljacka posla

ali to se znalo kad je potpisan dobri vojnik kobra

Upravo, samo se čekala loša forma nekog stranca na spoljnim pozicijama da krene sa ovakvim tekstovima. Zna se šta uvek pali kod dela navijača koji su košarku počeli da prate od 2011, izbor zlog stranca koji će biti šilbovan.

• Like 2
  • Ha-ha 2
  • WOW 2

A zasto neko misli da zelimo da oteramo Rokasa? Mislim to sto novinari pisu sam i ja juce pisao i jednostavno njegova statistika u napadu je jako losa i jeste za kritiku. Kada je Rokas poslednji put probio nekog 1 na 1 i dao kos? Kada je dao neku trojku preko ruke? Jbg mora i on sam da se trgne malo jer nam njegovi poeni bas fale. Ja njega ne bih oterao ni u ludilu. Ja njega kritikujem jer verujem da moze bolje i nadam se da ce proigrati kada bude najbitnije a recimo Dedu ne kritikujem jer od njega ne ocekujem nista sem da pocepa gajbu piva na kraju sezone kada budemo slavili. Moje misljneje je da Rokas mora bolje jer svi znamo da moze bolje, a ako neko u klubu misli da treba da ga oteramo onda taj nije normalan...

• Like 1

1 hour ago, kokodakalo said:

Bez ikakve potrebe se mraci. Odlicni smo, ja bih rekao s obzirom na situaciju sa Bolombojom i sjajni. 5-5, a od toga 6 meceva na strani i samo cetri kao domacini. Na nasu nesrecu povredio nam se najvazniji igrac, Bolomboj i pravo je cudo da smo uspeli dobiti ikog nakon toga, a mi ne samo da smo dobili, vec smo bili konkurentni u svakoj sem u onoj sa Realom. Na sve nam se povredio i Nedovic, koji je ove sezone nas najvazniji i najbolji spoljni igrac. Jesmo ispustili Asvel, pre toga Barsu, Zalgiris i PAO ali ja zaista ne vidim protiv koga mi nemamo sansu. Pritom je nevazno da li igramo u Areni ili na strani, pre pocetka utakmice smo konkurentni u svakoj, a vidimo i da smo tokom utakmice. Velika steta sto nije dovedena zamena za Bolomboja, jer bez obzira na sve Filip nije 5 on je 5/4, sto znaci da ce u nekim utakmicama porobiti, ali u nekim i biti nekonkurentan na poziciji 5. On ne moze osigurati zastitu reketa, imati stamen skok, spreciti protivnicke bekove da se lagodno osecaju u nasem reketu na nacin na koji to moze Bolomboj. Pitanje svih pitanja je kad ce se Dzoel vratiti, jer bez njega je tesko. Bez njega nam je skor 2-4, sa njim je bio 3-1 i ta jedna ukradena protiv Barse.

Mnogo se pljuje Sfero, ali porucujem gresnicima da njegovu sliku na profilu nosim od januara ili decembra i da sam uveren da ce se svi oni pokajati.

Hvala na jednom normalnom postu u moru, otpustanja, pljuvanja i hejta. 

Hvala i @harmonajzer, @blade runnersto ukazuju na nesto pozitivno...

Realno, ljudi, stanite malo, umirite reakcije i prilagodite ocekivanja. Tim smo koji ce se boriti za play in. Tu nam je i mesto po imenima na terenu i na klupi. Nekad cemo delovati preko toga, nekad ispod. Protiv Monaka partije CMMa i narocito Petruseva si bile nestvarne. Protiv Asvela realne. Idemo koliko nas nosioci odvedu. A klupa... Pa igraci koje imamo su nashi, zajebite shilbovanja, doselekcije i ostale clickbate teme... Pljuvati te igrace konstantno, koji su nam doneli toliko srece, je bas trulo. Ne lelemude, trude se. Neko ne moze ono ste vecina zeli, neko je pregoreo u banani, neko i jedno i drugo. I to je realnost sada. Zato setite se Mirka Kovaca, Minje Milosevica, Sepe, Balabana i Drce, osmeh na lice i teraj dalje.

Sta dalje? Ima mesta za napredovanje, ima mesta za regres. Kosarka je ziva stvar, sezona duga. 5-5 smo i imamo narednih 4/7 igramo sa ekipama ispod nas na tabeli. Da, moglo je bolje. Jebale su nas sudije, falilo je smirenosti i srece, nedostaje nam igrac koji zatvara utakmice. Rezervna petorka cesto deluje pretanko, pojedinci se bas muce (znate na koje mislim). Rotacija siroka, ali to je jasna odluka (da li dobra - videcemo). Sve u svemu, ovo za sada je vrlo vrlo solidno. Daj malo pozitive... Skroz ok je ukazati na muku, problem, ima ih... Ali brate, preteraste, ponekad imam osecaj da nam tema izgleda kao vapaj za pomoc... Mozda sam ja preosetljiv, mozda preterano kenjam, ali meni ova atmosfera bas ne prija...

• Like 24
  • Love 2
  • Thanks 3

34 minutes ago, Geronimo said:

Hvala na jednom normalnom postu u moru, otpustanja, pljuvanja i hejta. 

Hvala i @harmonajzer, @blade runnersto ukazuju na nesto pozitivno...

Realno, ljudi, stanite malo, umirite reakcije i prilagodite ocekivanja. Tim smo koji ce se boriti za play in. Tu nam je i mesto po imenima na terenu i na klupi. Nekad cemo delovati preko toga, nekad ispod. Protiv Monaka partije CMMa i narocito Petruseva si bile nestvarne. Protiv Asvela realne. Idemo koliko nas nosioci odvedu. A klupa... Pa igraci koje imamo su nashi, zajebite shilbovanja, doselekcije i ostale clickbate teme... Pljuvati te igrace konstantno, koji su nam doneli toliko srece, je bas trulo. Ne lelemude, trude se. Neko ne moze ono ste vecina zeli, neko je pregoreo u banani, neko i jedno i drugo. I to je realnost sada. Zato setite se Mirka Kovaca, Minje Milosevica, Sepe, Balabana i Drce, osmeh na lice i teraj dalje.

Sta dalje? Ima mesta za napredovanje, ima mesta za regres. Kosarka je ziva stvar, sezona duga. 5-5 smo i imamo narednih 4/7 igramo sa ekipama ispod nas na tabeli. Da, moglo je bolje. Jebale su nas sudije, falilo je smirenosti i srece, nedostaje nam igrac koji zatvara utakmice. Rezervna petorka cesto deluje pretanko, pojedinci se bas muce (znate na koje mislim). Rotacija siroka, ali to je jasna odluka (da li dobra - videcemo). Sve u svemu, ovo za sada je vrlo vrlo solidno. Daj malo pozitive... Skroz ok je ukazati na muku, problem, ima ih... Ali brate, preteraste, ponekad imam osecaj da nam tema izgleda kao vapaj za pomoc... Mozda sam ja preosetljiv, mozda preterano kenjam, ali meni ova atmosfera bas ne prija...

Ulogovao sam se samo da lupim lajk

• Like 2