Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

408 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

Kada prestanemo da budemo socijalna ustanova, mozemo da se nadamo nečemu. Jos sutra klub treba da kaze da se ne racuna vise na Davidovca, a i Mitrovica čim se dovede centar. Nekome u klubu je vazda žao da se odrekne tih igrača jer imaju neke zasluge. Moze tako, ali ne u EL.

I da, mi samo KKP mozemo da dobijemo u neizvesnoj zavrsnici jer su tada isti kao mi, ako ne i gori.

• Like 14

Au braćo, ajde sad da se kupamo govnima.

Svi su nervozni i svima je teško pao poraz, ali ne znači da ovde treba da pravimo giljotinu.

Dva gostovanja 1/2, idemo dalje, čekaju nas dve jako važne utakmice.

Napred Zvezda, samo napred Zvezda!

• Like 5

Just now, Arsen10 said:

Svi su nervozni i svima je teško pao poraz, ali ne znači da ovde treba da pravimo giljotinu.

Ako ne pobedis Asvel u gostima kog ces pobediti? Neprihvatljiv poraz.

• Like 13

3 minutes ago, Čočo said:

Ne znam čemu harikiri ovde? Da nam je neko ponudio 1:1 nakon ovog duplog kola svi bi prihvatili i to nije sad alibi. Juče smo bili ekipa za F4 a nakon dva dana teška borba za 14 mesto. Lakše malo. Sjajno bi bilo da smo ovo dobili ali Bože moj. Nije što smo izgubili meč ali se ipak potvrdilo da nama treba centar. Mnogo je ovde praznih minuta kad izađe Petrušev. I mnogo je još mesec dana tako da se igra. Biće ovde još mnogo velikih pobeda ali i poraza. Možda i bolje pred derbi ovako. Da se i oni spuste na zemlju. U meč su ušli da ga odrade. Potcenili su rivala. A to u EL ne sme

Ko da se spusti na zemlju?

Petrusev, Kodi, Kalina, Kenan? 

Oni iz kola u kolo ispravljaju sve sto prospe trener sa nebuloznim izmenama 

Covek vodi isto svaku utakmicu, samo sto ovi navedeni nekad uspeju nekad ne da sve gluposti pokriju

Na konto ovoga sto je napisala  @BojanaCZV za hemiju,  ja sam primetio i vec sam pisao o tome da kad krene ta suluda rotacija da se vidi nervoza kod pojedinaca , posebno kod Kaline, pa i kod Fice

• Like 2

2 minutes ago, VukVule1988 said:

Pisao sam i na live temi ali niko nije reagovao. 

Jel i dalje trener ima 2 čelendža? Ubedjen sam da je njihov trener vcrs trazio 3. Na faulu pri šutu nad Petruševom, ponistenom trojkom kad je njihov igrac nagazio liniju i u 2 pol isto faul pri sutu kada su dobili 2 sl.bacanja.

Mislim da od ove sezone imaju 2 za poluvreme.

7 minutes ago, harmonajzer said:

Znao je Piroćanac šta radi kada je otpisao Tea.

Da ga Bog pozivi!

Pa ne nego ce Teo da mu vodi to! 

Janis je prekrizena nula, ne trenerska, vec ljudska i to sam odavno video, jer mi je lako da prevarante provalim.

U Zvezdi ima nekoliko vrhunskih igraca i milina je gledati Kalinu, Petruseva, Kenana, Nedovica, Kodija i meni najdrazeg Bokija, ali je tu zalutalo i nekoliko gazdinih isprdaka u vidu Dede, Luke...

Kao i potpunih neznalica kakav je Plavsic.

Posebna rubrika je Gedraitis.

Jednom Sakilu su zamerali lose penale, iako je zatrpavao uredno protivnicke koseve, pa ovaj popravio i to, dok mi produzavamo igraca na poziciji sutera lika koji ima 50posto sa penala! Rokas jr najodvratnija agenda koja se gura i koja ce se izgurati i ove sezone.

Meni se smucilo da gledam sto puta vidjen film, kao i prosle god nade gasim posle gostovanja Asvelu, sad sam ponovo u rezimu da gledam Zvezdu kao krava mrtvo tele sto i nije toliko lose, obzirom da fudbal i ne gledam😁

Nije nocas bilo zivciranja, prosto naviko sam na izgubljene zavrsnice, sad sam u fazonu da isteraju do kraja sa ovim rosterom, jedino mi zao Filipa, mald je momak, ne zasluzuje da bude u timu koji niko ziv ne zarezuje i koji je godinama bitan u evropi kao semafor na GTA.

• Like 1
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, VukVule1988 said:

Jel i dalje trener ima 2 čelendža? Ubedjen sam da je njihov trener vcrs trazio 3. Na faulu pri šutu nad Petruševom, ponistenom trojkom kad je njihov igrac nagazio liniju i u 2 pol isto faul pri sutu kada su dobili 2 sl.bacanja.

Taj je trazio Sfero, inicijalno je dosudjen faul na zemlji

Edited by fradler
  • Like 1

A i ljudi manite se Plavšića. Koliko god nekome bilo smešno, ako moram da biram, opet ću pre Mitra birati nego njega. Jedan od razloga zašto loše otvaramo utakmice je upravo i Plavšić. Gledam ga kako nekad i ne isprati svog čoveka u prodoru, nego što pre se okreće i trči napred. Navika iz Mege, naviko samo na napad pa što pre da poentira. Čak i kad ima priliku da izvede loptu i doda je pleju, jok, frajer ne jebe živu silu, piči napred. Još kad vidim kako trči i kako se kreće, kuku lele. On igra Kolariću paniću pletem se samiću. Žao mi je, previše je tu mana za ovaj nivo košarke.

• Like 1

6 hours ago, Markoss said:

Brate, nisam ja portparol kluba. Najavio sam centra jer se trazio centar. Ne znam da li se i dalje trazi sad kad je s Motlijem sve zakomplikovano.

U postovima pisem ono sto mislim, ne stav kluba. Dakle moje misljenje je da nam ne treba novi igrac. Sigurno necu stav kluba pisati kroz svoje postove, pogotovo jer sam prvi post napisao davne 2011. godine na pokojnom b92 i imam dugacak forumaski staz da bih bio okatererisan kao "insajder" ili ubaceni element KKCZ.

Nama je jos jedan centar apsolutno neophodan, jer Mitrovic i Plavsic su centri za Krku i sl. klubove, ovo sto oni igraju nije ni za Evrokup.

• Like 3

2 minutes ago, berti said:

Kada prestanemo da budemo socijalna ustanova, mozemo da se nadamo nečemu. Jos sutra klub treba da kaze da se ne racuna vise na Davidovca, a i Mitrovica čim se dovede centar. Nekome u klubu je vazda žao da se odrekne tih igrača jer imaju neke zasluge. Moze tako, ali ne u EL.

I da, mi samo KKP mozemo da dobijemo u neizvesnoj zavrsnici jer su tada isti kao mi, ako ne i gori.

Jedino su partizani gori od nas što se tiče neizvesnih završnica. Izgubili su sve do jedne u EL. Mi smo samo jednu dobili i gle čuda, baš protiv njih. Ovo je protiv svih zakona verovatnoće.

• Ha-ha 1

1 minute ago, Arsen10 said:

Ma brate poraz kao poraz nije problem, pa bar mi smo se nagledali ovakvih poraza ko zna koliko. Nego je velika zal sto je utisak da nas je malo manje ludovanje sa rotacijama od strane trenera delilo od jos boljeg skora. Naravno da je 5:5 dobar rezultat za sada, pogotovo sto nas cekaju dve utakmice kuci gde smo favoriti.

3 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

А могао бих се заклети да ми Лазаревића показујуScreenshot_20241114-222422_Chrome.thumb.jpg.32eb278b5fab3bf5d96b11887eb8f2fe.jpg

Samo što Lazarević nikada nije ni stigao do proseka od 3 poena po utakmici, a do 6 trojki je možda došao za celu sezonu.

Smešno je skretane pažnje sa propale domaće osnove, koja ni za ABA nije, na Rokasa koji i ne igra na svojoj poziciji, ali bar se trudi maksimalno.

• Like 1
  • Thanks 1

Čisto da se zahvalimo i Teodosicu velikom zvezdasu koji neće da dodje u Zvezdu sa 35 kad je pred penzijom(njegove riječi), al moze u 37 bez treninga da uzima ovakve suteve i peomašuje po ko zna koji put...U pravu su ljudi tačno nikada nećemo uci u plejoff..

• Like 10

Nije Asvel bas takva kanturina kakvom se ovde predstavlja, imali su Olimpijakos u Pireju na konopcima i to bez De Koloa. Pre toga u Barseloni pruzili odlican otpor, u prvenstvu zgazili Monako...

Nije to bila dobijena utakmica pre meca, ali jeste bila ma minut i po do kraja, ali onda smo je prosuli onako kako samo mi znamo, a nasao se i tu neunistivi Sreten Radovic da pripomogne.

• Like 14

6 minutes ago, VukVule1988 said:

Taj celendž pri pri šutu Petruševa je bio Janisov.

Just now, suptil said:

Bas si duhovit.

Bez ljutnje, ali valjda je jasno da u ovakvoj evroligi prepunoj duplih kola manje vise svako moze svakoga da dobije.

Nismo mogli da pobedimo Asvel, ali smo pobedili Pariz, Fener, Monako...na strani.

• Like 1

Just now, TB Told said:

Samo što Lazarević nikada nije ni stigao do proseka od 3 poena po utakmici, a do 6 trojki je možda došao za celu sezonu.

Smešno je skretane pažnje sa propale domaće osnove, koja ni za ABA nije, na Rokasa koji i ne igra na svojoj poziciji, ali bar se trudi maksimalno.

Свака част Рокасу на та 3 поена 

• Like 2

Ja još ne mogu da verujem šta sam gledao i kako je trener poklonio pobedu hebenom Asvelu.

Kakve je petorke majstor slao n parket i direktno bušio tako i sebe i ekipu i rezultat.

Teo-yago-Deda-Luka u isto vreme na parketu?Ko je tu lud i šta seru dešava?Šta nam donosi ova osnova sem rezultatskog minusa?

Ja živim za dan kad će se od nas oprostiti Davidovac,Mitrović i ovaj heroj da ode u penziju.Kako bre ljudi ne mogu sebi da priznaju da nisu za ovaj nivo takmičenja i da ih je klub prevazišao i pregazio.Takođe,šta god mislili od Šegiju,nije zaslužio ovaj tretman.Naročito večeras kad se saberu povrede.Mogao je da doprinese više i od Lazića,DavidovcaRokasa.Ali dečko je pošten, ćutljiv,Radan,miran nije problematičan.Momak je ipak član reprezentacije koja je Vice prvak sveta i bronzani olimpijac.Ali valjda ne sme Deda van 12 često.Baš sam ogorčen i razočaran,iznerviran kako smo ovo usrali večeras.Sramotno izdanje Sveropulosa i pojedinih igrača ,a najviše Teodosića.Majstor umislio da je njegov privatni klub.Penzija majstore ,nije hero priča za tebe,nije ti išla ni u samom prajmu karijere.

• Like 5