Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

9 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

Ah da, cim ne pusis pricu da je prirodan pokret izbacivanje noge metar od tijela prilikom suta odmah provociras. To moze biti prirodan pokret samo u nekom vasem univerzumu. 

Ne, uopste to nije prirodna putanja noge za SVAKI sut kada ides u desno, i ja sam loptu video samo na 2K

Edited by elmulinho
  • Like 1

3 minutes ago, Cavani said:

Majstore, kada budes vrteo istu pricu kada ti Real izgubi jer je Musi sudjeno to u zavrsici ili Punteru u Partizanu, onda mozemo da pricamo o objektivnosti.

Imao si gomilu materijala za to sve ove godine.

Ovako je samo ili namerno provociranje ili losa namera.

Musi je recimo svirana ta stvar upravo protiv Partizana u PO 2023. i to je jos bio loose ball faul jer je kacio upravo Puntera cini mi se. U cetvrtoj cetvrtini utakmice koja je na kraju zavrsila 1 ili 2 razlike za KKP onom Puntervom tricom. To sto tebe ili nekog drugog triggeruje sto mislim da je to apsolutno ispravna odluka sudije me prosto ne zanima. Ono nije i nikad nece biti prirodan pokret koliko god u to pokusavali uvjeriti i sebe i druge. 

• Like 1

Razumem greske sudija kada se odluka donosi u sekundi, ali u današnje vreme, kad možeš da gledaš svaku odluku, i ti i nakon gledanja usporenog snimka, doneseš ovakve odluke, ne znam kako to da objasnim osim tendencioznog i namernog navlačenja ovog (više puta u istoriji EL) puta za Žalgiris.

Ne znam, ali mora se nešto radikalnije uraditi po tom pitanju, jer Oće centrala da pogreši jednom, ali ne 100 puta !!!

• Like 8

Just now, PorodicneVrijednosti said:

Musi je recimo svirana ta stvar upravo protiv Partizana u PO 2023. i to je jos bio loose ball faul jer je kacio upravo Puntera cini mi se. U cetvrtoj cetvrtini utakmice koja je na kraju zavrsila 1 ili 2 razlike za KKP onom Puntervom tricom. To sto tebe ili nekog drugog triggeruje sto mislim da je to apsolutno ispravna odluka sudije me prosto ne zanima. Ono nije i nikad nece biti prirodan pokret koliko god u to pokusavali uvjeriti i sebe i druge. 

Imas snimak covece, sto si tvrdoglav? 

• Like 5

Evo i Kalina je rekao sustinu, Nedi sviran faul u napadu za bocni kontakt koji je izazvao defanzivac. Jednostavno, previse se danas dogadja alibi sudjenje, automatizovane odluke bez sustine. 

Drugo, Kenan uopste nije pokusavao da izvuce faul nego normalno sutnuo. Po ovoj logici sudija kada nije penal u fudbalu uvek je zuti za simuliranje. A nije tako.

Mislim cemu vise... nema poente.

• Like 8

1 hour ago, PorodicneVrijednosti said:

Iz glave se mogu sjetiti jedno 4-5 situacija gdje su Musi to svirali, a igra u Realu. 

Ja iz glave mogu da se setim 15-20 u kojima mu nisu svirali, i bar jos toliko Panteru... 

I procentualno koliko se posto svira? Ako ga sviras sviraj svima. 

Isto kao sto je juce Poirier dobio tehnicku nakon zakucavanja, ne sudis nikom za takve stvari 30 utakmica i onda se odjednom setis pravila. 

• Like 2

2 minutes ago, elmulinho said:

Ne, uopste to nije prirodna putanja noge za SVAKI sut kada ides u desno, i ja sam loptu video samo na 2K

Noga izbacena metar od tijela nije priordan pokret za bilo koji sut nit ce ikad biti. 

Just now, Crni said:

Imas snimak covece, sto si tvrdoglav? 

Na kojem se jasno vidi izbacena i ostavljena noga. 

Jebeš ove sudijske kradje, to je nešto što znamo i što smo navikli.

Mene brine ova Janisova krađa i što nije pustio Plavšića ranije da igra, da smo ovo pobedili Plavšić bi bio junak.

Kada kažem ranije ne mislim na ovu utakmicu,već generalno u sezoni. 

Sramota je i davanje minuta Dobriću gde on radi neke stvari što u životu nije radio.

Gospodine Janisu molim Vas da se presaberete i da iz ovog sjajnog tima izvučete maksimum!!!

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

Zamolio bih navijaca Dzanana floping Muse, da nas veceras postedi svog "objektivnog" vidjenja stvari, dovoljno je receno, nema potrebe vise sipati ljudima ovde so na ranu. Retko kada izreka "cutanje je zlato", ima vise smisla nego veceras. Hvala na poseti i doprinosu

• Like 32
  • Thanks 1

10 minutes ago, suptil said:

Cekaj budes sam kao duh,m sutnes i imas taj pokret noge. DAs kos a sudija ti svira tehnicku?  Ili sa centra sutnes das kos i izbacis nogu niko nigde oko tebe tehnicka zbog izbacivanja noge?  

Apsolutno se slazem,svako sutiranje slobodnih bacanja Luke Mitrovica treba da budu tehnicka zbog onog izbacaja.

• Ha-ha 2

1 minute ago, PorodicneVrijednosti said:

Secam se te Musine situacije, sutnuo je igraca. Ne secam se da si komentatisao tada da je to ispravna odluka. Na Kenana je naleteo protivnik.

Neuporedive situacije. 

• Like 1

Iskreno, nece mi biti zao ni najmanje kad krene da se rusi ovaj fake uspon Zalgirisa. 

Ovakve tekme se jednostavno moraju vratiti. A mi smo tek poceli da se gradimo.

Sfero bas bas jak lik.

CMM jedan od lidera.

Kenan je ziv.

Ako Plavsa moze ovako u kontinuitetu, na konju smo.

I spremite se, najbolje ove sezone tek dolazi ❤

• Like 16
  • Love 1

3 minutes ago, No name said:

Nije tvrdoglav nego naporan.  Dokoni polemičar, dežurni kritičar. Došao da bistri politiku, svetionik pravde.

2 minutes ago, Gudura said:

Zamolio bih navijaca Dzanana floping Muse, da nas veceras postedi svog "objektivnog" vidjenja stvari, dovoljno je receno, nema potrebe vise sipati ljudima ovde so na ranu. Retko kada izreka "cutanje je zlato", ima vise smisla nego veceras. Hvala na poseti i doprinosu

Sigurno mi nijedan od vas dvojice nece reci sta da radim ili ne. To za ukucane ostavite. 

1 minute ago, CuaTheTime said:

aha, sto onda ne daju tehnicku ili makar faul Musi, Panteru svaku utakmicu? 

Ja bih za svaki taj potez davao tehnicku taman mi ga rodjeni otac napravio. 

Edited by PorodicneVrijednosti
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

1 minute ago, Don Dusko said:

Pe evo dali su juce Punteru tehnicku.

Posle koliko puta da je isto to uradio, 10?

1 minute ago, PorodicneVrijednosti said:

Ja bih za svaki taj potez davao tehnicku taman mi ga rodjeni otac napravio. 

U ovoj drugorazrednoj ligi se ne daju "najboljim" igracima u NAJVECIM klubovima

Just now, DameTime said:

tako da biste mogli da se okanete malo tog teranja sa teme.

Sa ovim se slazem.

@PorodicneVrijednosti Jel moguce, po tebi, da ne bude ni faul za dodatno bacanje niti tehnicka za izbacivanje noge? Ja odgovorno tvrdim po pogledanom snimku bar 15 puta da Kenan uopste nije imao nameru da izvuce faul. Kod flopa dribling obicno bude frontalno pa je lakse izbaciti nogu, to rade Musa i Punter stalno. Ovde je kretnja bila bocna, cak kada se pogleda kamera iza igraca, vidi se da defanizvac i Kenan nisu uopste u istoj ravni, ne samo da nema kontakta nego nisu ni blizu. Ovaj je zaplivao litvanac u prazno.

• Like 4