Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

42 minutes ago, bucks1337 said:

meni je jaci utisak ovde plavsa majstor. koji krenuo da trci kontru na pogresnu stranu :18:

27 minutes ago, JPM said:

Ne radi se o tome gde je taj defanzivac stajao, kontakta nije bilo, Nedovic je pobegao bocno. Ono je flop.

23 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

Imas li klip? Meni je na onome sto su ponovili djelovalo kao poprilicno jasn faul u napadu. 

ne vidi se najbolje na snimku ali izgleda da ovom igracu zalgirisa desna noga nije ni bila na podu a i telo mu je jos uvek u fazi kretanja.

• Like 2

30 minutes ago, Taratarn said:

Vratiće se sve ovo, ima Boga!

Mora!

Pa ni ranijih godia se nije vratilo. Zašto bi ove? Nema Boga.

Ovoj trojici dripaca yebem sve po spisku. Goveda. Sad me slobodno banujte.

Edited by Bejn
  • Like 2

57 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

Tehnicka Caananu je ispravna odluka bila, jasno izbacio nogu pri sutu da inicira kontakt. Faul u napadu Nede na kraju kod loba Plavsicu takodjer ispravna odluka, Mitchell s obje noge van polukruga na vrijeme. Dva slobodna Franciscu nakon Nedinog faula jesu bila, tacno se vidjelo da je usao u gather mrvicu prije nego je Nemanja napravio faul. 

Nedosudjena nesportska Smailagicu je vec ozbiljan cirkus, vidjelo se fino da je "zategao" lakat i udario Kalinu pri polaganju. 

Plus dojam da je domacin ostecen....

Što su nas onda pustili da igramo EL ako će da nas kradu ovako? Ovo nije neznanje sudija, gleda se snimak jbt... ovo je instrukcija sudijama da ovo rade kad se lomi utakmica. Mirotić, slučaj Kampaco, pa opet Barsa ove sezone, sad Žalgiris... Nije slučajno... 

• Like 3

36 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

Iz glave se mogu sjetiti jedno 4-5 situacija gdje su Musi to svirali, a igra u Realu. 

A radi to svaki put kada sutira za 3, svake sezone. 

Kontakt Kenana sa protivnikom je bio minimalan ako je i postojao uopste, nije da su se upleli nogama pa pali obojica.

Nedoviceva situacija je cist flop.

Ajmo malo objektivnosti.

Edited by Cavani

2 minutes ago, Bejn said:

Pa ni ranijih godia se nije vratilo. Zašto bi ove? Nema Boga.

Ovoj trojici dripaca yebem sve po spisku. Goveda. Sad me slobodno banujte.

Slazem se, ovo je otvorena krađa, ne nesreća, ali želim da verujem da mora da bude neke pravde za ovu bruku i sramotu…

Jebem im mater usta lopovska 

• Like 3

Just now, Cavani said:

A radi to svaki put kada sutira za 3, 400-500 puta do sada. Kontakt Kenana sa protivnikom je bio minimalan ako je i postojao uopste, nije da su se upleli nogama pa pali obojica.

Nedoviceva situacija je cist flop.

Ajmo malo objektivnosti.

Tehnicka Canaanu je apsolutno ispravna odluka. Nedovicev faul u napadu mislim da nije bio kad sam vidio drugi ugao nego cak faul Mitchella jer se pomjerao. 

4 minutes ago, drakon1 said:

Neće.

Naravno da nece. Za 100 godina vratilo nam se samo protiv Bajerna 1991. A spisak za vracanje nam je ogroman. Od Panate, Menhengladbaha, magle, Kelna, Bordoa, Strazbura... pa do Meša, Printezisa...

Sfero je verovatno šokiran. Nije navikao na ovakve brutalne krađe. Ovo vise nike domacinsko sudenje veceras ili respekt prema Barsi. Ovo je ciljno jebavanje.

Bodiroga....šta on beše tamo radi. Aha, nije to njegov sektor. Samo se setimo sta je Bora ucinio za nas, za Hrvate...

• Like 4

1 minute ago, PorodicneVrijednosti said:

Tehnicka Canaanu je apsolutno ispravna odluka. Nedovicev faul u napadu mislim da nije bio kad sam vidio drugi ugao nego cak faul Mitchella jer se pomjerao. 

Ajde ovako, tehnicka Canaanu apsolutno nije ispravna odluka, ta noga nije ispruzena radi ikakvog izvlacenja faula, vec kao balans kada igrac trci iz pindowna leve strane, desna noga sluzi da ga ispravi ka kosu, a ne da izvlaci faul. Drugo, za Nedovicev faul u napadu apsolutno nije poenta da li je bio van polukruga, vec kojim delom tela je udaren. Nedovic JASNO skrece svoj pravac kretanja, samim tim ne postoji govora o faulu u napadu.

• Like 12