Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

33 minutes ago, Chaos Is Me said:

Strah Luke Mitrovića kad izađe na teren protiv ovih atleta ili korpulentnijih centara je zaista frapantan, kao da si ga ubacio u kavez sa divljim zverima, čovek se potpuno odseče. Mada, kako i ne bi. Kad su ga Kamenjaš i Omić bacali po terenu kao juniora, kako da se ne uplaši Lessorta, Tavaresa i sličnih. Trenutno mi ne pada na pamet fizički slabija petica u EL.

Sinoć je taj strah bio posebno upečatljiv i vidljiv,skoro da si mogao da ga omirišeš.

Iz tog straha je pravio početničke greške u dodavanju protivnicima u ruke,i bežanje iz reketa kao da je lava u istom.

Taj strah sam gledao uzivo u Areni protiv Barse,kad ga je posle trećeg bežanja iz reketa sa loptom ribao Janis.

Jer se desilo da uhvati ili dobije loptu u reketu i bude u mismeču a on izađe napolje i preda loptu bekovima.

Sećam se da sam u jednom trenutku odlepio i počeo da se derem ,gde me klinac (od 6 god.) pitao,tata šta ti je što toliko vičeš?

Posle te situacije sam gledao da ga je Janis zvao i gestikulirao mu da ide na koš da postuje čuvara.(baš je Grk tu bio takođe odlepio i ljut)

Prošle godine je nešto igrai u napadu,imao neke lepe poene iz post igre,davao i neke lepe asistencije.Neke skakačke role i zagrađivanje obruča kao i

zaštitu reketa niko nije ni očekivao,ali neki napadački set jeste.Ove sezone ni tog očekivanog seta nema,čak ni u ABA ligi gde dođe taj nesrećni Kamenjaš

pa deluje naspram njega kao Patrik Ewing.

• Like 4

6 minutes ago, Zadnji vezni said:

Sinoć je taj strah bio posebno upečatljiv i vidljiv,skoro da si mogao da ga omirišeš.

Iz tog straha je pravio početničke greške u dodavanju protivnicima u ruke,i bežanje iz reketa kao da je lava u istom.

Taj strah sam gledao uzivo u Areni protiv Barse,kad ga je posle trećeg bežanja iz reketa sa loptom ribao Janis.

Jer se desilo da uhvati ili dobije loptu u reketu i bude u mismeču a on izađe napolje i preda loptu bekovima.

Sećam se da sam u jednom trenutku odlepio i počeo da se derem ,gde me klinac (od 6 god.) pitao,tata šta ti je što toliko vičeš?

Posle te situacije sam gledao da ga je Janis zvao i gestikulirao mu da ide na koš da postuje čuvara.(baš je Grk tu bio takođe odlepio i ljut)

Prošle godine je nešto igrai u napadu,imao neke lepe poene iz post igre,davao i neke lepe asistencije.Neke skakačke role i zagrađivanje obruča kao i

zaštitu reketa niko nije ni očekivao,ali neki napadački set jeste.Ove sezone ni tog očekivanog seta nema,čak ni u ABA ligi gde dođe taj nesrećni Kamenjaš

On se uvek uplasi centara koji su fizicki dominantni,on moze da igra protiv Motejunasa i tako tih igraca inace u ovoj sezoni ne vidim gde bi on mogao da pokaze bilo sta

Plavšić generalno ima problema sa samopozdanjem,

Čuo sam priču da je na koledžu bacanja šutirao sa oko 55% uspješnosti, u Megi su mnogo radili sa njim na tome, pa je na kraju šutirao i trojke.

• Like 2

19 minutes ago, Zadnji vezni said:

da, luka je prilicno degradirao u odnosu na taj svoj neki napadacki skillset, koji je pre god-dve bio dovoljan za ABA boraniju

a '20-22 kod radonje solidno fercerao i na EL nivou

sada je tih post poena sve manje, a lucidne asistencije su zamenile izgubljene lopte

ove sezone na 5 tekmi ima svega 4 as i 11 to

on je ove godine cist i ocigledan minus na parketu...bar po do sada prikazanom

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 12

7 hours ago, mister-no said:

Pa šta radi naš stručni štab jbt?!

Prvo protiv Barse niko ne zna da mora za 4 sekunde da se prenese.

Sad ovo, šta prate oni jbt, šta je njihov zadatak.. Ovo je jako bitna stvar taktički, i ako već Sfero nije svestan, šta mu šapuću oni dembelani jbt

Po kom osnovu su tu, rasterati sve te bezveznjakoviće..

Pisao sam vec pre neki dan o tome da mu je trener Tomovic vikao i pokazivao rukom da prenese sto pre. Ukoliko imas EL TV mozes da vratis snimak i vidis to. Sto se tice 5 licnih, mislim da nije realno da treneri vode racuna o tome jer prosto ima semafor i tamo pisu licne greske i racunas nece ljudi profesionalci da pogrese to kao sto i ne grese u 99,999% situacija. Od kad pratim Zvezdu ne znam dal je iko igrao protiv nas ili za nas sa 5 licnih tako da je ovo slucaj redji od Halajeve komete verovatno. Nebitna i celokupna prica i da se nerviras oko ovoga svega ionako smo gubili 20 razlike.

• Like 1

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Ne brinem se za to. Itekako znaju Kalina, Laza pa i Canaan da biju a Plavsa je no1.

Kako batica mlati i sa namjerom i bez nje. Kontam da su Ibaka i Llull imali jedan fin razgovor na tu temu posle utakmice.

• Ha-ha 11

15 minutes ago, Brat od Korneta said:

Sto se tice 5 licnih, mislim da nije realno da treneri vode racuna o tome jer prosto ima semafor i tamo pisu licne greske i racunas nece ljudi profesionalci da pogrese to kao sto i ne grese u 99,999% situacija.

Zadatak jednog od pomoćnih trenera je upravo da vodi računa i o ovome, jer zapisnički sto i te kako može da napravi grešku. Ne znam ko je zadužen za to u ovom stručnom štabu, al' ovo jeste ogroman propust i uopšte nije nebitna tema, naprotiv. 

• Like 7

14 minutes ago, Aman 2 said:

Izgubili ste u gostima od Reala bez sada vec tri vrlo bitna igraca i opet ima nezadovoljnih.

Blago si ga vama!

E hvala brate, ti si melem na ranu.

9 minutes ago, Guru said:

Zadatak jednog od pomoćnih trenera je upravo da vodi računa i o ovome, jer zapisnički sto i te kako može da napravi grešku. Ne znam ko je zadužen za to u ovom stručnom štabu, al' ovo jeste ogroman propust i uopšte nije nebitna tema, naprotiv. 

Jedina uteha mi je sto nismo zbog toga izgubilli. Za razliku od utakmice sa Barsom.

1 minute ago, Guru said:

Kako mislis " zapisnicki sto i te kako moze da napravi gresku" ovog tipa kad bukvalno u poslednjih par godina Evrolige odgledavsi na stotine utakmica ne znam ni za jedan ovakav slucaj. Moguce da si u pravu, mislio sam da o tome vodi racuna pomocni treneri samo u nizim ligama a ne u Evroligi gde bi trebalo da rade najveci profesionalci, mada generalno ovakvih propusta i nema inace. Po meni u situaciji gde gubimo 20 razlike bio bi blam da se zalim na ovo, mozda su jednostavno primetili a bili u fazonu da nema poentu da dizu tenziju. Kapiram da ovde jedino mozes da podneses prijavu nakon utakmice i da se kazni zapisnicki sto i to je to, mozda gresim.

@Sharp U situaciji gde se recimo primeti da igrac igra sa 5 licnih da li pomocni trener sme da ustane instant da se zali sudiji ili zapisnickom stolu i da prekida igru? Ili ako saceka sledeci napad i ako se primi kos, kako se razvija dalji tok situacije? Da li se ponistava taj kos, da li sudija ide do zapisnickog stola da proveri, kako se uopste dokazuje na licu mesta da li mu je to 5. ili 6. licna greska itd.?

2 minutes ago, Brat od Korneta said:

Kako mislis " zapisnicki sto i te kako moze da napravi gresku" ovog tipa kad bukvalno u poslednjih par godina Evrolige odgledavsi na stotine utakmica ne znam ni za jedan ovakav slucaj. Moguce da si u pravu, mislio sam da o tome vodi racuna pomocni treneri samo u nizim ligama a ne u Evroligi gde bi trebalo da rade najveci profesionalci, mada generalno ovakvih propusta i nema inace. Po meni u situaciji gde gubimo 20 razlike bio bi blam da se zalim na ovo, mozda su jednostavno primetili a bili u fazonu da nema poentu da dizu tenziju. Kapiram da ovde jedino mozes da podneses prijavu nakon utakmice i da se kazni zapisnicki sto i to je to, mozda gresim.

@Sharp U situaciji gde se recimo primeti da igrac igra sa 5 licnih da li pomocni trener sme da ustane instant da se zali sudiji ili zapisnickom stolu i da prekida igru? Ili ako saceka sledeci napad i ako se primi kos, kako se razvija dalji tok situacije? Da li se ponistava taj kos, da li sudija ide do zapisnickog stola da proveri, kako se uopste dokazuje na licu mesta da li mu je to 5. ili 6. licna greska itd.?

Bilo je situacija gde je stručni štab reagovao, čak i na našim utakmicama... Ne pamtim takve stvari da bih sada navodio tačne primere, al' Radonjić je sigurno imao intervencije kod zapisničkog stola nakon što mu je Kosović (koji je tada bio zadužen za to) skretao pažnju da su napravili grešku, čak bih rekao i u više navrata. I nebitno je pri kom rezultatu se dešava to, ako ti je to posao ima da ga radiš uvek i da budeš maksimalno fokusiran na isti, jer sutra će ti možda takva situacija promaći u egal utakmici... Na kraju krajeva, 8 sekundi protiv Barse je takođe velika sramota stručnog štaba, dve takve greške na dve uzastopne EL utakmice su dokaz da neko tu ne radi svoj posao i na osnovu toga bi komotno neko mogao i otkaz da dobije.  

• Like 13

Nije loše izdati saopštenje, znam da Evroligu zabole stojko al čisto zbog javnosti a i da se izvrši malo pritisak na sudije. U kratkom periodu desila su se dva ogromna propusta što je nedopustivo na ovom nivou. Pogotovo je nedopustivo za profesionalne sudije da naprave onakvu grešku protiv Barselone.

I još nešto da dodam u vezi onog nabildovano nadmenog mangupa. Taj sudija nije neznalica, ali ne znam iz kog razloga nam redovno nanosi štetu svojim odlukama. I igrači Reala su odmah shvatili da je Musa pravio faul za 2+1, al on nije, još ubeđuje kolegu da je ispravno postupio. Gidra pravi faul na zemlji on pokazuje dva bacanja. Drugi sudija je sumnjao al on gledajući snimak je ubeđen da je odluka ispravna. Stvarno je bre đubre neopevano. Praštaj Don Dule na rečniku al morao sam, neću više, obećavam. :smiley53:

• Like 3

3 hours ago, Guru said:

Bilo je situacija gde je stručni štab reagovao, čak i na našim utakmicama... Ne pamtim takve stvari da bih sada navodio tačne primere, al' Radonjić je sigurno imao intervencije kod zapisničkog stola nakon što mu je Kosović (koji je tada bio zadužen za to) skretao pažnju da su napravili grešku, čak bih rekao i u više navrata. I nebitno je pri kom rezultatu se dešava to, ako ti je to posao ima da ga radiš uvek i da budeš maksimalno fokusiran na isti, jer sutra će ti možda takva situacija promaći u egal utakmici... Na kraju krajeva, 8 sekundi protiv Barse je takođe velika sramota stručnog štaba, dve takve greške na dve uzastopne EL utakmice su dokaz da neko tu ne radi svoj posao i na osnovu toga bi komotno neko mogao i otkaz da dobije.  

Ma naravno.

I ono da Sferopulos ne može da misli o tome, pa dosta trenera bi taktički odlučilo opteretiti Tavaresa ličnim g. Svaku bi zapamtio itekako, ako ima tri izvući ga na trojku pa pokušajem prodora iznuditi četvrtu itd. Ako slučajno zaboravi na neku od tih stvari tu mora neko od pomoćnih da ga podseća.. I šta znači Tomović je pokazao da prenese, prekid je trajao onoliko morali su da upozore sve igrače (jer ne zna se kod koga će završiti lopta) a kad je već došlo do situacije, svi da skoče kao Barsina klupa.

Smešno je pravdati ove stvari...

13 minutes ago, Mile1 said:

Kako i da ne fale pare za Motlija kada smo preko 2 milliona dali na plate dobrica davidovca Plavsica i mitrovica

Brate, u redu je, svima je poznat tvoj stav oko domace osnove, cak se vecina nas ovde i slaze sa tobom.

Pa ipak, ne mora svaki post da se svodi na to da se neko od njih opljune, okej je skroz da se prokomentarisu i druge stvari.

Ne pocinje sve, niti se zavrsava, sa Davidovcem i Mitrovicem.

A i da je tako, opet nema smisla verglati jedno te isto iz dana u dan.

• Like 18
  • Thanks 3

52 minutes ago, HAMMER said:

nepopularno misljenje. mekintajer je teska karina na ovaj tim

pucajte!

Što brate nepopularno.

Samo bi možda dodao bold

Jedino je idiot mogao da dovede takav tip igrača na ovog trenera i ovaj tim, ako je to uradio  trener tim gore.

Jedini lošiji fit je bek šuter od 1.6 m , ali dobro.

Biće dobrih utakmica i velikih pobeda , ali ovaj tim ima više problema spolja nego pod košem

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
  • WOW 2