Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

412 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

1 minute ago, NikadProtivKaline said:

ne vidim gde je bilo ko okrivio plavsica za poraz...pa bih te zamolio da me usmeris na taj post

Sveoubahvatni dozivljaj citanja live teme,tvitera,komentara na drustvenim mrezama.Bukvalno sam se plasio da udjem na live temu sinoc.Generalno nama je pucala odbrana najvise dok je on bio u igri jer ne moze da isprati ono sto se od njega trazi na ovom nivou kosarke.Ali nije on kriv sto je doveden da radi ono sto ne moze kao ni Marko Simonovic.

• Like 1

1 minute ago, Placebo Lone star said:

Sveoubahvatni dozivljaj citanja live teme,tvitera,komentara na drustvenim mrezama.Bukvalno sam se plasio da udjem na live temu sinoc.Generalno nama je pucala odbrana najvise dok je on bio u igri jer ne moze da isprati ono sto se od njega trazi na ovom nivou kosarke.Ali nije on kriv sto je doveden da radi ono sto ne moze kao ni Marko Simonovic.

Ćuti, moglo je da bude i gore, mogli smo da gurnemo Plavšića na četvorku, kao Simonovića.

• WOW 1

1 hour ago, Manoly said:

Plavsic je momak toliko uplaseno usao u sezonu, pojela ga je Zvezda bukvalno, iako se nije dalo ocekovati da cini cuda koliko god su ovde pojedini cigani subjektivno i navijacki to zeleli.

Ono sinoc je urlik olaksanja, makar i jedno polukucanje protiv Reala bilo u pitanju. Covek bodri sebe jer mu je trenutno to jedino sto je ostalo, ne treba na to gledati sa podsmehom koliko god je klip sa Ljuljom smesan u prvi mah.

Pojela je Zvezda mnoge, mnogo iskusnije i kvalitetnije od njega... ništa čudno...

• Like 1

Пуно имеУрош Плавшић

Датум рођења22. децембар 1998. (25 год.)

znači 26 god, kako ono beše centri sazrevaju kasnije

koliko Luka ima ? 😄

Strah Luke Mitrovića kad izađe na teren protiv ovih atleta ili korpulentnijih centara je zaista frapantan, kao da si ga ubacio u kavez sa divljim zverima, čovek se potpuno odseče. Mada, kako i ne bi. Kad su ga Kamenjaš i Omić bacali po terenu kao juniora, kako da se ne uplaši Lessorta, Tavaresa i sličnih. Trenutno mi ne pada na pamet fizički slabija petica u EL.

• Like 13

10 minutes ago, Filbi said:

Пуно имеУрош Плавшић

Датум рођења22. децембар 1998. (25 год.)

1998. godište ima 25 godina... To znači da ja imam 28+ godina...

spacer.png

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 6
  • WOW 2

Ja imam 39, sl god punim 38.

Inace nekad su Seron Stoun, Ariana Lima, kod nas Tanja Boskovic itd vazili za avione stelt bombardere, sad cujem fakin' Slobodanka Micalovic...sledeca je Jovana Jeremic.

• Like 2
  • Ha-ha 1

1 hour ago, JPM said:

I ja prvi put vidim ovaj ugao da ga je stvarno gurnuo, ja sam mislio da je Ljulj u fazonu "sta se bre dere ova budala!?". Ovo je cista tehnička Plavši. Ne mogu da verujem...

Prije tehnicka za Ljulja jer blokira prostor za radovanje. Kao sto se suteru mora omoguciti prizemljenje tako se i Plavsi mora omoguciti prostor za radovanje. Molim lepo.

• Like 3
  • Ha-ha 16

Kalina pod obavezno da propusti mec u Aba ligi sa Zadrom. 

Nek cepaju Dobric i Rokas pa i Laza ako zatreba.

Imajuci u vidu da nemamo Bokija, ja bih ubacio u rotaciju Lazica za EL. Da on i Kalina podignu intezitet u odbrani.

Ono stome raduje od sinoc jeste da cemo znati da odgovorimo na tucu zelenih iz Kaunasa. Ima oni da biju ali i mi.

• Like 4

1 minute ago, Don Dusko said:

Biju oni. bije Plavsa.

Ne brinem se za to. Itekako znaju Kalina, Laza pa i Canaan da biju a Plavsa je no1.

Kako batica mlati i sa namjerom i bez nje. Kontam da su Ibaka i Llull imali jedan fin razgovor na tu temu posle utakmice.

• Ha-ha 5

Iskreno mislim da kod Plavišića ono nije bio urlik olakšanja. On je i u Megi često umeo provokatorski da se ponaša. Tako je i protiv nas pokušao Bolomboja da isprovocira, e onda je Bolomboj zakucao preko njega, odgurnuo ga malo ramenom u fazonu da smanji doživljaj.

35 minutes ago, Chaos Is Me said:

Strah Luke Mitrovića kad izađe na teren protiv ovih atleta ili korpulentnijih centara je zaista frapantan, kao da si ga ubacio u kavez sa divljim zverima, čovek se potpuno odseče. Mada, kako i ne bi. Kad su ga Kamenjaš i Omić bacali po terenu kao juniora, kako da se ne uplaši Lessorta, Tavaresa i sličnih. Trenutno mi ne pada na pamet fizički slabija petica u EL.

Zato mi je bilo zabavnije gledati Plavsica 

• Like 1

Veteran, more zna Deda da ipak nije vreme za majicu, čuva zdravlje i ne želi prehladu koja bi ga možda par dana odvojila od terena. Pokazuje profeionalizam i ozbiljnost. :smiley53:

Edited by Volter
  • Like 3