Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Za 30 sekundi na parketu igraci Buducnosti su uzeli 4 off skoka kada je mitar nejaki bio na parketu

Dobric, Davidovac, Mitrovic i Jago plate na njih 3,6miliona evra pa vi onda vidite

Laiku je jasno da su nam pre povrede Dzoela falio jedan igrac pod kosem a sada nam trebaju dva igraca.Sve najgore nasoj upravi

• Like 33

Uzas.

Jedino kako mogu opisati moja osjecanja posle Bokijeve povrede. 

Ubjedljivo nas najbitniji igrac u ovom momentu,sada smo neuporedivo slabiji tim.

Nadam se samo da se čovjek oporavi i da bude igrac kakav je bio do juce,pa nema veze kad. 

• Like 3

Pronaći igrača koji će raditi sve ono što radi Bolomboj je zaista teško, verovatno i nemoguće u ovom trenutku. Po meni, jedino što bi bilo približno njegovoj zameni je neki stameni defanzivni centar + Petrušev.

E sad, gde takvog naći, ne znam, ali valjda imamo skauting službu, ili ne?

Miškov telefon se usijao verovatno od juče.

• Like 1

7 hours ago, Fromthecorner said:

Ono sto lako moze da se desi je da se zarad mira u kuci umesto kidanja ligamenata proglasi parcijalna ruptura pa da bude 1-2 meseca sto se produzi na 5 tako sto ce pred svaku tekmu Janis govoriti videcemo da li je spreman pred mec

I ja se probojavam da ce tako biti..Posle svega sto su uradili praveci ovakvu nakaradnu selekciju,bilo bi casno da izadju i javno kazu koliko je teska  povreda najboljeg i medju navijacima najomiljenijeg igraca ove sezone.

7 minutes ago, Thor said:

Pronaći igrača koji će raditi sve ono što radi Bolomboj je zaista teško, verovatno i nemoguće u ovom trenutku. Po meni, jedino što bi bilo približno njegovoj zameni je neki stameni defanzivni centar + Petrušev.

Miškov telefon se usijao verovatno od juče.

Da, a Miško im kaže: pa imate Plavšića.

Šalu na stranu. Skauting službu, naravno, nemamo. Nagađam da ćemo dovući Petruševa nekako i ostatak sezone gubiti živce zbog onoga što će on, Mitar i Plavša u odbrani pokazivati.

• Like 1

Ima igrača da se probere, to je sigurno. Problem je u tome što čak i da danas dovedemo nekoga taj mora jedno 2/3 nedelje bar da se uhoda, da se upozna sa timom i da profunkcioniše. Mi smo "osuđeni" na Luku i Uroša barem jedno mesec dana (pod uslovom da dovedemo nekog sad) a možda i duže.

Plavšić, osim što očito još nije pokapirao ozbiljnu košarku, veoma je drzak igrač, konstantno komunicira sa sudijama, maše rukama, a kredit ni autoritet nema nikakav. Ponaša se kao da se sad Vučević vratio u Evropu a reputacija mu je "Who da fuck are you?" tako da se ja bojim da će sad i Luka biti osuđen na mnogo minuta zbog čestih faulova Plavšića. Vi ga ovde predstaviste kao mobilnog centra od 216 a on pravi kolenima faulove.

Ne znam. Ugasio sam se od sinoć. Nije ovo par nedelja ili mesec dana povreda.

• Like 9

11 minutes ago, Thor said:

I da imamo skauting službu i da je na nivou one Oklahoma Siti Tandera, zamenu za Bolomboja ne bi našli - čovek je igrao kao top 5 centar EL i savršeno se uklapao u naš sistem na oba kraja terena. Ovo je situacija u kojoj baš i nema previše mesta za kritiku, jer smo prvo uboli sa igračem koga se Oly odrekao nakon sezone u kojoj je imao 3.8 poena i 3.0 skoka, onda je kod nas odigrao najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri, mi ga nakon iste produžili, a ovu je počeo još bolje. Da se igrači tog kvaliteta i profila lako nalaze, valjda centarske linije Fenerbahčea ili Monaka ne bi izgledale onako kako izgledaju, nego bi umesto plejade mrtvih teškaša imale makar jednog, a zašto da ne i dva Bolomboja.

• Like 26

7 minutes ago, JPM said:

Ima igrača da se probere, to je sigurno. Problem je u tome što čak i da danas dovedemo nekoga taj mora jedno 2/3 nedelje bar da se uhoda, da se upozna sa timom i da profunkcioniše. Mi smo "osuđeni" na Luku i Uroša barem jedno mesec dana (pod uslovom da dovedemo nekog sad) a možda i duže.

Plavšić, osim što očito još nije pokapirao ozbiljnu košarku, veoma je drzak igrač, konstantno komunicira sa sudijama, maše rukama, a kredit ni autoritet nema nikakav. Ponaša se kao da se sad Vučević vratio u Evropu a reputacija mu je "Who da fuck are you?" tako da se ja bojim da će sad i Luka biti osuđen na mnogo minuta zbog čestih faulova Plavšića. Vi ga ovde predstaviste kao mobilnog centra od 216 a on pravi kolenima faulove.

Kvalitetan igrač odmah pokaže i da doprinos. Ne brinem ja za to. Brinem samo što smo mi i Bolomboja doveli kao treću opciju i imali smo sreću što je eksplodirao. Nama je trebalo 10 godina da dovedemo odličnog centra. Mi to možemo samo slučajno. E to brine. Dobrih centara koji bi odmah isporučili dobre partije, ima. Ali mi takve ne znamo dovesti. 

Edited by Čočo
  • Like 3

2 minutes ago, JPM said:

Upravo ovo. Loše je, moramo da tražimo zamenu najboljem igraču i nekome ko je držao odbranu. Plavšić je tragikomičan, potezi su mu neartikulisani, gestikulacije i svađa sa sudijama konstantna, jebeni Omić ga pojeo. Ne piše nam se dobro ako ne nađemo neku životinju pod košem, koja zna i nešto više osim zakucavanja na obruču (videti pod Gilespi, Teri...) 

• Like 1

2 minutes ago, Guru said:

I da imamo skauting službu i da je na nivou one Oklahoma Siti Tandera, zamenu za Bolomboja ne bi našli - čovek je igrao kao top 5 centar EL i savršeno se uklapao u naš sistem na oba kraja terena. Ovo je situacija u kojoj baš i nema previše mesta za kritiku, jer smo prvo uboli sa igračem koga se Oly odrekao nakon sezone u kojoj je imao 3.8 poena i 3.0 skoka, onda je kod nas odigrao najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri, mi ga nakon iste produžili, a ovu je počeo još bolje. Da se igrači tog kvaliteta i profila lako nalaze, valjda centarske linije Fenerbahčea ili Monaka ne bi izgledale onako kako izgledaju, nego bi umesto plejade mrtvih teškaša imale makar jednog, a zašto da ne i dva Bolomboja.

Niko i ne traži sad dostojnu zamjenu ali gdje smo bili Jun, Jul, Avgust? Ko je procijenio da Mitrović i Plavšič mogu da igraju EL i da nam treba Dobrić kao osmo krilo u rosteru? Kako nema mjesta za kritiku kad nam jedan igrač drži reket a drugi su atletske babetine?

Zašto Motley igra u Hapoelu, to mu je životni san ili ga plaćaju ko Kinezi? Sumnjam i u jedno i drugo.

KKP sa sličnim budzetom ima 2 EL petice.

• Like 11

1 minute ago, Sector said:

Niko i ne traži sad dostojnu zamjenu ali gdje smo bili Jun, Jul, Avgust?

Kad smo pričali o ovome bilo je "što mračiš?"

1 minute ago, Sector said:

Zašto Motley igra u Hapoelu, to mu je životni san ili ga plaćaju ko Kinezi? Sumnjam i u jedno i drugo.

On ima milionče sigurno tamo ali svakako nije bio nedodirljiv. Ali jasno ti je da su Luka i Uroš morali biti tu. Domaća osnova. 

2 minutes ago, Sector said:

KKP sa sličnim budzetom ima 2 EL petice.

Naravno. Ali sad će neko da ti objasni da Brendon Dejvis nije baš mnogo bolji od Luke ili Uroša.

Dok je Čovke dovodio igrace, mogli smo i da se ponadamo necemu. Jbg, ipak je covek iz košarke. Siroma Drčelic, on mozda zna samo za beočinski BFC i pita se kad igramo protiv njih

• Ha-ha 2

5 minutes ago, bodo said:

Kad Plavšić krene u hedge i recover ja se počnem krstit. Žali bože njegovih gabarita a laterane kretnje su mu užasne. Koordinacija ruku i nogu strava. 

Kako je raspičio Omića sinoć... brate smejao sam se bar 5 minuta. A faula nema.

• Like 5
  • Ha-ha 6

19 minutes ago, JPM said:

Naravno. Ali sad će neko da ti objasni da Brendon Dejvis nije baš mnogo bolji od Luke ili Uroša.

Наравно да је Дејвис бољи играч, али овде се Митру најчешће замера то што му скидају лопту са главе, а тај Дејвис је за 4 кола ухватио укупно 8 скокова од тога на 3 утакмице је имао по 1 скок. 

Ја искрено то не бих волео да гледам на центру.

• Like 9

Just now, JPM said:

Kako je raspičio Omića sinoć... brate smejao sam se bar 5 minuta. A faula nema.

Upravo sam to hteo dodati u post. Takvu sekiru odavno nisam video. I to još ispred sudije. Jedina svetla točka je bio redhot Nemanja i suvereno izvedena bacanja Tea za ispostavit će se na kraju pobedu. 

• Like 3

1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Наравно да је Дејвис бољи играч, али овде се Митру најчешће замера то што му скидају лопту са главе, а тај Дејвис је за 4 кола ухватио укупно 8 скокова од тога на 3 утакмице је имао по 1 скок. 

Ја искрено то не бих волео да гледам на центру.

To je već nešto drugo o čemu pričaš. Oni de facto imaju dva evroligaška centra. Mi sad više ni jednog.

• Like 1