Papanikolesku Posted Sunday at 12:41 AM Share Posted Sunday at 12:41 AM @DameTime Mislio sam da pričamo ovosezonskim (dosadašnjim) rezultatima, ne u globalu. Naravno da na kraju dana (čitaj: sezone) sve staje u njen finalni produkt - rezultat. Napisala si da nije sve tako crno, imate i 5:0 u ABA, pa je moja replika ciljala baš to; neke kritike nisu samo zbog rezultata, šta više, najmanje su zbog ovih poraza koji se ređaju u nizu. Problem je što mnogo toga ne funkcioniše, i nisam siguran da ovaj put vodi ka tom finalnom produktu koji želim - dobrom rezultatu. Složićeš se da u ovakvoj konstelaciji i razvijanju situacije rezultat neće doći. I da, Željko jeste najodgovorniji, samo što ja (i dobar deo ovog crno belog dela foruma), odbijamo da ga aboliramo od iste. Najgori veznik na svetu - ali, najčešća reč čuvara vatre i slepih pratioca pbg news-a. Zato sve nakon nje ne treba čitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Sunday at 07:26 AM Share Posted Sunday at 07:26 AM Pa ako je primarni cilj dobijanje visegodisnje licence sigurno se to nece uraditi sa igracima iz razvojne lige. Tu pre svega ne mislim na kvalitet istih, vec na njihovu platu i status. Nece ti niko dati licencu ako imas budzet tek na nivou minimuma. EL voli kad "bacas" pare na zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 10:06 AM Share Posted Sunday at 10:06 AM Rezultat ne pada s neba, tako da ni prošle godine nisu mogli da budu ostvareni onim što smo gledali. Nije postojala šansa da u zbiru damo taj jedan poen više na svakom bitnom meču. Onaj sramotan raspad ekipe koja je i do tada žestoko trokirala je bio samo trula trešnjica na užeglu tortu. Inače, bar na ovom forumu i na ovoj temi rezultat nikada nije pokrivao sve. I Dule i Danilović su bili (zasluženo) kritikovani u periodima dominacije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 12:44 PM Author Share Posted Sunday at 12:44 PM 6 hours ago, Papanikolesku said: @DameTime Mislio sam da pričamo ovosezonskim (dosadašnjim) rezultatima, ne u globalu. Naravno da na kraju dana (čitaj: sezone) sve staje u njen finalni produkt - rezultat. Ma da, ali pošto je ova praktično tek počela, dala sam primer neke završene sezone. 6 hours ago, Papanikolesku said: Napisala si da nije sve tako crno, imate i 5:0 u ABA, pa je moja replika ciljala baš to; neke kritike nisu samo zbog rezultata, šta više, najmanje su zbog ovih poraza koji se ređaju u nizu. Problem je što mnogo toga ne funkcioniše, i nisam siguran da ovaj put vodi ka tom finalnom produktu koji želim - dobrom rezultatu. Okej, fair enough, samo treba uzeti u obzir da ekipama sezona može da se "okrene" u jednoj utakmici, bilo na dobro ili na loše. 6 hours ago, Papanikolesku said: Složićeš se da u ovakvoj konstelaciji i razvijanju situacije rezultat neće doći. Pa ako nastave da ovako gube, svakako je the most likely izostanak čak i plejina 6 hours ago, Papanikolesku said: I da, Željko jeste najodgovorniji, samo što ja (i dobar deo ovog crno belog dela foruma), odbijamo da ga aboliramo od iste. Ne treba on da bude aboliran od odgovornosti, jasno je svima kako je on trener u Evropi kom su najviše odrešene ruke, ja samo govorim o malo drugačijoj perspektivi na celu situaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted Sunday at 03:10 PM Share Posted Sunday at 03:10 PM Težak raspored sledi ali ovaj tim nažalost bar trenutno ne izgleda da bi mogao da dobije npr Pariz ili Barsu a bar jedna bi morala da se dobije da bi ostali u igri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 03:15 PM Share Posted Sunday at 03:15 PM Ovo lagano moze da ide na 2-8 ili 2-9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted Sunday at 04:23 PM Share Posted Sunday at 04:23 PM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ovo lagano moze da ide na 2-8 ili 2-9 Uz pristup kao na 3 prethodne (izuzev 3qt protiv monaka) i ne treba da bude drugačije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Sunday at 06:37 PM Share Posted Sunday at 06:37 PM Kaze zeljko neke sitnije povrede, znaci Nakic je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Sunday at 07:44 PM Share Posted Sunday at 07:44 PM Elem, uspeo sam, doduše nehotice 😬, da prevarim Eddardicu da u vreme utakmice sa Albom posetimo Berlin (ono, Zoo dobar za dete, Božićni vašari isto raj za decu jel te, i tako to), pa sam odmah seo i kupio 2 karte za utakmicu (ali kontam da će sa velikom verovatnoćom druga biti available). Kako god da budemo stajali, sigurno idem, pa ako berlinska forumska grobarija bude htela, bilo bi lepo da se okupimo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Sunday at 08:26 PM Share Posted Sunday at 08:26 PM Ja idem iz Bg-a, karta za avion kupljena, a odlično si mi rekao da su puštene karte u prodaju, večeras kupujem i vidimo se tamo pre ili posle utakmice, a što da ne i pivo i pre i posle 😃 42 minutes ago, Eddard said: Elem, uspeo sam, doduše nehotice 😬, da prevarim Eddardicu da u vreme utakmice sa Albom posetimo Berlin (ono, Zoo dobar za dete, Božićni vašari isto raj za decu jel te, i tako to), pa sam odmah seo i kupio 2 karte za utakmicu (ali kontam da će sa velikom verovatnoćom druga biti available). Kako god da budemo stajali, sigurno idem, pa ako berlinska forumska grobarija bude htela, bilo bi lepo da se okupimo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted Sunday at 09:14 PM Share Posted Sunday at 09:14 PM super, mi cemo gledati na tv, ko nas jebe. 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Sunday at 09:56 PM Share Posted Sunday at 09:56 PM Hvala @Eddard ni ja nisam znao da su puštene karte u prodaju. Kupujem po hitnom postupku. Pivo pre i posle, što kaže kolega @Dzep 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 10:40 PM Share Posted Sunday at 10:40 PM Kako nikad nema okupljanje kad smo domaćini 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Nemate 'vake domaćine 🫠 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Kako sam ih izlozio puknu 2 milke za motlia. I jos zakuvaju sa izraelcima. Ima se strecaju svaki x kad zavibrira fon. 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 18 hours ago, Papanikolesku said: Kako nikad nema okupljanje kad smo domaćini 😄 4 hours ago, Marvin said: Nemate 'vake domaćine 🫠 Bilo, bogami, i to skroz fino! 🙂 21 hours ago, Eddard said: Elem, uspeo sam, doduše nehotice 😬, da prevarim Eddardicu da u vreme utakmice sa Albom posetimo Berlin (ono, Zoo dobar za dete, Božićni vašari isto raj za decu jel te, i tako to), pa sam odmah seo i kupio 2 karte za utakmicu (ali kontam da će sa velikom verovatnoćom druga biti available). Kako god da budemo stajali, sigurno idem, pa ako berlinska forumska grobarija bude htela, bilo bi lepo da se okupimo. Ja nažalost ipak neću ići, ali biće par forumaša. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Nije mi jasno dokle će da se trpi ova islužena raga Dejvis?! Majk izlazi iz povrede, ali se jasno vidi da on ne može biti prva četvorka na EL nivou. Ako se ne dovede još jedna 4/5, ugasili smo. Ako ne planiraju borbu za 16.mesto sa Albom i Asvelom, Pariz je must win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Nije lose, posle duplog kola... idemo dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Preslabi za kik boks, prejaki za rock 'n roll - tako nekako ova ekipa deluje Pariz ako se ne dobije na ovaj ili onaj način mi već nakon 8 kola imamo alarmantnu situaciju ako uopšte želimo u prvih 10. 28 minutes ago, uvrnuto said: Bilo, bogami, i to skroz fino! 🙂 Ako bude prilike da se ponovi, zovite, da i ja okrenem koju turu za zdravlje napaćene grobarije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Koji je Iffe megacar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Dujan će s vremena na vreme nekog i ojaditi, ali više će nas. Posebno u odbrani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago (edited) Ovo sa Brendonom vise nije fora... Za ovu sezonu pod hitno dovesti peticu. Inace dosta se jasno crta ko su igraci za partizan a ko je visak Edit: lik je ladno jedini sa negativnim +/-, i to -7 za isto toliko minuta. Show program Edited 16 hours ago by jedibojan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Ušao lik da odmori Balsu jbt. Njemu bukvalno svaki korak govori da je zreo za penziju. Kao random starac koji ispred zgrade izadje da pika basket sa klincima pa ubrzo ukapira da više ne može... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Vise smo dobili od Parakhouskog 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 1 hour ago, Aman 2 said: Ušao lik da odmori Balsu jbt. Njemu bukvalno svaki korak govori da je zreo za penziju. Kao random starac koji ispred zgrade izadje da pika basket sa klincima pa ubrzo ukapira da više ne može... U moje vreme su ti matorci bar mlatili, radili nas klince na razne prljave fore, bar se videla neka želja. Nego @Magia hoćeš li i ti do Berlina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts