m0k1 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago I to ubedljivo prvo mesto u Aba ligi treba uzeti sa rezervom jer se jos uvek nije odigrala nijedna utakmica protiv Zvezde, Buducnosti, Dubaija i Cedevite - dakle sve utakmice su bile protiv laksih rivals. A videli smo i da ostali mogu da iznenade posle teskih EL meceva - Zadar zamalo da iznenadi i Zvezdu i Partizan a Split je uspeo da dobije Zvezdu... Ima tu jos dosta da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Mnogo je teško igrati košarku bez pravog plejmejkera koji ume u oba smera. To je krucijalno. Plejmejker je taj koji zatvara utakmice, koji nameće tempo i ritam i zato se mučimo i mi i vi. Pare na pleja i centra, a ostalo može i da se krpi. Iz iskustva i mi i vi smo najbolje igrali i ličili na nešto kad smo imali to dvoje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago @ScepanScekicSto post od pre dve godine? Really? Jedino što mi je žao je to što sam bio u pravu. Trener jeste odgovoran kad mu ekipa tako izgleda. Nije se popravila do kraja sezone. Trener će i ove godine biti odgovoran ako mu ekipa bude isto izgledala. Ja nikada i nigde nisam rekao da mi moramo menjati trenera. Ono što bih voleo da vidim je da čovek jasno izađe i kaže imamo problem tu i tu, uradićemo to i to da bismo iz problema izašli. I kao najvažniju lekciju iz prošle sezone rekli su da su naučili da moraju da donesu odluku. Eto, čekamo da vidimo da li će ikakvu odluku doneti i kakva će ona biti. Od mene nikad ništa sem optimizma nećeš čuti, jer od pesimizma nema vajde. By the way, ubeđen sam da dobijamo Pariz. Mada u big scheme of things to ni ne bi značilo puno, jer se kvalitet dokazuje protiv jačih timova i na gostovanjima. Ovako ćemo samo raditi ono što je manje više očekivano - biti borderline play in tim i to je u redu. Samo stvari treba nazvati takvim, a ne hajpovati pre sezone borba za f4 i slično. Od toga smo dalje nego što sam ja od Gine Valentine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) @Dzep To je sezona kad smo zavrsili 6. na tabeli a izgubili prolaz na F4 na nacin kako smo izgubili... ali nije to bitno.. ti i nisi toliko strasno pisao, jer sam video par postova sa koliko toliko normalnim stavom... Zeljko da izadje i kaze kome? Tebi? Meni? Radi iz Sport kluba? Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) @ScepanScekicSto Za razliku od klupskih boja, nasi utisci nisu samo crni ili beli, forumasi koji sada pisu crno ne pisu uvek crno i obrnuto. Sve zavisi od momenta, utiska, obrazaca u igri i vodjenju tima. Zasto ne budes džek, a ne politicki demagog, pa izvuces i moje (mozes i ostale) pozitivne komentare, kojih ima na pretek? Svih ovih sezona. Ne moras da ides unazad dalje od faking cetvrtka, pa da vidis sta sam (na)pisao nakon pogledanog snimka vs Monako. Malo mi je pun falus quotovanja, stubova srama i obracanja samo kada vam za oko upadne nesto protivno Željkoljublju. Ovo se ne odnosi samo na tebe. Za nekog kome smeta kada se u pisanju postova istice pretezno negativno u igri i vodjenju Partizana, prilicno vam u oci upadaju samo negativni komentari pa ugl samo na iste reagujete i predstavljate ih kao absolute. Cisto za 1 ukazivanje ironije. Edited 2 hours ago by MC Thunder 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Željko je (daleko) najtrofejniji trener u EL i to je činjenica. Taokđe je činjenica da je do tih trofeja dolazio uvek sa top 3 budžetima u takmičenju sa izuzetkom Partizana 92 i moguće Huventuda (to nisam siguran kako su se kotirali jer sam tad bio klinac). KKP sadašnji koliko god bio nabudžen nema top tier EL budžet. Čak i da je Željko najbolji trener u EL i dalje, a ne znam kako se to meri, on nije toliko najbolji da to pravi neku odlučujuću razliku. A pitanje je da li je uopšte najbolji. U EL ima mnogo dobrih i fanatično posvećenih trenera. Naravno da će svi ukazati poštovanje onome koji je najuspešniji, tako je u svakoj ljudskoj delatnosti. Ono što Željko svakako jeste - jedan je od privilegovanijih trenera, ako ne i najprivilegovaniji jer je jedini trener u istoriji sporta verovatno koji nakon neuspešne sezone ima luksuz da promeni ceo tim kompletno a da on ostane, pri čemu se ne postavlja pitanje da li je tu možda njegova krivica za neuspeh bila najveća. Ok, svoje privilegije, pa čak i ovu, je možda i zaslužio svojim impresivnim CV-em ali sve može da se potroši. Inače, drugi najtrofejniji trener u istoriji EL je čovek koji trenutno izgleda kao najgori trener u EL. Šta želim reći, uzdanje da će Željko da napravi prevagu nad protivničkim trenerom toliku da se nadomesti prevaga koju protivnički igrači prave na terenu nad vašima je utopija. Ostaje vam isto kao i svima ostalima, krvav rad i nada da će ekipa biti bolja kako sezona odmiče, ne postoji magija niti čarobni štapići. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 6 minutes ago, MC Thunder 2 said: @ScepanScekicSto Za razliku od klupskih boja, nasi utisci nisu samo crni ili beli, forumasi koji sada pisu crno ne pisu uvek crno i obrnuto. Sve zavisi od momenta, utiska, obrazaca u igri i vodjenju tima. Zasto ne budes džek, a ne politicki demagog, pa izvuces i moje (mozes i ostale) pozitivne komentare, kojih ima na pretek? Svih ovih sezona. Ne moras da ides unazad dalje od faking cetvrtka, pa da vidis sta sam (na)pisao nakon pogledanog snimka vs Monako. Malo mi je pun falus quotovanja, stubova srama i obracanja samo kada vam za oko upadne nesto protivno Željkoljublju. Ovo se ne odnosi samo na tebe. Za nekog kome smeta kada se u pisanju postova istice pretezno negativno u igri i vodjenju Partizana, prilicno vam u oci upadaju samo negativni komentari pa ugl samo na iste reagujete i predstavljate ih kao absolute. Cisto za 1 ukazivanje ironije. pozitivne? Kada? kad krenemo da igramo? valjda lakse pljuniti avansno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 23 minutes ago, ScepanScekicSto said: @Dzep To je sezona kad smo zavrsili 6. na tabeli a izgubili prolaz na F4 na nacin kako smo izgubili... ali nije to bitno.. ti i nisi toliko strasno pisao, jer sam video par postova sa koliko toliko normalnim stavom... Zeljko da izadje i kaze kome? Tebi? Meni? Radi iz Sport kluba? Kad ne znam da brojim... Elem, da - da izađe i kaže svojim navijačima, onima od kojih klub ima značajne prihode (kao što mu reče predsednik) i onima bez kojih nijedan klub ne postoji. Ne mora on, nek izađe Savić recimo, ako može da poveže rečenice u smislen intervju (svi znamo da mu govor nikada nije bio forte, nije ni trebalo da mu bude, on je rešavao stvari mišićima na terenu). Neka izađe bilo ko i pokaže poštovanje prema svojim navijačima - ali od toga nema ništa, ko to još kod nas radi? Mi smo dobri klubu kad treba da pljunemo 600+ evra za godišnju, kad kupujemo merch, kad navijamo (ali bez prozivanja predsednika, je l da), kad idemo na gostovanja, putujemo kilometrima iz svojih gradova na utakmice... Ko nas jebe kad volimo, je l da? I opet niko ne traži ne znam šta, samo osnovno poštovanje inteligencije i logike - igrali smo užasno, vidi se da nismo dorasli jačim klubovima od nas, pretpostavka je da ovakvi možemo eventualno do plej-ina, da li je to dovoljno ili postoji plan da se to poboljša? Ako postoji - možemo li ga saznati, molim lepo? Imamo li pravo da znamo ili smo tu samo da navijamo? Bukvalno svake godine pozivam na isto - na poštovanje ljudi koji gledaju klub koji vole i na bolju komunikaciju koja se neće zasnivati na reelsovima i funny klipovima. Za mene postoji ozbiljan problem te uslovno rečeno stare garde trenera i funkcionera i njihove komunikacije sa ljudima koji ih vole i gledaju. A možda su danas ljudi ipak površiniji nego što mislim? Možda je par klipova i šupljih intervjua - yeah we gotta give 110 percent - u stvari sve što je potrebno? Edited 2 hours ago by Dzep 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 24 minutes ago, ScepanScekicSto said: pozitivne? Kada? kad krenemo da igramo? valjda lakse pljuniti avansno Mec nisam gledao uzivo, vec snimak, kao sto sam jasno naveo. Nakon snimka i poraza na domacem terenu sam napisao da sam mnogo vise optimista nego sto nisam. Ako te nije mrzelo da kopas 22/23, kopaj malo i ovo drugo, cisto da ne dovedes sebe da budes licemeran. Btw sto ne quotujes pozitivne komentare iz 23/24 na 9-6 i uporedis ih sa tom sezonom. Sto ne ismejes sulude optimiste za sezonu koja je jedna od najgorih u istoriji? Apsolutno isti rezon bi bio - ocekivanja i prognoze koje su se potpuno pokazale pogresnim. Edited 2 hours ago by MC Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 6 minutes ago, MC Thunder 2 said: Mec nisam gledao uzivo, vec snimak, kao sto sam jasno naveo. Nakon snimka i poraza na domacem terenu sam napisao da sam mnogo vise optimista nego sto nisam. Ako te nije mrzelo da kopas 22/23, kopaj malo i ovo drugo, cisto da ne dovedes sebe da budes licemeran. Btw sto ne quotujes pozitivne komentare iz 23/24 na 9-6 i uporedis ih sa tom sezonom. Sto ne ismejes sulude optimiste za sezonu koja je jedna od najgorih u istoriji? Apsolutno isti rezon bi bio - ocekivanja i prognoze koje su se potpuno pokazale pogresnim. Promasio si fudbal... vi pricu ne menjate, rezultat moze biti i ovakav i onakav... zavisi od mnogo faktora.. al avansno pljuvanje je standard Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 54 minutes ago, DameTime said: @Papanikolesku, ma ok, svakako sam te slagala u prvom odgovoru, jedan deo znamo - neće dobiti otkaz sve i da mu ova sezona bude gora nego prošla 😄 Jednostavno je, on će imati odrešene ruke dokle god bude želeo mesto trenera KKP. Mogu da razumem ovu bojazan jer je Žoc tvrdoglavo magare. Ali nije prošlo ni 10 kola, dok ste u ABA ubedljivo prvi (a tamo je i prošle sezone bilo mnogo problema). Nije baš sve tako crno. Dejm, ne staje baš sva poenta samo u rezultatima koji su defakto trenutno loši, bar u EL, nisam ja očekivao ne znam ni ja šta; prva četiri mesta i šamaranje Reala u Madridu. Nije crno zbog rezultata, iako bi sve naravno bilo podnošljivije i lakše svarivo da su bolji, crno je zbog izgleda ekipe na terenu, ponašanja pojedinaca u datim situacijama, ponavljanje istih grešaka u nedogled, tvrdoglavo i glavom kroz zid iako je jasno da nešto debelo ne funkcioniše u čitavoj priči. Ne možeš da dozvoliš da ti ekipa ovako izgleda već drugu sezonu u nizu. Lepo je biti prvi u ABA (iako smo igrali do sad samo sa prašinarima) , ali ne mogu da dozvolim sebi da žmurim na oba oka zbog 5-0 u ligi u kojoj Brendon Dejvis recimo košta više od godišnjeg budžeta 90% lige. Ja nisam idolopoklonik ničiji, pa ni Želimirov, iako mi je možda i omiljena ličnost u svetu košarke. Postavlja se pitanje odgovornosti, ne može biti izuzet od iste, ni pod tačkom razno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 12 minutes ago, ScepanScekicSto said: Promasio si fudbal... vi pricu ne menjate, rezultat moze biti i ovakav i onakav... zavisi od mnogo faktora.. al avansno pljuvanje je standard "Mi"...vazi care. Ziv bio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Samo manje kvoutova i sve će biti sjajno na ovoj temi 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Mislim da ovde ljudi vise ljudi pizde na pristupu tima i sto su se brzo predali(a gledali su to prosle sezone) pa se plase da se opet ne ponovi... Treba da se razlikuje normalna kritika od pljuvacine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted 42 minutes ago Share Posted 42 minutes ago Ma prosla ekipa bila talentovana. I slozena kako treba. I zoc i igraci su sjebali priliku za pravo dobar basket. Jbno neprofesionalno. Dok kucam ovo, pocinje mi miga zivac, skoro da kazem dasu svi trebali ponesu odgovornost za to. Svi. Ma to i mislim. Ova ekipa nema toliko talenta, a slozena je... Ko da ih je covic biro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts