ScepanScekicSto Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: "Samo zahvaljujuci Zeljku mi i jesmo u EL." Izvesno da, ali ako je jedini nacin za to da u 80% njegovog mandata izgledamo ovako (razliciti kanali, a opet skoro uvek isti film), onda mozda i ne moramo bas po svaku cenu da peglamo tu EL. Tj da u istoj peglaju nas. uvek biram da se takmicim sa najboljim.. EL je po svaku cenu prioritet svih prioriteta kakva aba i cuda ne valja ekipa, nismo dobri, nisu ludi NbA skauti za Carlika... mnogo toga ne valja.. prva postava je bila uzasna veceras... nemam drugi tim, i da budemo zadnji, pogotoov posleno ovog danas u mom gradu, postoje mnoogo bitnije stvari od pobede i poraza u kosarci.. ponavljam, nije dobro, ali sta je tu je, idemo dalje 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Igrali su mnogo bolje od nas. Ne znam šta se desilo. Verovatno umor. Možda i manje vremena za odmor. Treba da im čestitamo. Odlično su šutirali", rekao je Obradović i dodao: "Želim da čestitam Fenerbahčeu. Igrali su odlično, šutirali, pogađali iz tranzicije i to je bio najveći problem za nas. Nismo reagovali". "Ne želim izgovore, ali moj tim je pre 38 sati igrao prethodni meč, a Fenerbahče je ostao kod kuće. Ne mislim da bi to trebalo da bude izgovor, ali moj tim večeras je delovao kao da nema energiju. Vrlo dobra utakmica za Fenerbahče i želim im sve najbolje". Ne želi izgovore, ali ih nekako ipak pronađe. Na stranu to što su lažni. Neka ga neko obavesti da je Fener igrao u Kaunasu, i nije ostao kod kuće. Mogao bi za promenu da izađe sa nekim konkretnim objašnjenjem zašto mu ekipa izgleda kao što izgleda. Ako ti fali kršten igrač pod košem, dovedi jebenog igrača. Ako ti ne funkcioniše odbrana, koriguj je, prilagodi se. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 25 minutes ago, Papanikolesku said: Igrali su mnogo bolje od nas. Ne znam šta se desilo. Verovatno umor. Možda i manje vremena za odmor. Treba da im čestitamo. Odlično su šutirali", rekao je Obradović i dodao: "Želim da čestitam Fenerbahčeu. Igrali su odlično, šutirali, pogađali iz tranzicije i to je bio najveći problem za nas. Nismo reagovali". "Ne želim izgovore, ali moj tim je pre 38 sati igrao prethodni meč, a Fenerbahče je ostao kod kuće. Ne mislim da bi to trebalo da bude izgovor, ali moj tim večeras je delovao kao da nema energiju. Vrlo dobra utakmica za Fenerbahče i želim im sve najbolje". Ne želi izgovore, ali ih nekako ipak pronađe. Na stranu to što su lažni. Neka ga neko obavesti da je Fener igrao u Kaunasu, i nije ostao kod kuće. Mogao bi za promenu da izađe sa nekim konkretnim objašnjenjem zašto mu ekipa izgleda kao što izgleda. Ako ti fali kršten igrač pod košem, dovedi jebenog igrača. Ako ti ne funkcioniše odbrana, koriguj je, prilagodi se. Fener je igrao kuci protiv MTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Just now, Alek The Great said: Fener je igrao kuci protiv MTA. Obavestite i Želimira i Aleka grejta 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) 1 minute ago, Papanikolesku said: Obavestite i Želimira i Aleka grejta Dozvolis da ue Fener igrao svoj mec u utorak, iako sam na live temi napisao da ne prihvatam umor kao izgovor Edited 13 hours ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 11 minutes ago, Alek The Great said: Fener je igrao kuci protiv MTA. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Igrao je u Litvaniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Dozvolis da ue Fener igrao svoj mec u utorak, iako sam na live temi napisao da ne prihvatam umor kao izgovor To je upravo to - izgovor. Ne želite ni ti ni Želimir da tražite opravdanja, ali ima ono ali. Dakle, da sumiramo, razbili su nas, igramo jako loše, slabo šta funkcioniše i nema ali. Ali da ostavimo kad zasluže. @Knipex hvala što si obavestio kolegu, pusti i Želimiru na wa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Just now, Papanikolesku said: To je upravo to - izgovor. Ne želite ni ti ni Želimir da tražite opravdanja, ali ima ono ali. Dakle, da sumiramo, razbili su nas, igramo jako loše, slabo šta funkcioniše i nema ali. Ali da ostavimo kad zasluže. @Knipex hvala što si obavestio kolegu, pusti i Želimiru na wa kakav izgovor? napisao sam da su igrali u utorak i da za mene to nije izgovor. jesam slagao da sy igrali 24h ranije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Ocekivao sam da izgubimo ali ovo je sramota na sta smo licili danas... rezultat manje vise... stav,zelja uzas Pa npr koga je trebao dovesti ymesto ovih igraca? daj neko konkretno ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Just now, Beonegro said: Pa npr koga je trebao dovesti ymesto ovih igraca? daj neko konkretno ime to ocekujem da mi ti kazes... jer si pametan i i vidis da odbranu ne mozemo igrati sa ovim tipom igraca nego nekim drugim.. kojim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: kakav izgovor? napisao sam da su igrali u utorak i da za mene to nije izgovor. jesam slagao da sy igrali 24h ranije? Zašto to onda napominješ, koja je poenta? Ako već ne tražiš opravdanje. 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: to ocekujem da mi ti kazes... jer si pametan i i vidis da odbranu ne mozemo igrati sa ovim tipom igraca nego nekim drugim.. kojim? Ovo njega u principu ne treba da zanima, nije ih on selektirao, i ne radi skauting igrača u klubu. Onaj ko ih je skautirao, pregovarao sa njima, odobrio, i na kraju ih doveo, treba da odgovara za iste. Jasno je da u ovom rosteru, jedini adekvatan igrač za odbranu koju Željko preferira je Bonga. Okej, u teoriji Ntilikina i Vanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Da li postaje jasnije zašto su Karlikovi hajlajti karijere do sada bili G liga i Kina, odnosno zašto ga niko polu-ozbijan nije dirao ni mašicama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) 3 minutes ago, Papanikolesku said: Zašto to onda napominješ, koja je poenta? Ako već ne tražiš opravdanje. poenta je da ti napominjes i forsiras to da su igrali u Litvaniji, a verujem da je smisao bio da su imali 24h vise za odmor sto jeste tako jer su igrali dan ranije 3 minutes ago, Beonegro said: Da li postaje jasnije zašto su Karlikovi hajlajti karijere do sada bili G liga i Kina, odnosno zašto ga niko polu-ozbijan nije dirao ni mašicama? naravno.. slozio bi se sa tobom... napisah vec, da nisu toliki NBA skauti ludi I da, bar sa moje strane prekinem prepisku, stvar je prosta, u pitanju je izbor da li verovati u ovo ili ne. Ja biram da verujem Edited 13 hours ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 13 hours ago Author Share Posted 13 hours ago 3 minutes ago, Beonegro said: Da li postaje jasnije zašto su Karlikovi hajlajti karijere do sada bili G liga i Kina, odnosno zašto ga niko polu-ozbijan nije dirao ni mašicama? Ali ga zato sad mnogi Euroleague igrači diraju mišicama huehue 1 hour ago, MC Thunder 2 said: "Samo zahvaljujuci Zeljku mi i jesmo u EL." Izvesno da, ali ako je jedini nacin za to da u 80% njegovog mandata izgledamo ovako (razliciti kanali, a opet skoro uvek isti film), onda mozda i ne moramo bas po svaku cenu da peglamo tu EL. Tj da u istoj peglaju nas. Kakav stav jebote, navijači su stvarno najgori na svetu (bilo koji). Bez Željka ne da ne biste igrali EL, nego biste i dalje bili otprilike 7. u ABA ligi. Možda biste nekad dobacili do Evrokupa. Znači kad je loše loše je, ali ovoliko negative ne viđam na random fan stranici Portland Trail Blazersa a u kanalu smo sezonama. Baš ću evo da poverujem kako biste uživali u dominaciji FIBA Ligom šampiona mhmm. Na taj trofej pomisli navijač svakog evropskog kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: poenta je da ti napominjes i forsiras to da su igrali u Litvaniji, a verujem da je smisao bio da su imali 24h vise za odmor sto jeste tako jer su igrali dan ranije Čovek je izjavio da su ostali kući. Ne znam koja smisao može da se izvuče iz toga osim da su ostali kući 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Nije se Žoc nadao ovom fact checkingu kolege @Papanikolesku , do sada mu je uglavnom prolazilo šta god da kaže. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Tako je i muceni Sakota lamentirao kako je Alba imala dan vise odmora, pa zasto je tako, pa oni imaju "Ajnstajna Sikmu", a on samo Gista i Simanica, pa ovo pa ono. Zeljko Obradovic jeste odlican trener, jedan od najboljih ikada, zna od najboljih igraca da napravi masinu, ali to je znao da radi sa Bogdanom, Sloukasom, Spanoulisom, Datomeom, Anticem, pa su tu bili Pekovic, Saras, Udoh, Vesely, Kalinic, Melli u prajmu nakon Bamberga, DD, Batiste, to su bili zveri od igraca i neka druga vremena. Cim je morao da dovodi cirkusanta Williamsa, ode on ispod crte za TOP8. Onda je dobio Puntera i LeDaya + Exuma, Lessorta i jeste on njih uklopio tako da su bili napadacka masina (ne moze to neki Petar Bozic ili Vlada Jovanovic), ali nije se uspelo toj sezoni u pohodu na F4 (a realno, trener sa 9 EL titula ako ne zeli da ganja F4 sa skupim sastavom, pa ima i Borac iz Cacka i malo lagane ABA kosarkice bez stresa pred penziju). Ovo sad je realnost, nije Obradovic trener koji ce skrpljen tim od 12 novih igraca i 9 novih stranaca da pretvori u uspesan kolektiv. To bi bilo kao da Mourinho dodje u United i sad sa dosta losijim timom od onoga sto je imao Ferguson pocne da pobedjuje u seriji u PL. Edited 10 hours ago by bergkamp bcd Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Rece Don Dusko na live temi kako se nasa pretvara u CZ live temu i to polako postaje porazavajuce. Oduvek mi je bila smesna ta opsednutost navijaca CZ-a menjanjem trenera i pojacanjima. Dve lose utakmice i odmah daj novog trenera ovaj je lud, izlapeo, nema pojma, daj centra, daj pleja, daj samo da dodje neko nije bitno ko i odakle, bilo da je to u skorasnje vreme drvo Gilespi ili onaj zalutali sto su ga sa Panterom pomesali na zagrevanju, zaboravio sam i kako se zvao ili majstor kao sto je Kampaco, samo da se potpisuje to je vazno. Bio sam ubedjen da su navijaci Partizana u tom smislu vecinski skroz drugaciji, ali izgleda da prilivom ove love, takozvanog "new money"-a i mi pocinjemo da naginjema da tu "tamnu" stranu. Tuzno! E sad. Cak i ekipe koje zavrse na prva tri mesta u EL imaju prosecno 10 poraza po sezoni, jos gore su poslednje tri ekipe koje prodju dalje one prosecno imaju pobedu iznad 50 posto ucinka tj 16 pa cak i 17 poraza. Da ne pricamo o kos razlici gde top ekipe na svaki poen koji daju prime 0.96-0.97, a ove ekipe koje se provuku dalje na svaki poen prime 0.99. Sta hocu da kazem? Utakmice moraju da se gube, poeni moraju da se prime, bilo da si Real, Pao, Barsa ili Partizan. Nije tragedija dobiti kos, nije tragedija izgubiti utakmicu. Poenta cele price je dati bar 0.01 vise koseva nego sto si primio, pobediti bar utakmicu vise nego sto si izgubio (iako tehnicki to su automatski dve zbog ukupnog broja utakmica). Nas trener to zna i tako se postavlja u odnosu na utakmicu i na celokupno takmicenje. Zbog toga je Zeljko Obradovic najbolji trener u evropi ikada, zbog toga je od 29 ucesca u EL osvojio 9, a 18 puta bio na f4, zbog toga je izgubio samo dve plej of serije od 22 koje je igrao, a tu drugu i poslednju od Reala svi znamo zasto i kako. Obradovica ne zanima moje, vase ili bilo cije misljenje. On ima jedan jasan cilj, da sklopi masinu koja je sposobna da ide do kraja. Njegova vizija nije ovo trci pucaj ako ide meljes, ako ne ide jbg. Kada njegove ekipe kliknu i kada se dodju na taj nivo koji zahteva postaju sposobne za nesto veliko, ni jedan drugi trener u evropi nema takve mogucnosti, ali da bi kliknulo treba i vremena i strpljenja i truda, a nekad je i jednostavno nemoguce. Lesor je recimo od dve godine kod nas godinu i po bio krajnje problematican na preuzimanju i kidao nam je zivce konstantno. Generalno i prosla cela ekipa je od tri sezone samo jednu polusezonu izgledala kako bi on zeleo, ali je i to malo bilo dovoljno da budu tako blizu f4 i da budu apsolutno legitimni kandidati za titulu, da su se samo poklopile neke stvari, jedna lopta u dve utakmice, ili jedno kuliranje na provokaciju, ili jedna povoljnija odluka EL, ili jedna nacionalna tragedija manje mi bi sada pricali o Obradovicu kao cudotvorcu i bogu kosarke. Dalje, on svakog igraca uklapa u svoj sistem, a ne menja sistem zbog igraca. To ce nekom da prija i profitirace, a nekog ce da ugusi. Frustrirajuce jeste gledati igraca za koga znas da moze vise, a ne pokazuje jer ne sme da iskoci iz sablona, ali to je njegova filozofija koja se pokazala preuspesnom i koju sigurno nece menjati. Da rezimiram. Sto se tice trenerske klupe mi imamo pravog coveka na pravom mestu, u svakom smislu tu imamo mnogo vise nego sto bi u realnosti mogli i trebali i to nam je najjaca tacka u celoj ovoj prici. Da li on gresi, pa sigurno da gresi, kao sto pogresi Ife, kao sto gresi Dejvis, kao sto gresi Doncic, Ataman, kao sto je gresio Duda, FIl Dzekson. Sport je skup dobrih i pogresnih poteza, a da budes uspesan moraju ti dobri kao sto sam gore i rekao samo 0.01% biti ispred tih losih. Ne bih zeleo da ovaj post bude neko idolopoklonstvo, ja sam se prvi poslednje tri utakmice nervirao i psovao i gubio svoje zivce i prozivao tog Obradovica medjutim kada si emotivno investiran ne gledas stvari realno. Kada se zavrsila utakmica sa fenerom pustio sam Zvezdu od pocetka i kao prosecan navijac "bliznaca" sto kazu novosadjani navijao za Pao svim srcem. Ataman je sigurno najbolji evropski trener prethonih pet godina, meni je njegovo vodjenje danas bilo za Crnokosu, da se ne uvrede u Kosjericu. Organizacija, izmene, izbor cuvara, ocajno. Izvukli su, eto na moju radost, pobedu, doduse vise je Zvezda sebe pobedila, ali nije ni bitno. Ono sto je poenta je da kada navijas za neki tim, ako timu ide lose tebi se sve rusi i svi su amateri jer si subjektivan, ako timu ide odlicno kao veceras feneru onda su svi nezaustavljive masine koje obozavas. Monako je recimo ekipa koja gubi najmanje lopti, ali gubi ih 9, sto znaci da cak i ako si najbolji u tome neko iz tvoje ekipe mora izgubiti loptu na svaka 4 minuta. Taj neko nije klada nego je to kosarka. Zvezda ima nabolji sut za tri poena ove sezone u el, preko 40 posto, medjutim oni i dalje mase skoro 60 posto sto znaci da ce i oni promasiti 3 od 5 suteva za tri, a ti momci koji su promasili nisu ciglari nego je to kosarka. Sve je u balansu i stpljenju, zato braco samo lagano i puna podrska bice bolje, a i ako ne bude navikli smo jebiga. Edited 8 hours ago by fedor 7 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 'lebe mekani, šta ispisa ovo brate Bez uvrede, ali kakve su ti ovo statistike kojima si izvlačio poentu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Pa covek napisa istinu... bar za mene istinu... al kako svako ima svoju verziju iste, potpuno je normalno da na ovom mestu gde kosarkaski strucnjaci "pupe" iz dana u dan kao cvetovi u prolece, da to nekom bude smesno i sl 5 hours ago, bergkamp bcd said: Tako je i muceni Sakota lamentirao kako je Alba imala dan vise odmora, pa zasto je tako, pa oni imaju "Ajnstajna Sikmu", a on samo Gista i Simanica, pa ovo pa ono. Zeljko Obradovic jeste odlican trener, jedan od najboljih ikada, zna od najboljih igraca da napravi masinu, ali to je znao da radi sa Bogdanom, Sloukasom, Spanoulisom, Datomeom, Anticem, pa su tu bili Pekovic, Saras, Udoh, Vesely, Kalinic, Melli u prajmu nakon Bamberga, DD, Batiste, to su bili zveri od igraca i neka druga vremena. Cim je morao da dovodi cirkusanta Williamsa, ode on ispod crte za TOP8. Onda je dobio Puntera i LeDaya + Exuma, Lessorta i jeste on njih uklopio tako da su bili napadacka masina (ne moze to neki Petar Bozic ili Vlada Jovanovic), ali nije se uspelo toj sezoni u pohodu na F4 (a realno, trener sa 9 EL titula ako ne zeli da ganja F4 sa skupim sastavom, pa ima i Borac iz Cacka i malo lagane ABA kosarkice bez stresa pred penziju). Ovo sad je realnost, nije Obradovic trener koji ce skrpljen tim od 12 novih igraca i 9 novih stranaca da pretvori u uspesan kolektiv. To bi bilo kao da Mourinho dodje u United i sad sa dosta losijim timom od onoga sto je imao Ferguson pocne da pobedjuje u seriji u PL. od koga je "dobio" te igrace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 3 hours ago Author Share Posted 3 hours ago Super post do dela gde si počeo o Zvezdi xD Skroz se slažem sa svim što si napisao oko Željka, kad bi grobari (ne mislim nužno na ovaj forum) počeli da teraju njega sa klupe, to bi bio konačan pokazatelj koliko su navijači u Srbiji odvaljeni od realnosti. Kalina je pričao u 6.75 podcastu kako on nije hteo da ide iz KKCZ u Fener jer mu je bilo lepo, a da je tek kad je otišao tamo video koliko ima stvari u vezi funkcionisanja kluba na koje je Željko uticao. Počevši od kvaliteta trening hale i marketinga, zahtevao je da sve bude na najvišem nivou; isto je uradio i sada sa KKP. Apropo poraza, zamišljam navijača koji je u fazonu HAJDE DA SA TRENEROM SA KOJIM SMO OSVOJILI EVROLIGU IGRAMO.. FIBA LIGU ŠAMPIONA. Jer znate, ovde doživljavamo poraze... 😄 @fedor 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Mislim da malo mašite poentu kritika upućenih prema Željku, igračima i igri, a postovi vam podsećaju na "setite se gde smo bili 2011". 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, DameTime said: Kalina je pričao u 6.75 podcastu kako on nije hteo da ide iz KKCZ u Fener jer mu je bilo lepo, a da je tek kad je otišao tamo video koliko ima stvari u vezi funkcionisanja kluba na koje je Željko uticao. Počevši od kvaliteta trening hale i marketinga, zahtevao je da sve bude na najvišem nivou; isto je uradio i sada sa KKP. To moze da obezbedi klubu i u ulozi nekog SD, GD, predsednika, ili nesto cetvrto. Trenerski posao podrazumeva prvenstveno neke druge stvari. Jbg, ekipa je potpuno nova, treba vremena da to sve klikne, a raspored je takav da ne prasta timovima koji nisu uigrani. Pritom mnogo je teze u klubu kakav je Partizan imati kredit da se gube utakmice i trpe partije poput jucerasnje. I dalje mislim da je za neki ozbiljniji zakljucak potrebno bar jos ovoliko utakmica da se odigra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da malo mašite poentu kritika upućenih prema Željku, igračima i igri, a postovi vam podsećaju na "setite se gde smo bili 2011". Neverovatno da neki od njih ne kapiraju ovo, a jasnoca postova je crno na belo (no pun). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts