ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago https://meridiansport.rs/kosarka/carls-besi-partizan-crno-beli/
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Valja li ovaj šta? 😁 https://www.instagram.com/p/DMlUrw5sRxA/?igsh=MTQydWVsMTJobm5rdA==
Coz29 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ono sto ja znam je da je dobar u zaštiti obruca i odlican je u preuzimanju, na skoku je isto dobar. Mrga je 208 cm, 110 kg sa rasponom ruku od 220 cm. Mane su mu sto ce nas nervirati glupim faulovima dok se ne privikne na evropski stil kosarke i to sto je mislim kidao ligamnete levog kolena. Operisan je od suta i često zna da udje u lošu seriju sa penala. Da zameni Tajrika i uzme Dejvisovih 17-18 minuta bi trebalo da bude odlicno rešenje, posebno u odbrani na preuzimanjima i na skoku. Edited 19 hours ago by Coz29
Nini3112 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Odlican defanzivac. Meni se vise svideo kod vas Oscar ali i ovaj je jak kao bik
SteveFrancis#3 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ma Sheezy all the way. Bassey je bas kocka, ne mislim da je i potrebna u ovom trenutku, ipak nam je Rique na centru. 2
Coz29 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Karlik, ( Pojacanje - Nilikina) Milton, Vanja, Vasington Braun, Bonga Jabari, Osetkovski, Pokusevski Tajrik, ( Pojacanje - Besi) Meni se svidja.. Ima talenta, iskustva, fizike, potencijala.. Ukoliko ekipa klikne I napravi se dobra hemija u sta ne sumnjam, mozemo očekivati dobru sezonu u EL. 1
ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ja bas mislim da cim ovo pise miredian a i agent izjavljuje da to bas i nije relevantno. no, videcemo uskoro
SteveFrancis#3 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Videh sad da je Butler potpisao samo training camo deal. Ne znam hoce li nasi cekati ili su ga definitivno otpisali i okrenuli se drugim resenjima. Verovatno da je tako, samo konstatujem da za sad nije definitivno 'ostao u NBA'.
jedibojan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Na osnovu onoga sto je @MrTwister pisao, najvise mi smeta ta povreda. Deluje da je pglu ali Rique ne zna na kom je kontinentu a brat mu tetovira sebe sa Lebronom tako da... To se moze iskontrolisati za 15mpg
Ludi za Poli Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Evo Basseyev profil sa bball index metrikom u Spursima prosle sezone:https://fanspo.com/bball-index/player-profiles/2024-2025/charles-bassey/1629646 Jasno nema skoro nikakvu sposobnost kreiranja vlastitog suta, zavrsvanje na obrucu mu je prosle sezone bilo lose ali u prethodnim sezonama dosta bolje tako da je to moguce izolovan slucaj. U EL bi to trebalo biti dosta bolje svakako. Onako defanzivni skakac i jako dobar ofanzivni skakac. U odbrani dobar sa strane pomoci kao zastitnik obruca i solidan post i switch defanzivac dok je u odbrani pick igre (kad ne preuzima, jel) bio solidno tanak. Naravno, ovo sve pricamo na NBA nivou tako da bi sam ucinak u EL trebao biti dosta bolji. Treba uzeti u obzir i da je u Spursima dobar dio sezone igrao sa jako losom ekipom sto je moguce i jedan od razloga puno losijeg zavrsavanja na obrucu. Najveci problem je svakako ogroman broj faulova koje je pravio, skoro 5 po 75 posjeda. Overall, mislim da bi bio svakako zanimljiv potpis vrijedan rizika i bolja opcija od nekih olinjalih EL veterancina KKCZ style.
albatros Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 13 hours ago, Coz29 said: Karlik, ( Pojacanje - Nilikina) Milton, Vanja, Vasington Braun, Bonga Jabari, Osetkovski, Pokusevski Tajrik, ( Pojacanje - Besi) Meni se svidja.. Ima talenta, iskustva, fizike, potencijala.. Ukoliko ekipa klikne I napravi se dobra hemija u sta ne sumnjam, mozemo očekivati dobru sezonu u EL. Gde ti je Mike prike
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Washington ce najvise na 1, Braun na 2. Osim ako neko ne misli da ce Bonga ili Braun sa klupe. Pocinjemo opasno da podsecamo na drugi topic, sa sve ovim klimavim rotation chartovima. Edited 5 hours ago by Elevator Operater 2
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 22 minutes ago, Elevator Operater said: Washington ce najvise na 1 Nemoj leba ti, pa da opet čisti patike u toku vođenja lopte. 1 5
Mrk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bas jaka scena, lezerno cisti patike na 5 sekundi do kraja napada, Zeljku vec krece keba krabica u glavi, ovaj uzima loptu i daje kos, mrtav ladan. 😂 5 2
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Eddard said: Nemoj leba ti, pa da opet čisti patike u toku vođenja lopte. Ne izmisljam ja pravila 🥲
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 40 minutes ago, Elevator Operater said: Pocinjemo opasno da podsecamo na drugi topic, sa sve ovim klimavim rotation chartovima.
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Za to nam fali jos jedan topic i jedno 200 stranica Nismo daleko od toga da se ne pise nista
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Za to nam fali jos jedan topic i jedno 200 stranica Nismo daleko od toga da se ne pise nista Kvalitativno smo vec tamo. Za sada mozemo samo jos da se vadimo na kvanitet. 3
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 38 minutes ago, Elevator Operater said: Washington ce najvise na 1, Braun na 2. Osim ako neko ne misli da ce Bonga ili Braun sa klupe. Pocinjemo opasno da podsecamo na drugi topic, sa sve ovim klimavim rotation chartovima. Vasington na 1 moze brate u KLS da igra kada nije potrebno nikome loptu da dodaje. Nema dodirnih tačaka sa pozicijom plejmejkera. Loptu ne zna da prevede preko pola, a moze da organizuje dobru akciju kada treba da se doda sudiji da se izvede aut. Ukoliko je Milton doveden da bude prvi bek, a sva je prilika da jeste. Braun ce vise minuta nego ove sezone provesti na 3. Ove godine je proveo 25 minuta u proseku na parketu u EL. Sva je prilika da cemo ovu petorku najvise gledati u El ove godine Karlik Milton Sterling Jabari Tajrik A to sto se neko ne slaže sa onim što sam ja napisao moze da napise zbog čega, a onda mu ja argumentujem zbog čega mislim da ce biti tako. I to bude onda kvalitetna diskusija i topic samim tim i lici na nesto. A ovim sto si napisao "osim ako nece Bonga ili Braun sa klupe", odmah se vidi da si vrsan poznavalac kosarke i bas si podigao i kvalitet i kvantiten na forumu. 20 minutes ago, Elevator Operater said: Kvalitativno smo vec tamo. Za sada mozemo samo jos da se vadimo na kvanitet. Napisi nesto o kosarci, povećaj kvalitet..ili ipak nemoj
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, Jakob Aman said: Oskar nas izgleda oladio. Prvi pik. Čuh neki dan da je prvi pik neki Princes Apćiha ili tako nešto, toliko je ludo ime da nije bilo šanse da zapamtim. 🤷♂️ 1 1 9
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, El Duderino said: Precious Achiwa 😂 neko slusa Pedju Drobnjaka
Recommended Posts