TripleJ Posted Thursday at 09:33 PM Posted Thursday at 09:33 PM (edited) 31 minutes ago, TripleJ said: Razocaravajuce. Al dobro, dosli smo po jednu pobedu , Volim kad se ovako zajebem na 50 sec do kraja i -8 i zaboravim da je ovo ipak kosarka 😄 Edited Thursday at 09:40 PM by TripleJ 1
DameTime Posted Thursday at 09:34 PM Author Posted Thursday at 09:34 PM Čuvala sam kesicu za ovakvu njegovu tekmu 4 3 1 1
TripleJ Posted Thursday at 09:34 PM Posted Thursday at 09:34 PM Bonga, najveci partizan od svih Njemaca 😄 5 3 1
Luchifer89 Posted Thursday at 09:34 PM Posted Thursday at 09:34 PM Đons Tajriče grobarija ti kliče! 2 4
SteveFrancis#3 Posted Thursday at 09:35 PM Posted Thursday at 09:35 PM Uh jebote Trebace mi odmor na Tibetu posle ove sezone 1 1
Papanikolesku Posted Thursday at 09:37 PM Posted Thursday at 09:37 PM Bonga je partizanština, a malo je i Tajrik 🖤 4
MC Thunder 2 Posted Thursday at 09:38 PM Posted Thursday at 09:38 PM Bonga, Braun i Tajrik kapa dole, ostali... Ali neka pobede kako bilo, ako moze da se uzme napokon taj 1 trofej i nek na leto gledaju sta ce za sledecu sezonu (spoiler alert: bice slicno). 1
kendrick duckworth Posted Thursday at 09:39 PM Posted Thursday at 09:39 PM Rique šta je sve počinio poslednjih 7-8 minuta, još je pre onog rolinga opalio glavudžom o parket, boli ga kurac. 1 8 1
kojihit Posted Thursday at 09:40 PM Posted Thursday at 09:40 PM Šećer mvp na svim poljima Prelepo, popravili mi veče
DameTime Posted Thursday at 09:40 PM Author Posted Thursday at 09:40 PM Bongica 40 minuta na terenu Double-double učinak Čak 11 skokova, od čega nekoliko u napadu, za 2nd chance poene Sterling i T. Jones povukli momački, na kraju obojica preko 35 minuta na terenu. Carlik je bio opasno čuvan sve vreme, ali se na kraju probudio, bukvalno niko ne bi mogao da se demarkira i nabaci onaj assist za produžetak sem njega. 3
40Wins Posted Thursday at 09:43 PM Posted Thursday at 09:43 PM Evo recepta za pobedu, ja ugasim ako gubimo, opsujem sve socno i to je to. Tek sam sad ukapirao da smo pobedili, cak sam i zeni reko da smo izgubili pa me sad ne smara. Dok gasim nakon Vanjinog prvog obruca kazem sebi, dal tako lako odustajes, sta ako je to jedna od onih utakmica gde ce nekako da dobijemo. 2 1 1 3
Jonas Lunden Posted Thursday at 09:43 PM Posted Thursday at 09:43 PM Ife najzasluzniji za pobjedu! Bravo majstore! 1
DameTime Posted Thursday at 09:50 PM Author Posted Thursday at 09:50 PM (edited) @Live tema Ne znam šta da kažem za topik na kom se utakmica predaje na +8 za protivnika, dok se momci nazivaju luzerima ili kojim već sve imenima, jer se navodno ne bore dovoljno. I(li) ne igraju onako kako smo mi u našim glavama zacrtali da treba da igraju. Sreća da nas je ovoliko malo na forumu navijača Partizana, pa to bude malo podnošljivije. Ali generalno, ako mogu da vas zamolim da ne predajete utakmicu/seriju/trofej posle jednog poluvremena. Igrači su ovo iščupali na borbu i želju (pojedinih), Željko na prilagođavanje kojim je na parket izveo najatletičniju i najvišu petorku (znam, topla voda). Oni su okrenuli momentum utakmice. Edited Thursday at 09:51 PM by DameTime 8 4
Davai Davai Posted Thursday at 10:07 PM Posted Thursday at 10:07 PM Ovo nam je mnooogo trebalo. I njima i nama. Previše malera u sezoni, a ipak toliko ljubavi za ovaj tim. Možda i tekma (preokret) sezone. Bravo! ps. Gledao tekmu sa mora, na rd-live našao neki hrv strim… baja ako nije zaspo 3x kolko je smoren bio, na kraju se razbudio. 🙂 Nije loš fazon iskr slušati flegma voditelja dok gubiš, smiruje.
Dzep Posted Thursday at 10:10 PM Posted Thursday at 10:10 PM STERLIG BROWN Najbolje uložen novac u životu. Napred Partizan!!! 🖤🤍🖤🤍🖤🤍 3
Don Dusko Posted Thursday at 10:10 PM Posted Thursday at 10:10 PM Cestitke bukvalno ste ukrali pobedu Buducnosti. 1
realno *w Posted Thursday at 10:39 PM Posted Thursday at 10:39 PM (edited) Indijana stajl Svaka čast, šta drugo reći. 1001 sranje tokom utakmice, onda ona ludnica od završnice. Dejvis nam je u sledećoj dužan jedno iskupljenje. Ovo danas je bio kriminal, preko svake granice. Najgori u odbrani, skoku, promašena bacanja, izgubljene lopte... Čovek provede 19 minuta na terenu i ima 0 skokova u odbrani, tj 1 u napadu, ali ni taj ne treba računati jer je odmah napravio faul u napadu. Ostane brat u mismeču sa Jogijem Ferelom i odluči da ga napadne lice, uz aut liniju. Sterling, Tajrik i Bonga, šta tu reći? Kakvi borci jbt. Edited Thursday at 10:41 PM by realno *w 1
SportskiPozdrav Posted Thursday at 10:55 PM Posted Thursday at 10:55 PM Kamenjaš i Tajrik večeras 1 1 12
fedor Posted Thursday at 10:59 PM Posted Thursday at 10:59 PM Prvo svako ko je dozvolio igranje kosarke u ovim uslovima je debil. Ono je sramota i za Abu i za Buducnost i za drzavu Crnu Goru. Samo je pitanje trenutka kada ce neko da se ozbiljno osakati ili kolabira. Sto se tice utakmice Buducnost je zasluzila pobedu veceras, vecim delom utakmice su bili bolji rival, drzali su stvari pod kontrolom. Malo ih je Zeljko poremetio u drugom poluvremenu sa dva visoka, okrenuo, ali onda je iskocio Mekgi sa nekim suludim sutevima, sa druge strane nula od osam trojke Partizana u dva-tri minuta zadnje cetvrtine i sve je bilo manje vise gotovo. Medjutim nekad je kosarka cudan sport, desi se nesto van sablona, par losih odluka, par promasenih suteva, sa druge strane Sterling Braun u elementu i iz nicega dodjosmo do produzetka. Tu je vec bilo jasno da ne moze pshiciki Buducnost da se vrati. Buducnost sve ocekivano, jako, fizikalno, naspanovano, lepo pripremljeno. Nista nisu iznenadili, losije su sutirali trojke i bacanja sto je u ovakvim utakmicama ocekivano. Fina jedna ekipica, dobar trener, sve pet. Zanemaricu aut Kamenjasu jer sam siguran da to nije pripremljeno, jedna ogromna glupost. Sto se nas tice, jako je to tanko. Dozvolili smo za klasu losijoj ekipi od nas da nas rutinira 39 minuta. Jedna od onih utakmica kakvih smo ove sezone imali gomilu, da je EL u pitanju izgubili bi. U svakom slucaju 3-0 je ovde neka realna mera pa onda ozbiljan remont tj doselekcija. Ovde fali 5 ozbilljnih igraca sa po 20 minuta prosekom da se nadamo necemu. Fascinantno mi je da dajemo 16 miliiona za plate, a 80% utakmica nemamo vise od 5 igraca koji nesto doprinose. 16 miliona da bi ti 4 igraca igrala od 35 do 41 minuta protiv Buducnost! Onda ocekujes da pogode sut nakon 40 minuta rvanja po onom klizalistu bez odmora?! Svaka cast Bongi, Tajriku i Sterlingu za ovo veceras. 7
jedibojan Posted Thursday at 11:26 PM Posted Thursday at 11:26 PM (edited) Od pozitivnog: 1. Sterling je undisputed lider ovog tima. 2. Tyrique je pokidao. Pogotovo nakon onog stare down-a (sta reci za Kenana). 3. Bonga. Sto se ostalog tice, mi smo nadigrani od strane mid EC ekipe koja je igrala bez najboljeg igraca. Pobedili smo na neverovatnu srecu i choke kakav se dosta retko vidja. Nismo licili na kosarkasku ekipu 35 od 45 minuta igre, i ne licimo na kosarkasku ekipu u 3 od 4 Zeljkove sezone, uz izuzetak kratkih serija utakmica. E da. Bilo bi nefer ne istaci i ozbiljno riljanje u odbrani u produzetku Edited Thursday at 11:33 PM by jedibojan Update 7
Alek The Great Posted yesterday at 04:15 AM Posted yesterday at 04:15 AM 5 hours ago, realno *w said: Ostane brat u mismeču sa Jogijem Ferelom i odluči da ga napadne lice, uz aut liniju. To nije bio faul, iako se slazem da je potez Ramba bio mozga bez. 5 hours ago, fedor said: Fascinantno mi je da dajemo 16 miliiona za plate, a 80% utakmica nemamo vise od 5 igraca koji nesto doprinose. Da dajemo 16m mozda bi ih i rutinirali. Mi dajemo oko 14m, tih 2m je bas ono sto fali, mozda bas na visokim pozicijama. 5 hours ago, fedor said: Sto se nas tice, jako je to tanko. Dozvolili smo za klasu losijoj ekipi od nas da nas rutinira 39 minuta. Klasa losa, a ljudi bili prvi na kraju regularnog dela. A da ne govorim kako su nas dobili 2 puta. Malo se potcenjuje ova ekipa Buducnosti. Kvalitet jeste i mora biti na nasoj strani, ali nije bas merljiv u klasama.
Recommended Posts