Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, goofy said:

Nisam gledao snimak i ne zanima me.

Sad će se videti da li smo Klub ili "klub".

Ako ne raskid ugovora, najmanje suspenzija do kraja sezone. Koliko je to, bez plate debilima dva meseca?

Pitanje je kako klub može pravno i disciplinski da postupi po osnovu na ovaj incident. Sigurno postoji neka tačka o ponašanju van terena ili slično, ali verujem da su igrači potpisali ugovor o radu i da je tu proces malo zamršeniji.

Sa druge strane, šta bi klub dobio suspenzijom trojice ponajboljih igrača, osim nove potrese, skandale, otkaze i užasne reputacije? Ukoliko se ispostavi da su igrači zaista bili napadnuti i da svojim ponašanjem nisu izazvali makljažu, zaista ne vidim šta to klub ima da brani nekakvim glumatanje moral highgrounda.

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Ja nisam znala da li smem da okačim ovo sinoć, plakala sam od smeha 5 minuta :roflmao:

30 minutes ago, Stiletto said:

A mislim da se to odnosi i na sve nas na Forumu, koliko čitam neki već presuđuju deportacije, naknade nematerijalne štete i šta ti ja znam. A najverovatnije od svega će se završiti na nekom vansudskom poravnanju.

Dobro, ovo za deportacije i slično su teška preterivanja, mi nismo pravnici (zapravo ima ih među nama, koji su dali neke procene), ali iz ugla navijača - nemam apsolutno nikakvu želju da Carlika više gledam u dresu Partizana, koliko god je fenomenalan košarkaš. 

I da budem iskrena, malo mi je muka od toga što će već 3. sezonu KKP "obeležiti" neka tuča. Pa jebemmu, dokle?

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Ja nisam znala da li smem da okačim ovo sinoć, plakala sam od smeha 5 minuta :roflmao:

Isto, ali rekoh valjda je proslo dovoljno vremena 😂

• Like 1
Posted
1 hour ago, kendrick duckworth said:

A i bolje razumemo makljažu nego Željkove setove.

Najjaca fora ikada napisana! HAAHHAHAHA

Posted
15 minutes ago, DameTime said:

ali iz ugla navijača - nemam apsolutno nikakvu želju da Carlika više gledam u dresu Partizana

Slažem se, nemam ni ja.

• Ha-ha 17
Posted

Setimo se Dekija Milojevica, duse od coveka, al kad ga diras, padne klapna, Padinjak proradi iz njega

manite se osuda a niko od nas ne zna sta je bilo i kako je bilo... ne znam koliko je nas uopste bilo u slicnoj situaciji i onaj ko je bio u slicnoj zna koliko se pamet suzi i covek reaguje u afektu

ja sam posao od sebe i iskreno rekao, ako je samoodbrana moja podrska igracima...

isto bi tako podrzao igrace zvezde da ih je ovako nesto zadesilo, da su provocirani, vredjani...

o mogucstvu da je tip koji je promasio sterlinga imao staklo ili noz u ruci tek da ne govorim...

gadjas bijes udaras sa cime god dohvatis...

isto tako, ako su igraci partizana izazvali incident, apsolutno se zalazem da budu kaznjeni i od strane kluba i od strane nadleznih institucija..

toliko...

Posted

Karlik vam skrenuo paznju sa cinjenice da je Lovernj presao nazad kod Miska. 

Kakvi ste sa Miskom posle Madara?

Posted

Salva Kiir Mayardit da spremi milionche (jer to je ta Miladin Kovacevic tarifa), uz to da se obavezu da Juzni Sudan nece priznati Kosovo, i da se Karlik odveze na nepoznatu destinaciju, naravno novim Falkonom. 

Zajebancija na stranu - strasno je ovo sto se desilo, ne tuca kao tuca i fizicke posledice - neka se budale makljaju i pobiju na celom svetu, bice lepsi svet - nego je strasno sto su u ovo ukljuceni profesionalni sportisti. 

Par stvari ne mogu da razumem, prihvatim, opravdam.

• Sta profesionalni igrac trazi u 5 sati nocu u klubu i to pred najvazniji period u sezoni?! I to ne jedan, nego njih cetvorica? To ne mogu da razumem. 
  • Sledece sto ne mogu da razumem je da ako si u takvoj situaciji, da si u stranoj zemlji, da te neko provocira, proziva na rasnoj osnovi, ti umesto da se povuces, pozoves obezbedjenje, pozoves nekog iz kluba da hitno dodje po tebe, resis to tako sto ces na bezbedan nacin napustiti objekat i otici na svoju stranu, a ti uradis suprotno - udjes u neku eskalaciju. OK, napali ih, ali kako si dosao do toga da izadjes tek tako? Sta, kao, nisi ocekivao? 
  • E sad, dalje sto ne mogu da razumem, jeste taj deo izlaska jer ocigledno nije bilo "tek tako" s obzirom da su se "opremili" flasom. Dakle ti svesno ulazis u fajt. Imas neki predumisljaj o tome sta se moze dogoditi i kako se spremas da reagujes. 
  • I poslednje sto ne mogu da razumem jeste upotreba te flase, sasuo je u lice liku koji nije direktno njega napao i koji je vec dobio krose u glavu i vec se tetura. Ovo ne moze nikako da se opravda. Pa ga jos gadjas ostatkom razbijene flase... 

Za Brauna smo znali da je budala i ne znam da li sam ovde pisao ili sa nekim pricao, kad ste ga dovodili, rekao sam da mi je sumnjivo da ga se Alba odrekla pre isteka ugovora. Rekao bih da je on taj koji je doprineo eskalaciji situacije. Cudi me za Karlika da je ispao najgori ovde, a da je Tajrik izostao iz ove price (pohvala za njega). 

Svakako, institucije treba ovo da rese, bez uplitanja klubastva. 

Klub treba ovo interno da resi, i ne bi bilo neocekivano da Karlik i Braun ovde zavrse sezonu, a da sva cetvorica budu ozbiljno udareni po dzepu, pa da klub ostvari i neku "finansijsku pozitivu". Naravno, moze da se desi i skroz suprotno, nista me ne bi cudilo i ne bi bilo nista neuobicajeno. 

Za mamlaze s druge strane, nadam se da ce imati ozbiljne posledice osim sto su popili batine. Pogotovo ako su provocirali na rasnoj osnovi ili klupskoj. Tesko da je ovo samo zbog devojaka. 

• Like 1
Posted

Samo da kažem da ste kraljevi, oplakala sam poslednjih par strana, bolje razumemo makljazu nego Željkove setove :roflmao:

Takođe:

Izvođenje flaše iz auta >>> izvođenje lopte iz auta 

• Ha-ha 4
Posted

Na ovom forumu smo svi (ili skoro svi) za normalizaciju društva i primenu zakona.

S tim u vezi, nebitno je ko je meni simpatičan ili antipatičan, kako bih ja postupio, šta opravdavam ili ne opravdavam, jesu ili nisu bili provocirani i sl.

Neka sud presudi pravično na osnovu dokaza i činjenica, kako bi presudio bilo kom građaninu u normalnoj zemlji za ovakve stvari, nevezano da li je košarkaš ili cvećar. Pa, ako je presuda oslobađajuća - sve ok, ako je zatvor - opet sve ok.

Valjda svi želimo vladavinu prava, a ne da utiču klub, Ostoja, Čović, udba ili bilo ko, na bilo koju stranu.

• Like 2
Posted

Sad citam da su igraci jutros imali trening. Dakle oni su skoro do jutra bili u klubu iako nisu imali slobodan dan (sto sam ocekivao posle utakmice), pa cak ni jutro, vec zakazani trening. 

Posted

A inace moram da kažem, da je bilo i 50% ove energije i spretnosti na terenu mi sad igrali plejof i jebali pirejski FMP (by Željko Pantic) , ali ne:smiley26:

Posted
Just now, Kooineeperk said:

Sad citam da su igraci jutros imali trening. Dakle oni su skoro do jutra bili u klubu iako nisu imali slobodan dan (sto sam ocekivao posle utakmice), pa cak ni jutro, vec zakazani trening. 

Zar incident nije bio preksinoc a ne sinoc?

• Like 2
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Kakve veze ima današnji (utorak) trening sa tučom koja se desila u noći nedelja na ponedeljak?

Posted
3 minutes ago, Kooineeperk said:

ovo je bilo u nedelju vece

• Like 1