Barkley#34 Posted yesterday at 08:15 AM Posted yesterday at 08:15 AM 1 hour ago, NMX said: Nadam se da ne želite Karliku istu sudbinu. Da mora da proda dušu đavolu Dodiku za slobodu. Neće valjda da odrađuje sate u Ćacilendu i da govori na skupu u Nišu? 15 1
Sector Posted yesterday at 08:16 AM Posted yesterday at 08:16 AM (edited) Sad pogledah snimak. Da je makar bio Lundberg umjesto Karlika, on bi sigurno promašio glavu. Spoiler Edited yesterday at 08:16 AM by Sector
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Sector said: Da je makar bio Lundberg umjesto Karlika, on bi sigurno promašio glavu. Dobra fora, realno, nisam je od jutros procitao jedno 37 puta. 7
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, JPM said: Dobra fora, realno, nisam je od jutros procitao jedno 37 puta. A jbg nisam nešto aktivan u zadnje vrijeme, saznah za događaj prije pola sata. Nema veze, i Dobrić bi promašio. 1 7
Jonas Lunden Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Zasto samo njima? Eto drugi ne izlaze? Plus "crncuge" bas ti lep recnik. Izvinjavam se na izrazu. Napisah u afektu jer mi je malo muka da svake godine nas zadesi nekakva tuca i skandal.
jedibojan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I baja koji poslednji ulazi u kadar drzi noz u ruci
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Mrk said: Zaista je fora da se dvojici košarkaša koji su učestvovali u tuči montiraju glave umesto Miljkovica i Belivuka koji su ubijali ljude i mleli u mašini u mafijaškim obračunima? Krajnje degutantno... 17 1
Carl Johnson Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Dzo23 said: Zaista je fora da se dvojici košarkaša koji su učestvovali u tuči montiraju glave umesto Miljkovica i Belivuka koji su ubijali ljude i mleli u mašini u mafijaškim obračunima? Krajnje degutantno... Bukvalno isto htedoh da napisem, ovo moze da bude smesno samo ordinarnom degeneriku 1
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 47 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ako vec ne analiziramo igru, akcije i playbook, ne moramo ni jebeni snimak tuce u sitna crevca na 50 strana Aaaaand the most ignored post reward goes to... Spoiler ...ME Edited 23 hours ago by JPM
jedibojan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, jedibojan said: I baja koji poslednji ulazi u kadar drzi noz u ruci Sad gledam snimak i ne mogu da se zakunem da je ovo tacno... Isto mi izgleda da je lik koji je napao Sterlinga imao noz u ruci, ali samo na osnovu pokreta Ozbiljno sranje sve u svemu. A istinu cemo saznati nikad 1
Barkley#34 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 46 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ako vec ne analiziramo igru, akcije i playbook, ne moramo ni jebeni snimak tuce u sitna crevca na 50 strana Ovde bar ima neke akcije. 1 15
kendrick duckworth Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago A i bolje razumemo makljažu nego Željkove setove. 3 19
DameTime Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Peak Serbian humor, nebeski najjači smo narod na planeti 2 1 1
deez nuts. Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 33 minutes ago, Jonas Lunden said: Izvinjavam se na izrazu. Napisah u afektu jer mi je malo muka da svake godine nas zadesi nekakva tuca i skandal. U afektu ko Karlik. 1
NMX Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Quote Kako saznaje Sport klub, dve su strane priče. Dvojica povređenih doživeli su lakše telesne povrede, a jedan teže (polomljen mu je prst na ruci). Sve je procurelo u medije nakon što su oni (jedan ima 46 godina, drugi 37, treći 31) u ponedeljak uveče prijavili slučaj – prema njihovoj verziji događaja, oni su napadnuti bez ikakvog povoda kada su izlazili iz kluba i naveli su da je neko drugi provocirao košarkaše crno-belih. 46 godina i šibaš se ispred kluba, majko mila 4 1
Knipex Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, NMX said: prema njihovoj verziji događaja, oni su napadnuti bez ikakvog povoda kada su izlazili iz kluba i naveli su da je neko drugi provocirao košarkaše crno-belih. Tačno sam znao. Ekipa koja ne može da izvede loptu u zadnja dva minuta, šta drugo očekivati Šalu na stranu, dobro je što nema teže povređenih tako da očekujem da se ovo i završi na tome. Jeste Karlik "malo" odskočio od ostalih svojom reakcijom, ali ponavljam dobro je što nema gorih posledica tako da očekujem da će sve rešiti na normalan način i bez posledica po karijeru Džonsa. Realno je da bude novčana i uslovna kazna. Kako će proći sa Želimirom, e tu mu ne bih bio u koži. 4
drperce Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 12 minutes ago, NMX said: 46 godina i šibaš se ispred kluba, majko mila 46 godina i ne ides u kafanu nego u nekakav klub, bolid 7 3
Smrtokapa Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Longevity klabera je veći nego ikad, nije ovo više klabing iz osamdesetih pa da se karijera završava sa 30 godina. 2 7 1
Stiletto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Od sinoć se razglaba na deset strana šta je ko uradio kao da smo svi bili na licu mesta, a ne videli samo materijal sa društvenih mreža. Mene čudi što još uvek nema u javnosti onog najvažnijeg: službenog policijskog izveštaja. Na onakvu šorku su morali izaći kola Hitne pomoći i patrola Policije koja bi pokupila lične karte svih u blizini i sastavila osnovni izveštaj koliko protiv koliko ljudi se tuklo, koliko ih je bilo goloruko a koliko naoružano motkom, flašom, nožem, čime već, kao i spisak svedoka koji su se tu zatekli a nisu učestvovali u tuči. Taj izveštaj ide nadležnom tužilaštvu koje pokreće dalji postupak prikupljanja dokaza, saslušanja svedoka i šta sve već treba. Da je neko od učesnika u tuči priveden, do sad bi se za to čulo. Znači, policija nikog nije pokupila. Da li su neki učesnici prosto pobegli ili panduri nisu smatrali da treba ikog da privedu, ne znam, ali znam da bi, ako se dogodilo nešto što bi se kvalifikovalo kao pokušaj ubistva ili nanošenje teških telesnih povreda bar neko zaglavio fioku makar na jednu noć. Da se desilo sranje, desilo se. Da Karlik za ono flašom mora da popije neku zakonsku kaznu, mora. Kakvu i koliku, to neka ceni nadležni sud po prikupljanju svih dokaza, ja niti imam sve dokaze niti sam kompetentan za to. A mislim da se to odnosi i na sve nas na Forumu, koliko čitam neki već presuđuju deportacije, naknade nematerijalne štete i šta ti ja znam. A najverovatnije od svega će se završiti na nekom vansudskom poravnanju. 8
SuperTraktorko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Smrtokapa said: Longevity klabera je veći nego ikad, nije ovo više klabing iz osamdesetih pa da se karijera završava sa 30 godina. Medicina i analitika su enormno napredovale, koristi se napredna statistika za pripremu izlazaka... 1
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 16 minutes ago, Knipex said: očekujem da će sve rešiti na normalan način i bez posledica po karijeru Džonsa. Realno je da bude novčana i uslovna kazna. Valjda Panter neće dobiti suspenziju. 11
Smrtokapa Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 8 minutes ago, SuperTraktorko said: Medicina i analitika su enormno napredovale, koristi se napredna statistika za pripremu izlazaka... Šta su ovi pripremili ne znam, ali odbranu od Karlikove poludistance nisu. 1 12
goofy Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nisam gledao snimak i ne zanima me. Sad će se videti da li smo Klub ili "klub". Ako ne raskid ugovora, najmanje suspenzija do kraja sezone. Koliko je to, bez plate debilima dva meseca? Pa nek' ispadnemo od Spartaka ili Dubaia, ne zanima me. Mnogi će da me opljunu sad, ne zanima me...
Recommended Posts