Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prva petorka: Karlik, Sterling, Bonga, prva četvorka, prva petica

Druga petorka: Frenki, novi bek, Vanja, Luča, Tajrik

Ostalih pet Lakić, Nakić i još tri domaće junoše od kojih se ni jedan ne zove Balša.

• Like 3
Posted

A u nedelju utakmica koja mi tradicionalno pokida najviše živaca svake godine... Cedevita u gostima.

U stvari jedina koja može da se porede sa tom, je Cedevita kući.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
39 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Pa alo ode Dejvis sigurno dolazi petica koja moze da sutira za 3 

evo jedne muzicke zelje 😂😂😂

carlik,sterling,bonga,moneke(ako mora), ibaka

😂😂😂

Nama treba petica koja skače i ume da zagradi jebeni reket, kakve crne trojke...

Posted

Nije Željko već xy godina imao roster bez bar jedne streč petice pa neće ni sad.

Znači ako dodje npr Milutinov, doći će i još jedan igrač (npr Toko mada ni on nije naročit šuter). To bi bio moj maksimalistički plan za leto:

Plej od 190+ (Maledon, Tompson, Goss eventualno Wilbekin)

Luča

Čima 

Milutinov

Toko

Uz odlazak Majka, Brendona, Ifea i Balše

Moj realističniji plan:

Dimitrijević

Luča

Čima

Buker

Uz odlazak Majka i Brendona eventualno Frenkija

Posted
1 hour ago, Jakob Aman said:

Uh kako bi legao Sorkin na 5 uz Tajrika.

Muzička želja. 

16 minutes ago, Jakob Aman said:

Nama treba petica koja skače i ume da zagradi jebeni reket, kakve crne trojke...

Iskreno, stvarno se nadam da im neće pasti na pamet jedan mlitavi belac pripaljivač, koji uzgred, ima čitavih 2.4 def reb. na 24 minuta u proseku. 

Pre bih doveo Dejvida Mekormaka i pokušati nešto sa njim kao KKCZ sa Bolombojem. Ima materijala za rad i razvijanje, 26 godina. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Papanikolesku said:

Iskreno, stvarno se nadam da im neće pasti na pamet jedan mlitavi belac pripaljivač, koji uzgred, ima čitavih 2.4 def reb. na 24 minuta u proseku. 

Pre bih doveo Dejvida Mekormaka i pokušati nešto sa njim kao KKCZ sa Bolombojem. Ima materijala za rad i razvijanje, 26 godina. 

Ali bukvalno. Bolje ostavi Tyrique-a i Balsu i skrati nam muke

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
28 minutes ago, realno *w said:

A u nedelju utakmica koja mi tradicionalno pokida najviše živaca svake godine... Cedevita u gostima.

U stvari jedina koja može da se porede sa tom, je Cedevita kući.

Eto, probao sam da presečem ovaj prelazni rok, al ništa...

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, jedibojan said:

Ali bukvalno. Bolje ostavi Tyrique-a i Balsu i skrati nam muke

Nemoj Balšu, dosta je bilo. Nek ide negde na kaljenje na Filipine. Tamo bi valjda izdominirao nekog centra od 1.85

Posted
5 hours ago, DameTime said:

Vidi, Bogdan&Željko reunion u Partizanu znači sezonsku iii...

Hide contents

spacer.png

Trenutak kad Dejm saznaje da se Bogdan vraca u Partizan be like:

101dalmatians.gif

1 hour ago, Stiletto said:

Prva petorka: Karlik, Sterling, Bonga, prva četvorka, prva petica

Druga petorka: Frenki, novi bek, Vanja, Luča, Tajrik

Ostalih pet Lakić, Nakić i još tri domaće junoše od kojih se ni jedan ne zove Balša.

Pa vi mu promenite ime 😄 Bez zezanja, Kopriva za treceg centra koji ce da drlja ABA i tu i tamo da uskoci da odmori ili zameni rovitog Tajrika je vise nego dovoljno. Ali prva petica mora onda da vam bude neki stameni centar koji nije sklon povredama. 

Koprivica cuti i radi sta je do njega, popravio se iako ne dobija nesto vise prilika nego pre. Resava sta je do njega pod kosem protivnika, nije problematican na liniji slobodnih bacanja, sa 215 ili koliko vec ima pokupi i dovoljno skokova. Ne znam sada bas kakav je u odbrani, da li se tu popravio, ali za treceg centra ne mozes da ocekujes nesto vise od ovoga. 

Najbolje bi vam bilo da je data prilika Aleksi Dimitrijevicu, da se vidi ima li tu nekog materijala za treceg centra ali nije se nesto pokazao u Metalcu na dvojnoj. Svakako ode u NCAA.

Posted
2 hours ago, Papanikolesku said:

Nemoj Balšu, dosta je bilo. Nek ide negde na kaljenje na Filipine. Tamo bi valjda izdominirao nekog centra od 1.85

Moje predvidjanje je da ce Balsa na konto statsa iz ABA (mala usluga Zoca senioru) zabosti solidan ugovor u nekom donjem domu EL gde ce igrati drugog centra. Cak mislim da to s vremenom ne bi ni toliko lose izgledalo uz neku vecu minutazu, sto mu i zelim