Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
10 minutes ago, Papanikolesku said:

Deplasirano je pričati o nekom samofinansiranju dva državna kluba.

Koji su od osnivanja do danas državni klubovi i ni jedan jedini dan nisu bili samofinansirajući.

Edited by Clash
  • Like 12
Posted
8 minutes ago, Knipex said:

Ovo ne postoji već neko vreme. Nisam tačno siguran od koje sezone i nemam sad vremenada proveravam, znam da prošle sigurno nije bilo. Ako neko ne odgovori sa podatkom u međuvremenu naći kasnije tačno. Isplaćuju samo na osnovu plasmana i to, ako se ne varam, samo do određene pozicije na tabeli.

Tako je. Nema premija na konto pobeda već izvesno vreme. Premije za poziciju na tabeli ima, a u slučaju KKP biće ili 300k za 12. mesto ili 350k za 11. Jasno da će biti 300k 😄

Posted
1 minute ago, realno *w said:

Evo ja iskreno mislim da ovo nije tačno. U suštini, samo da razlikujemo da li je neka firma zavisna od države, ili je jednostavno spremna da par% svojih prihoda uloži u sponzorstva i donacije, da održavaju dobre odnose, a pri tome furaju fazon društveno odgovorne kompanije.

Pa evo ja radim u MK Grupi 10 godina, mogu ti reći da je dobar deo menadžmenta, ne samo na protestima, nego na svim društvenim mrežama blate SNS pod svojim imenom i prezimenom, neki i svakodnevno.

Osim ako misliš na tipa top 3-4 menadžera, za njih stvarno ne znam, ako je to uopšte i bitno toliko.

Kod Delte mislim na porodicu Mišković i prvi nivo menadžera do njih.

Kod MK na Aleksandra i prvi red uz njega, da su blisko vezani sa partijom.

Na nižim nivoima može sve.

Ne smeta mi da se ne slažemo. Možda ja i grešim i možda stvarno ima nezavisnih sponzora, samo lično ne verujem u to iz ovog 20+god iskustva u srpskoj privredi. 

Ostaje pitanje gde su ti društveno odgovorni sponzori bili pre dolaska radikala na vlast, šta ih je sprečavalo da malo ozbiljnije poguraju Duleta ili (tada) polumrtvu Zvezdu? Skoro svi pomenuti su i u to vreme imali besnu lovudžu, a osvestili se da je gurnu baš sad. Tadašnji Dule za partizanovce nije bio ništa manja zvezda (he he) nego sadašnji Željko.

Svakako ćemo odgovor da dobijemo jednog dana kad (ako) ispunimo glavni studenski zahtev - da sve institucije samo rade svoj posao. 

Posted

Nema šta, lepo zbori, lako ga je slušati o košarci. Kroz ovaj intervju se može pročitati između redova da ćemo platiti koliko god budu tražili za tu licencu, i isto tako da će Želimir ostati trener u tom nekom periodu od 3 godine. Kaže i da izvlači pouke na kraju svake sezone, što je diskutabilno 🤨

• WOW 1
Posted
19 minutes ago, Papanikolesku said:

Nema šta, lepo zbori, lako ga je slušati o košarci. Kroz ovaj intervju se može pročitati između redova da ćemo platiti koliko god budu tražili za tu licencu, i isto tako da će Želimir ostati trener u tom nekom periodu od 3 godine

Ja do ovde. 😁

• Ha-ha 5
Posted

Top momenti:

- Kad pita Urbonasa koje je njegovo mišljenje 😁

- Kad kaže kako je gledao šta Jokić radi u NBA veče pre toga. Plus se zadovoljno smeška jer je Jokić gledao njegov seminar.

Mislim da je ovo jedan od (retkih) intervjua u kom je stvarno uživao, Urbonas mu je postavio malo drugačija pitanja. Svi uglavnom pitaju isto, naučićemo napamet priču kako je postao trener...

• Thanks 1
Posted
14 minutes ago, DameTime said:

Svi uglavnom pitaju isto, naučićemo napamet priču kako je postao trener...

Od profesora Nikolića sam naučio na samom početku najvažniju stvar koju kao trener možeš da uradiš, a to je korekcija. Korekcija, korekcija, korekcija. 

• Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted
6 hours ago, kendrick duckworth said:

Od profesora Nikolića sam naučio na samom početku najvažniju stvar koju kao trener možeš da uradiš, a to je korekcija. Korekcija, korekcija, korekcija. 

sedeo sam sam mojim kumom Savom u klubu knjizevnika....

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
8 hours ago, DameTime said:

Svi uglavnom pitaju isto, naučićemo napamet priču kako je postao trener...

Ovo kao kad Gile po 8753. put priča kako su osnovali Orgazam u kafani Mornar poslije koncerta Leb i sol u Domu sindikata...

• Like 1
  • Ha-ha 3