Papanikolesku Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 7 minutes ago, Smrtokapa said: @Alek The Great Solidan roster, mada mislim da je malo potanji na poziciji 2. Realno, kada biste još vratili i Bogdana, to bi bio baš beton. Ne pratiš na času, mora da bude realno i u finansijskim okvirima. Ili to ili četvorka, ne može i jedno i drugo 😄 1
Alek The Great Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 27 minutes ago, Smrtokapa said: @Alek The Great Solidan roster, mada mislim da je malo potanji na poziciji 2. Realno, kada biste još vratili i Bogdana, to bi bio baš beton. Tek 2027e. 1
Marvin Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Vrtimo se već danima oko istoga, klin-ploča. Da probam da rezimiram: 1. Željko je klubu koji je bio u lošoj situaciji (u svakom smislu) doneo dosta toga: svoje ime i brend, u skladu s tim i finansiranje, dovođenje boljih igrača nego što je renome kluba, organizacioni rast, dobru poziciju u odnosu na EL itd. 2 .Sa druge strane, uprkos dosta uloženih sredstava, dobar broj navijača nije zadovoljan ni rezultatima ni igrama (imali smo 1 brutalan stint u 22/23 i jedan odličan u 24/25 a ostalo je osrednje do loše). Takođe, igrači često nisu svesni pritiska kakav ih očekuje kod Željka i u klubu kao što je KKP i u sredini kao što je Srbija. I sad, tačka 2 je naravno dosta subjektivna i zavisi najviše od očekivanja. I čini mi se da se tu razilazimo. U odnosu na to gde smo bili rezultati su odlični. Ali u odnosu na nikad veća ulaganja oni su osrednji. Ja ću pre konačne ocene ove sezone sačekati tekmu protiv Reala kao i završnicu ABA lige. Ali moje lično očekivanje od KKP kao kluba i Željka kao trenera je da mu ekipa bude bolja od zbira sastavnih delova. A to smo za 3.5 godine retko videli. U konačnici, deluje mi da smo u jednoj pat poziciji: klub je porastao i dostigao neku tačku u svom razvoju i odakle ne zna kako dalje. Svakako nećemo nikad biti Real i Pao. A Željko kao trener za sada ne uliva poverenje da ćemo dostići taj sinergetski efekat i igrati bolje od svog renomea i platežnih mogućnosti Edited 21 hours ago by Marvin 7
SteveFrancis#3 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago @kendrick duckworth Cinjenica jeste da sam se naslonio na rumore koji uopste ne moraju da se pokazu kao istiniti, te se remark iz proslog posta moze oceniti kao trcanje pred rudu i prejudiciranje koje mozda nije sasvim fer, u ovom momentu. Problem je sto sam ja, imajuci u vidu sve vidjeno, prilicno uveren da ce se zaista i ispostaviti kao tacni i stoga sam se na njih i nadovezao ovako 'rano'. Kada je rec o tvrdoglavosti i/ili odustajanju od zapocetog - nemam problem sa tim da se istraje na necemu u sta verujes, a jednako tako ni da se okrene novi list kada se prepozna da je to neophodno. Ono sa cim imam problem, jeste ova svojevrsna throwing shit at the wall and see what sticks doktrina koju smo svesrdno usvojili. Pitao sam i prosle sezone, ako je ideja bila da zadrzimo playbook i generalno 90% kontura igre iz sezone pre, kako je moguce da mislis da je ok napraviti rokadu Lessort-Tank i onda se cuditi sto stvari ne sljakaju bas najbolje? Ako si ove sezone zeleo ekipu koja vise trci, ima jaci fokus na odbrani, radi vise na dropu, versatilnija je pozadi i donosi vise tranzicionih poena, kako si onda dosao na ideju da ti Balsa ostaje sa ozbiljnim minutima, doveo Mikea i sirotog Pokusha da glume cetvorku, propustio da dovedes legit igraca tu i na sve jos doveo Daviesa? Sta si tacno ocekivao tu? Znas ko je Frank Ntilikina, ti mu pravis situacije da on sutem resava utakmice. Dovedes Iffea da se guzi sa Carlikom, nisi ni sam siguran da li ga koristis kao keca, dvojku ili trojku, cele sezone mu je nedefinisana uloga, cak i u seriji pobeda i onda se kolektivno svi iscudjavamo kako nas je prodao, osakatio, upropastio. Dwiz prvo nije spreman za eu kosarku, pa onda jeste, pa mu das da se ispucava i juri 30pts partije, pa ga onda opet ne skidas i kad si undermanned gde niko nema pojma zasto, onda ga pustis ko sa lanca pa se posle raspad partije opet sledi disciplinovanje i odricanje od potencijalnog doprinosa i u situaciji kada su ti se i ostali ofanzivni nosioci vratili na zemlju (Sterling). Ovaj primer sa Exumom, Punterom i Lessortom nije sasvim dobar za komparaciju, zato sto on jeste bio tvrdoglav sa insistiranjem i verom da ce proigrati na vrhunskom nivou, ali u toj ekipi niko nije guran da radi nesto sto ne zna ili sto nikad nije radio. Cak ni Exum koji jeste lutao neposredno pre dolaska u KKP je 70% svoje karijer bio bek, odnosno PG. Thias je igrao ono sto ume, sto je pokazao napredujuci od dolaska da ima kapacitet da igra, jednako kao i Punter i LeDay. Tu paralela nije najbolja. Da, verovao je tom timu daleko vise nego bilo ko od nas ovde, ali je imao ekstra klasu koja garantuje pukovnik-pokojnik rasplet. Mi zamalo da budemo pukovnici tada, to jeste tacno. 7
MarioKempes Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Imam utisak da se mnogo lako gađa pričom koga otpustiti, a koga zadržati (na stranu što je neozbiljno o tome raspravljati u prvoj nedelji aprila), u situaciji u kojoj neki od pomenutih imaju ugovor i za sledeću sezonu. To je bilo prilično jednostavno prošle god, rešiš da ne nastaviš sa Panterom i Ledejem i odmah se jave klubovi spremni da preuzmu platu, kolika god da je, jer su to top igrači u prajmu. Zašto bi Brendon Dejvis igde odlazio? Ako sam dobro pratio on je najplaćeniji (ili jedan od) u timu, vrv je i došao prevashodno zato što je dobio dobar dvogodišnji ugovor, a ne da nešto uči i napreduje u smiraj karijere. Ne znam koliko zarađuje, ali sa 34god i ovakvom (blago rečeno) osrednjom sezonom teško da će negde da dobije približno. Jedino da se zaleti neki Dubai/Hapoel što ne verujem ili ako neke egzotične lige i dalje besno plaćaju (ne pratim, pa ne znam). U suprotnom, gledaćete ga vi i sledeće sezone ili ćete da mu plaćate dobar deo godišnje plate. 1
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Takodje bi bilo lepo da se smanji sa rekla-kazala linkovima kako maltene svaki igrac koji je podbacio odlazi. Sve i da je to u planu Zeljka i Zokija, zar zaista neko misli da je to tim igracima SADA saopsteno ili da ce njih dvojica to reci zivoj dusi pre apsolutnog kraja sezone? Zeks je mozda sujetan ali nije kosarkaski suicidan niti gluperda. Ako neko ne ode u roku od odmah = internet proseravanje. Edited 20 hours ago by MC Thunder 2 2 1
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bonga još jednom pokazao da je najpošteniji igrač u Partizanu. Arijan Lakić je drugi. 16p, 12rb, 7ass indeks 32. Loše ovo izgleda, ali bar su pobedili, pa želudac lakše svari. 4
DameTime Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago 8 minutes ago, Papanikolesku said: Loše ovo izgleda, ali bar su pobedili, pa želudac lakše svari. Navijač rezultata... 1
realno *w Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bongica Vanja odličan, Lakić ono njegovo, samo još da je uspeo da se nagradi jednom trojkom. 1
Dzep Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Uvek je zadovoljstvo otići na ove utakmice, može čovek na miru da vidi sve što ga zanima... a da u principu ni ne sazna ništa što već nije znao. Bonga pokazuje zašto je svetski šampion, ne bira utakmice, uvek maks ozbiljno. Wash dečko nije igrač, ima nivo obučenosti kadeta, disciplinu omladinca, ne razume momente u utakmici, bilo šta. Klasičan meki igrač, što se mene tiče sa srećom u bilo kojoj drugoj, opuštenijoj, sredini koja ne traži rezultate odmah i u kojoj će imati više vremena i prostora za privikavanje i bleju. Vanja, Lakić - odlični. Svi ostali standard, ništa novo nismo saznali o njima, i dalje ni malo ne verujem u Pokua, ništa dok ne ojača i dok se definitivno ne profiliše bilo kao 4 ili 5. Edited 17 hours ago by Dzep 3
SteveFrancis#3 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne lazem vas, platio bih hefty sum da procitam jedan pejinTM post sa osvrtom u ovom trenutku 10 1
kendrick duckworth Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Baš juče razmišljam kako nam fali jedan Kupijev tranquillo u 7-8 teza.
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 hours ago, Dzep said: Wash dečko nije igrač, ima nivo obučenosti kadeta, disciplinu omladinca, ne razume momente u utakmici, bilo šta. Klasičan meki igrač, što se mene tiče sa srećom u bilo kojoj drugoj, opuštenijoj, sredini koja ne traži rezultate odmah i u kojoj će imati više vremena i prostora za privikavanje i bleju. i posle svega, opet ce neko da pita zasto on ne igra vise
Recommended Posts