MarkoKep Posted Saturday at 07:29 AM Posted Saturday at 07:29 AM 57 minutes ago, Son_of_a_gun said: U vezi kluba ove sezone najviše me nerviraju dvije stvari, što nam niko ništa ne govori konkretno oko povređenih igrača i, što je mnogo gore, što se igrači stalno povređuju na duži period. Kod nas nema sitnih povreda, igrač kad ode otišao je na mjesec dana minimum. Pa još mjesec da uđe u trening. Pa još koji dan za svaki slučaj. Ubija me to u pojam. Dobrodošli u klub
Barkley#34 Posted Saturday at 07:41 AM Posted Saturday at 07:41 AM 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Moj neki utisak je da smo bili fizički inferiorni u odnosu na Oli, svaki matchup mi je izgledao kao missmatch, gdje je ispred igrača sa loptom igrač koji je fizički viši, jači i pokretniji. Počeo sam da gledam tek od 3/4 i prvi utisak mi je bio baš ovaj. 1 hour ago, Son_of_a_gun said: pored toga smo mogli zakuvati da su ušli neki otvoreni šutevi, njihovi su ušli naši nisu i to je to. Mogli smo ali ruku na srce oni su baš isciglarili za tri u drugom. Na kraju su ipak morali nešto da ubace. Ovo je baš bila definicija utakmice koja se ne dobija makar tri dana igrali. Rekao bih da nam je povremeni prilazak više bio rezultat njihovog opuštanja nego neke naznake preokreta. Za čas se uozbilje, naprave 6/7-0 i ćao. 5
ScepanScekicSto Posted Saturday at 08:13 AM Posted Saturday at 08:13 AM Kako je brat Carlik poslao Vildozu po burek... a i Vezenkova je vozio... samo ga saigraci nisu ispratili... Solidno se snasao sa prejakim igracima Olya...
MC Thunder 2 Posted Saturday at 08:37 AM Posted Saturday at 08:37 AM U recniku pojmova, pored termina "odradjivanje posla" ce stajati link ove utakmice. Ok, proslo je i ovo. Ajde da se nadamo da nije doslo prevelikog ispadanja iz forme/ritma i da cemo imati sanse u Blaugrani. 1
kendrick duckworth Posted Saturday at 08:55 AM Posted Saturday at 08:55 AM Rutinski, slična utakmica kao protiv PAO početkom Januara. Stvarno je moćan Olympiacos, baš lepo za oko igraju, ali ima i do nas nešto, prelako su stigli do +17 početkom 2/4 u laganom ritmu i sve je teže sa te tačke pokušavati. Moglo se ovde malo zakuhati, međutim moralo se nešto i pogoditi. U tih par minuta u 4/4 gde smo bili na -11 više puta imali smo četiri otvorene trice i jednu divlju Sterlinga i sve omašili. Baš dobra utakmica Brendona, malo je zasrao u 1/4 sa nekim iskakanjima i preuzimanjima, sem toga skroz korektno. 2
Dzo23 Posted Saturday at 08:58 AM Posted Saturday at 08:58 AM Prejak Oli ipak. Kad od starta naprave dvocifrenu prednost skoro nemoguće ih je opet uvesti u egal. I dalje nisam toliko oduševljen ovom ekipom. Nisu mi takva mašinerija da je nemoguće igrati s njima, čak i na 3 dobijene. Vi niste odigrali loše uopšte. Ne može se svaka utakmica ni pobjediti. Sad imate Blaugranu i mnogo lakšeg protivnika od sinoćnjeg. Sjajna prilika za brejk. 4
JPM Posted Saturday at 10:11 AM Posted Saturday at 10:11 AM Dobro ste se sibali sinoc. Iako rutinska pobeda domacih, nije bilo lagano i odvaljivanje od nekog Bajerna, tako da svaka cast. Olimpijakos prejak, preiskusan. Bice sipanje dva grcka kluba za titulu.
Angola Posted Saturday at 10:17 AM Posted Saturday at 10:17 AM Bas nam i ne ide, organizacija napada, kad je Karlik na klupi. Washington to ne moze, Sterling ne ume, a ni Ife nije bas u tom segmentu nista posebno. Pregurali smo utakmicu u kojoj nismo imali cemu da se nadamo. Sad ostaju utakmice gde u svakoj imamo sansu. Veliki ispit zrelosti ce biti utakmice kuci protiv Reala i Efesa. Nadam se da mozemo do 7 mesta. Bio bi zadovoljan prednoscu domaceg terena u razigravanju.
MC Thunder 2 Posted Saturday at 10:19 AM Posted Saturday at 10:19 AM Trener renomea Zelimira Obradovica bi morao naci protivotrov za ekipe koje udave Sterlinga i odvoje ga od ostatka tima. Pre meca, prilagodjavanje u toku meca, kako god. Ne moze kao sinoc, "udavise brata Brauna, ne znam sta bih, aj da odmoris malo za Barsu. E cek, malo smo spustili razliku, ajde ti opet u igru, mozda su zaboravili na te- a, ipak nisu, opet davljenje, a ja i dalje bez plana za to" I opet, jebi se Bonga. A Savo Kikinda da se dozove. Odavno je prosao virus. 3 1
DameTime Posted Saturday at 10:29 AM Author Posted Saturday at 10:29 AM 9 minutes ago, MC Thunder 2 said: Trener renomea Zelimira Obradovica bi morao naci protivotrov za ekipe koje udave Sterlinga i odvoje ga od ostatka tima. Pre meca, prilagodjavanje u toku meca, kako god. Ne moze kao sinoc, "udavise brata Brauna, ne znam sta bih, aj da odmoris malo za Barsu. E cek, malo smo spustili razliku, ajde ti opet u igru, mozda su zaboravili na te- a, ipak nisu, opet davljenje, a ja i dalje bez plana za to" Moram da se složim sa tobom. 1
realno *w Posted Saturday at 10:40 AM Posted Saturday at 10:40 AM Just now, MC Thunder 2 said: Trener renomea Zelimira Obradovica bi morao naci protivotrov za ekipe koje udave Sterlinga i odvoje ga od ostatka tima. Pre meca, prilagodjavanje u toku meca, kako god. Ne moze kao sinoc, "udavise brata Brauna, ne znam sta bih, aj da odmoris malo za Barsu. E cek, malo smo spustili razliku, ajde ti opet u igru, mozda su zaboravili na te- a, ipak nisu, opet davljenje, a ja i dalje bez plana za to" Molim te da obrazložiš ovo? Kako to tačno trener oživi nekog igrača koji je u očiglednom kontra ritmu, protiv ekipe koja i inače udavi 90% bekova u ligi? Na domaćem terenu, gde su njihovi igrači u konstantnom handcheck-u. + imaju ogromne centre na koje usmeravaju itd. Uostalom, i sam Sterling koji povremeno doživljava ta nestajanja sa terena, bez obzira kakav je protivnik. To mu se prošle godine dešavalo u bar 50% tekmi, ove godine igra u uređenijem sistemu, pa je to neuporedivo ređe. Naravno, uvek može varijanta kao sa Džejmsom recimo, da ima slobodu da šutira i tipa 10-0 iz igre, pa u nekom trenutku će nešto krenuti da ulazi. Takvu slobodu kod nas nema niko, niti treba da je ima. Što se tiče vraćanja u igru, na to ga je naterao Vašington. Da je Dvejn odigrao makar prosečno, ne bi ga vraćao, ili da je Lakić uspeo bilo šta da uradi na terenu. 5
wrach Posted Saturday at 10:46 AM Posted Saturday at 10:46 AM Koliko je Olimpijakos odigrao dobru odbranu na Braunu, toliko je i on bio u kontra ritmu. Previse lako se navikavate na stvari pa se sad ocekuje da covek non stop isporucuje brojke koje su iznad njegovog ocekivanog proseka. Da smo mogli da biramo utakmicu gde ce biti los, nismo mogli bolje da izaberemo. 1
realno *w Posted Saturday at 10:48 AM Posted Saturday at 10:48 AM Takođe, ok mi je što nije previše forsirao Vanju, koji je bio fenomenalan. Nisam siguran da je, posle onolike pauze, spreman za 25+ minuta krljanja sa ovakvom ekipom. Ali kakvu čovek odbranu igra, ono je za proučavanje. Ako mi nešto od minuta nije bilo jasno, to je Poku. Odličan je bio na obe strane terena, mogao je 25 min lagano. 3
JPM Posted Saturday at 11:03 AM Posted Saturday at 11:03 AM Marinkovic je sazreo kao igrac, pravi mnogo bolje odluke i preuzima odgovornost. Bas je napredovao u Spaniji.
DameTime Posted Saturday at 11:09 AM Author Posted Saturday at 11:09 AM 19 minutes ago, wrach said: Koliko je Olimpijakos odigrao dobru odbranu na Braunu, toliko je i on bio u kontra ritmu. Previse lako se navikavate na stvari pa se sad ocekuje da covek non stop isporucuje brojke koje su iznad njegovog ocekivanog proseka. Da smo mogli da biramo utakmicu gde ce biti los, nismo mogli bolje da izaberemo. Istina, imam visoka očekivanja od ovog tima, od Sterlinga, pa na kraju krajeva i od Željka. Jeste veći deo ekipe sinoć mašio otvorene šuteve, ali imam utisak da je protiv te čvrste odbrane Olija Sterlingu dosta vremena i energije otišlo na dolaženje u poziciju za šut. Nisam neka košarkaška ekspertkinja, ali ako imaš dobrog šutera u timu koji se pomuči kad naleti na tvrdo (što je negde logično), pa ispada iz ritma, moraš mu malo olakšati. Žoc je inače poznat po takvim setovima. Props za Ramba i od mene, baš se borio sinoć, kao i Vanja. 1
wrach Posted Saturday at 11:33 AM Posted Saturday at 11:33 AM 21 minutes ago, DameTime said: Istina, imam visoka očekivanja od ovog tima, od Sterlinga, pa na kraju krajeva i od Željka. Jeste veći deo ekipe sinoć mašio otvorene šuteve, ali imam utisak da je protiv te čvrste odbrane Olija Sterlingu dosta vremena i energije otišlo na dolaženje u poziciju za šut. Nisam neka košarkaška ekspertkinja, ali ako imaš dobrog šutera u timu koji se pomuči kad naleti na tvrdo (što je negde logično), pa ispada iz ritma, moraš mu malo olakšati. Žoc je inače poznat po takvim setovima. Props za Ramba i od mene, baš se borio sinoć, kao i Vanja. Mislim da su catch&shoot setovi za Sterlinga neka tercijerna opcija kod nas. A covek nije bio u elementu da uz te setove okrene utakmicu. Sve u svemu, zacin C, najbitnije juce je bilo da se niko ne povredi i da neko udje u formu, mozda su to Dejvis, Vanja i Poku, videcemo. 1
DameTime Posted Saturday at 11:50 AM Author Posted Saturday at 11:50 AM 13 minutes ago, wrach said: Mislim da su catch&shoot setovi za Sterlinga neka tercijerna opcija kod nas. A covek nije bio u elementu da uz te setove okrene utakmicu. Jesu, ali nije ni svaka utakmica ista... Nije smak sveta samo nekako mislim da je moglo bolje da se odigra, sa sve njihovom "beton" odbranom u kojoj sudija proguta pištaljku i nikako ne izlaze iz bonusa. 13 minutes ago, wrach said: Sve u svemu, zacin C, najbitnije juce je bilo da se niko ne povredi i da neko udje u formu, mozda su to Dejvis, Vanja i Poku, videcemo. Poku je prilično hrabar, sviđa mi se što se otkravio malo i uzima te šuteve.
Jakob Aman Posted Saturday at 01:47 PM Posted Saturday at 01:47 PM Pokazna vežba sinoć kakve su nam šanse protiv najjačih bez odgovarajuće četvorke i kad Sterling naleti na tvrdo...
MC Thunder 2 Posted Saturday at 03:03 PM Posted Saturday at 03:03 PM 3 hours ago, realno *w said: Molim te da obrazložiš ovo? Imamo sutera koji zapravo zna i dobro sutira. Neka akcija/specijal za njega prosto mora da postoji. Kao i kod Pantera, Zeljko to nije primenio ni sada i to je njegova greska, a ne fizicka nemogucnost da se isto osmisli. Dalje, ne znam da li je Braun kao suter sinoc bio u kontartimu jer je sutnuo svega 3-4x iz igre. Zvezda ga je takodje vec 2x neutralisala, na to mora da se takticki reaguje. Ne vidim da neko Obsta previse udavi, a lik je jos smrtonosniji za 3. A Majk Dzejms divljastvo ni ja ne podrzavam, ali je opet bolje i to kada vreme curi nego ono sto su Braun i Ife radili - slali lopte preko pola i u aut 1
wrach Posted Saturday at 03:27 PM Posted Saturday at 03:27 PM Dobro je sto je juce forum bio zakljucan, previse dramite. Olimpijakos je bio juce ekstra motivisan zbog jubileja i utakmice iz Beograda i to je takodje bitan faktor. Tacno je, ako bi smo u pley offu naleteli na Oli/Pao, sanse su nam mizerne. Medjutim njih na jedan mec moze da dobije bilo ko od prvih 10-12 ekipa.
ScepanScekicSto Posted Saturday at 03:40 PM Posted Saturday at 03:40 PM Ja uopste nisam imao ruzan osecaj tokom utakmice.. i kad su bili na +18... zaista mislim da mozemo mnogo bolje, uz Bongu pre svega... Imamo mi vaznijih ytakmica oni du izgubili 2 u Atini, od Fenra kad su za 2 sutirali 40% juce 72%, a za 3 35% Od Pariza, za 2 bili na 55% i za 3 33% Protiv njih mozes kad sutirajy ovako i kad ti pogafjas otvorene suteve milutinov kao centar dve poludistance lagano resava, a nasi bekovi svi do jednog promasuju
Alek The Great Posted Saturday at 03:56 PM Posted Saturday at 03:56 PM Mi u proseku primamo nesto manje od 79p po utakmici. Sinoc smo primili za kos vise od toga. Nije odbrana puno zakazala, uzevsi u obzir da su bas pogadjali u prvom poluvremenu. Da smo bili kompletni mozda bi primili i manje. Napad je stucao. Bili su bas agresivni, na ivici faula. A ono kako Furnije brani kao da se igra rukomet. Bas mu se puno tolerise taj handcheck, mada je i vise od toga. 4
MC Thunder 2 Posted Saturday at 04:33 PM Posted Saturday at 04:33 PM (edited) Sve u svemu ok smo prosli. Jeste bio slab napad najvise zbog nasih cigli u drugom, kada smo imali silne otvorene trojke... i bila je nesto slabija odbrana, ali opet nije da smo se bilo kako obrukali. 82p od njih nije lose kao cifra, ali kada su zapeli da naprave kljucnu prednost u prvom, nista nismo odbranili, u jednom momentu su imali 82% za 2. Posle su i oni smanjili gas pa smo branili bolje. U vezi te rukometne odbrane, ne mogu da zamislim neodsvirani svinjac koji bi usledio da je Vokap igrao. Kao onaj mim sa Vulverinom, mislim da Lebranko lezi i setno gleda Vokapovu sliku Edited Saturday at 04:34 PM by MC Thunder 2
Jonas Lunden Posted Saturday at 10:05 PM Posted Saturday at 10:05 PM Najbolje da na F4 izbjegnemo grke a da idemo na Fener 🙂 Nama je utakmica sezone Barsa i ako njih dobijemo onda ce se i Bajernu zatresti ruka, da ne kazem gace! Mislim da je konacno doslo vrijeme da se uzme Barsa u gostima ! 3
bergkamp bcd Posted Saturday at 11:09 PM Posted Saturday at 11:09 PM 14 hours ago, Dzo23 said: Vi niste odigrali loše uopšte. Ne može se svaka utakmica ni pobjediti. Sad imate Blaugranu i mnogo lakšeg protivnika od sinoćnjeg. Sjajna prilika za brejk. Zapravo, u EL su najlaksi protivnici kojima pobeda u tom trenutku i nije toliko potrebna pa dodju samo da odrade mec. Uzmimo najnoviji primer KKCZ protiv Zalgirisa, jedan od laksih protivnika, ofanzivno uz Albu najslabiji, dolaze sa dva beka i dobiju u sred Beograda. Za razliku od ovog Olympiacosa koji je dosao u goste ekipi koja je igrala bez Bolomboya, Petruseva, Browna, Teodosica i pitanje pobednika se nije uopste ni postavljalo veci deo meca. Pa onda mecevi protiv Fenerbahcea kada sam pogledao tabelu i shvatio koliko im treba ta pobeda u BG znao sam da ce odigrati odlicno i tako je i bilo. Barci je to mec sezone i odigrace oni to sa 100% snage, cak i bez Puntera. Sto se tice Partizana oni su do sada dobili samo Albu na jedan posed razlike i Zalgiris/Paris Basket kod kuce na mecu sa 2-3 poseda razlike, oslabljeni su i videcemo koliko ce se snaci u tuci protiv protivnika koji je sabijen u cosak i mora da se bori.
Recommended Posts