ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 24 minutes ago, Barkley#34 said: Nisam baš siguran. Još jedan Hauardov šut i nervoza koja je već bila velika bi prepunila Arenu. Slažem se da je plus to što smo se sredili. ulazimo u sbbkbb varijantu, isto tako su nam dve trojke iscurele iz kosa, carlik je imao 2 ulaza gde dobija faul a promasuje kos, o dejvisovim bacanjima sam vec napisao i majkovoj kontri... Ali da, ova ekipa mora da ima fokus svih 40 min, jer samo tako moze da igra i onda mogu da dobiju svakog 1
Luchifer89 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 24 minutes ago, MC Thunder 2 said: Na 2 pobede smo od 3.mesta, na pobedu od 4... sranje je sto sada idu gostovanja Oliju i Barsi. Mozda postoje realne sanse da se nesto uradi na ovon drugom, ali oni su jedina ekipa koju i dalje nismo pobedili, tradicionalno nam nikako ne leze... Ostaje da verujemo u pristup naseg tima na gostovanjima, gde deluje da se nikog ne plase. Da je duplo kolo pa da pišemo 2od2,ovako jbg 1
kendrick duckworth Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja baš verujem da ćemo u Pireju sledeće nedelje odigrati dobru utakmicu, mislim da nam kao ekipi tako nešto i treba, imamo 13-4 u poslednjih nekoliko meseci, a nema većeg ispita od ovog, protiv najbolje ekipe u ligi. Gledajući naredna dva kola kao jednu celinu, i tako mislim da ćemo odigrati dobre obe utakmice, s' tim što u Blaugrani imamo bolje šanse ukoliko ni Punter ni Vesely ne budu na raspolaganju. Jedva čekam sledeću nedelju, utakmica mi se nekako crta za Brendona da iskažnjava Olimpijakosove teškaše. 3
odupri se ludilu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Cijenim i dijelim tvoj optimizam Kendriče. Meni je ova utakmica više bitna kao pokazna vježba koliko možemo protiv mašinerije na strani. Kao pokazatelj gde smo. Barsa je ipak bolja prilika. Edited 8 hours ago by odupri se ludilu 2
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 30 minutes ago, ScepanScekicSto said: ulazimo u sbbkbb varijantu, isto tako su nam dve trojke iscurele iz kosa, carlik je imao 2 ulaza gde dobija faul a promasuje kos, o dejvisovim bacanjima sam vec napisao i majkovoj kontri... Ali da, ova ekipa mora da ima fokus svih 40 min, jer samo tako moze da igra i onda mogu da dobiju svakog Ok, to jeste šbb ali dolazak sa -25 na -5 je realnost. Povreda Hauarda i npr. dve trojke Majka nakon dvesta godina nisu nešto što se podvodi pod uobičajenu kontrolu meča. Dobro, pobeda se piše, ima šta da se analizira i čime da se bude zadovoljan i to je najbitnije. 3
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 26 minutes ago, ScepanScekicSto said: ulazimo u sbbkbb varijantu, isto tako su nam dve trojke iscurele iz kosa, carlik je imao 2 ulaza gde dobija faul a promasuje kos, o dejvisovim bacanjima sam vec napisao i majkovoj kontri... Upravo ovo. Da mi odigramo istu ovakvu tekmu protiv nekoga u gostima, bilo bi "rutinirali nas, ne bi pobedili da se igralo 3 dana". Stisli su nas u momentima kada smo mi tokom 3-4 minuta promašili sve što smo mogli, oni ubacili sve. Takve serije nikad ne traju dugo, ni za jednu, ni za drugu ekipu. 3
MC Thunder 2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, goofy said: ...i na pobedu od 12. mesta 'nači ne valja ni kad gledam pozitivno. Neka Vox zapise da sam probao (i to mnogo vise od jednom ove sezone) 🥲 1 3
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Od konkurenata Pariz i Armani imaju mozda i najtezi raspored, pa onda mi. Ne bi me cudilo da Armani napravi skor 3-4, a Pariz 2-6. Bajern mora da krene da nize poraze pogotovo sada kad im je Booker povredjen. Real i Barsu necu ni da racunam kao konkurente, ali se potajno nadam da ce iskiksati. Monako takodje ima malo tezi raspored, ali ne sumnjam da ce imati pozitivan skor do kraja. Komsije imaju lagan, ali videli smo i u ovom kolu da to nista ne znaci. Mi smo dosli u situaciju da sve zavisi od nas. Sve pozicije su moguce sem mozda prve tri. Ako dobijemo sve u top4 smo. A ako mislimo da udjemo u PO onda nam treba skor minimum 5-2, sa pobedama protiv Barse i Reala. A ako cemo realno, ove 3 kuci se moraju dobiti i plus gostovanje u Minhenu. Te 4 pobede bi bile dovoljne samo za 7. ili 8. mesto. U Pirej ici opusteno, lepo raspodeliti minutazu i biti "odmoran" za Barsu. Protiv FMP pustiti domace po 30 minuta.
wrach Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, Alek The Great said: Od konkurenata Pariz i Armani imaju mozda i najtezi raspored, pa onda mi. Ne bi me cudilo da Armani napravi skor 3-4, a Pariz 2-6. Bajern mora da krene da nize poraze pogotovo sada kad im je Booker povredjen. Real i Barsu necu ni da racunam kao konkurente, ali se potajno nadam da ce iskiksati. Monako takodje ima malo tezi raspored, ali ne sumnjam da ce imati pozitivan skor do kraja. Komsije imaju lagan, ali videli smo i u ovom kolu da to nista ne znaci. Mi smo dosli u situaciju da sve zavisi od nas. Sve pozicije su moguce sem mozda prve tri. Ako dobijemo sve u top4 smo. A ako mislimo da udjemo u PO onda nam treba skor minimum 5-2, sa pobedama protiv Barse i Reala. A ako cemo realno, ove 3 kuci se moraju dobiti i plus gostovanje u Minhenu. Te 4 pobede bi bile dovoljne samo za 7. ili 8. mesto. U Pirej ici opusteno, lepo raspodeliti minutazu i biti "odmoran" za Barsu. Protiv FMP pustiti domace po 30 minuta. B1: Jel se zna koliko je out? B2: Zapravo ne znam zasto se Zvezdin raspored posmatra kao laksi od naseg, jer i mi i oni imamo: 1. Bayern A 2. Olimpiakos A 3. Efes H 4. Real H Dodatno mi imamo 1. Albu H 2. Zalgiris A 3. Barselonu A Dok oni imaju 1. Virtus H 2. Armani H 3. PAO A Rekao bih da je na papiru lakse igrati sa Albom kuci i Barsom na strani nego li sa Virtusom kuci i PAOm na strani. A Armani dolazi u Beograd sa imperativom pobede dok postoji mogucnost da mi sa Zalgirisom igramo kada oni izgube i teoretske sanse za plej-in. 3
kojihit Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Skidamo mrak i gasimo svetla u Blaurgani, trast end biliv Za Oly ne znam 2 1 1
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 24 minutes ago, wrach said: B1: Jel se zna koliko je out? B2: Zapravo ne znam zasto se Zvezdin raspored posmatra kao laksi od naseg, jer i mi i oni imamo: 1. Bayern A 2. Olimpiakos A 3. Efes H 4. Real H Dodatno mi imamo 1. Albu H 2. Zalgiris A 3. Barselonu A Dok oni imaju 1. Virtus H 2. Armani H 3. PAO A Rekao bih da je na papiru lakse igrati sa Albom kuci i Barsom na strani nego li sa Virtusom kuci i PAOm na strani. A Armani dolazi u Beograd sa imperativom pobede dok postoji mogucnost da mi sa Zalgirisom igramo kada oni izgube i teoretske sanse za plej-in. Ja ne zmam sta se moze smatrati laganom rasporedom? Armani njima, Efes nama i njima su takve mine da je to strasno
PsychoTheRapist Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Oly i Barsa u gostima je teža priča ali ništa nije nemoguće. Misim da je Barsa realnija za dobiti ali ima jedan ogroman "remetilački faktor" a on se zove sudije jer će sigurno navlačiti za domaćina koji je u banani sa plasmanom na tabeli. Isto mislim i za Real do kraja regularnog dijela.
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, PsychoTheRapist said: Oly i Barsa u gostima je teža priča ali ništa nije nemoguće. Misim da je Barsa realnija za dobiti ali ima jedan ogroman "remetilački faktor" a on se zove sudije jer će sigurno navlačiti za domaćina koji je u banani sa plasmanom na tabeli. Isto mislim i za Real do kraja regularnog dijela. sve stoji... naravno da je zajebano... zajeban je bajern u minhenu a ne Oly i Barsa... samo kazem, da mnogo olako i mi i oni prelazimo preko Efesa npr. Ja cu za nas reci, da sam ubedjen da ce ta utakmica biti daleko zajebanija od bilo koje druge 3
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 53 minutes ago, wrach said: dok postoji mogucnost da mi sa Zalgirisom igramo kada oni izgube i teoretske sanse za plej-in. Ni to ne mora da bude olakšavajući faktor, i Makabi je imao par finih skalpova. Nema opuštenog meča i upisanih bodova ni za koga. 1
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da se razumemo, necemo imati laku EL utakmicu do kraja sezone, moja jedina poenta je da Zvezda nema laksi raspored vec po mom misljenju tezi.
СтелаРоса Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, ScepanScekicSto said: sve stoji... naravno da je zajebano... zajeban je bajern u minhenu a ne Oly i Barsa... samo kazem, da mnogo olako i mi i oni prelazimo preko Efesa npr. Ja cu za nas reci, da sam ubedjen da ce ta utakmica biti daleko zajebanija od bilo koje druge Efes ima top sastav. Jeste da to nisu pokazali do sada rezultatski, ali treba uzeti u obzir da im je dosta lakih utakmica ostalo do kraja, plus gostuju Zvezdi i Partizanu sto su na papiru ipak laksa gostovanja nego da idu npr Oliju i Paou. Darius, Larkin Bryant, Dozier Bobua, Nwora Osmani, Willis, Smits Poarier, Oturu Ovo je po meni kvalitetniji sastav i od Zvezdinog i od Partizanovog. Zbog domaceg terena mislim da su obe utakmice 50:50 i ne bih se uopste izznenadio ako bi Efes dobio obe. 4
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Slatkorecivi zabar, potvrdjuje ono sro mislim za ovu ekipu na 2-3 pobede u play off-u, ova ekipa moze biti mnooogo zajebama
DameTime Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) Grobarska arogancija @ Cane Partibrejker 1 hour ago, Kronostime said: Koliko je pouzdan igrač Carlik. Saigrači znaju da njemu ide lopta u finišu, protivnici to već znaju, i on će opet da reši pravovremenom asistencijom ili će poeintirati. Edited 2 hours ago by DameTime 1
Davai Davai Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, ScepanScekicSto said: ulazimo u sbbkbb varijantu Ulazimo u sbb mts varijantu? kad smo god toga… onaj celavi bata (novi novinar) na ivici krindza, svako pitanje “how important was…” i oce da se rukuje i ljubi 3x s ljudima 😂 bkv
Jonas Lunden Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, kojihit said: Skidamo mrak i gasimo svetla u Blaurgani, trast end biliv Za Oly ne znam Znam ja. I dole ce raditi prekidac 🙂 1
Alek The Great Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Komsije imaju vise utakmica kuci sto je uglavnom prednost. I nije isto Real poslednje kolo i 32.kolo. To poslednje kolo sanse nema da njima nece trebati pobeda, a popravnog nema. A znamo kakvu logistiku imaju van terena. 1
Recommended Posts