realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 33 minutes ago, Barkley#34 said: Jeste loženje ali njihovim porazom uz našu pobedu bismo bili samo na jednu pobedu razlike a u međusobnom duelu bismo mogli da pokažemo da li zaslužujemo da budemo pre njih. Pariz deluje da će pasti u svakom slučaju. Ovo mi je tu: 29 minutes ago, kendrick duckworth said: Pariz - Bajern Pariz ima Fener 2x, Monako kući, Žalgirio tamo, Armani kući, PAO tamo, Real tamo i Albu kući za kraj. Bajern ima komšije i Efes kući, Baskoniju i Barsu tamo, čekaju nas kući, gostuju Makabiju i čekaju Fener u Minhenu za kraj. Na prvu teško za izabrati, ali je izglednije da će Pariz pogubiti više nego Bajern do kraja. U našem wet dream scenariju, that being 6. pozicija, osim što bismo morali da tamanimo svašta do kraja, potrebno nam je i da Bajern izgubi većinu utakmica. Mislim da je 6. mesto baš daleko, stoga navijam za Bajern večeras, a posle naših gostovanja i pred meč u Minhenu, možda revidiram. Pariz ima teži raspored, bukvalno jedna sigurna pobeda. Idu u goste ekipama kojima gori. Bajern ima više utakmica kući, idu Makabiju predzadnje kolo, kad verujem da će se žuti već oladiti od bilo kakvog cimanja. Fener isto može doći u situaciju da im bude rešena pozicija u zadnjem kolu. + Pobeda više, + mogućnost boljeg h2h od nas. Ok, što kaže Kendrick, poraz Bajerna možda otvara mogućnost i za nešto više, ali ja po staroj dobroj bolje ono u ruci, nego ono drugo na grani...
kojihit Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @DameTime i ja ćemo zajedno ispratiti utakmicu tako da bi to trebalo da nadoknadi izostanak Bonge i Frenkija, trast end biliv 1 2 1
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bez Nilikine i Bonge sutra. Do mojega. Dobro, kod Zeljka smo i znali da nece Frenki odmah. Duan za virus pa nije igrao protiv Pariza iako je mozda mogao. Bonga me bas izvervirao, krelac.
goofy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, kojihit said: @DameTime i ja ćemo zajedno ispratiti utakmicu tako da bi to trebalo da nadoknadi izostanak Bonge i Frenkija, trast end biliv Lokacija? Mis'im... da vam poručim turu pića 1
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @realno *w Uglavnom ni ne razmišljam toliko daleko ove sezone jer je sve nepredvidivo, mislim na ovu utakmicu i taj mini-ciklus od tri meča, uključujući Baske (taj mini-ciklus sam ja napravio u glavi). Generalni stav mi je da je bolje da bude što veća gužva ispred nas i da to traje što duže jer solidno stojimo u h2h i dobro je da se što manje timova odlepi, ko zna kakvi će se mnogouglovi praviti, a i duže će trajati tenzija, neće se skidati noga sa gasa. Nekako sam već upisao Parizu poraz od Fenera pa bi u mojim razmišljanjima nakon ovog kola bilo lepo da nam i oni i Bajern i komšije beže samo jednu pobedu a o narednim mečevima i šansama ću misliti kad za to dođe vreme.
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bez Bonge, ozbiljan hendikep. Mada, kolko se secam prve tekme tamo, igrali smo sa Dejvisom i Tajrikom u paru dobar deo tekme.
zemljoradnik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, goofy said: Lokacija? Mis'im... da vam poručim turu pića Arena sky box 😎.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Igraće Majk valjda, vidim da je tu na treningu. Mora da izmisli dobrih 15 min, kako zna i ume. 18 minutes ago, Barkley#34 said: @realno *w Uglavnom ni ne razmišljam toliko daleko ove sezone jer je sve nepredvidivo, mislim na ovu utakmicu i taj mini-ciklus od tri meča, uključujući Baske (taj mini-ciklus sam ja napravio u glavi). Generalni stav mi je da je bolje da bude što veća gužva ispred nas i da to traje što duže jer solidno stojimo u h2h i dobro je da se što manje timova odlepi, ko zna kakvi će se mnogouglovi praviti, a i duže će trajati tenzija, neće se skidati noga sa gasa. Nekako sam već upisao Parizu poraz od Fenera pa bi u mojim razmišljanjima nakon ovog kola bilo lepo da nam i oni i Bajern i komšije beže samo jednu pobedu a o narednim mečevima i šansama ću misliti kad za to dođe vreme. Ne znam, nije to daleko, 8 kola do kraja, nema tu više puno prostora za ispravljanje grešaka. Naročito ne kad te juri 4-5 ozbiljnih ekipa. Ovo za h2h se slažem, samo će biti zaebano ako u potencijalni krug upadne ekipa koja ima 2-0 protiv neke "treće" ekipe u krugu. To je ono što smo mi mogli imati da smo dobili derbi, al jbg... Edited 2 hours ago by realno *w 1
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 56 minutes ago, kojihit said: @DameTime i ja ćemo zajedno ispratiti utakmicu tako da bi to trebalo da nadoknadi izostanak Bonge i Frenkija, trast end biliv Pouzdanije od svakog tandema četvorki 😎 42 minutes ago, goofy said: Lokacija? Mis'im... da vam poručim turu pića Hehe good try 😁 3
kojihit Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) 1 hour ago, DameTime said: Pouzdanije od svakog tandema četvorki 😎 Hehe good try 😁 Apsolutno 😎 goofy not so goofy 😁 Edited 35 minutes ago by kojihit 1
Son_of_a_gun Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Nilikina i Bonga out. Ife i Majk umor. Vanja rovit. Ovo je već trend da sve jedni te isti igrači nose teret a ostali ne mogu da se dovedu u red. Umjesto da ih dobijemo ritmom sutra mi ćemo opet iscjediti nosioce u skraćenoj rotaciji dako to bude dovoljno za bilo kakvu pobjedu. Dosta će zavisiti koji Dujan se pojavi na utakmici.
Recommended Posts