Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Barkley#34 said:

Nisam nešto fan te ideje ali neka se bar rimuje. :classic_biggrin:

Navikavaj se polako :classic_biggrin:

Spoiler

Eto neke insajderske info od mene, naravno, uzeti sa dozom rezerve :classic_smile:

Posted

Nekako sam se nadao da za sledecu sezonu ciljamo nesto bolje :)

Ali hajde, ko je gledao u kombinaciji Majka i Pokua na 4, Chima dodje kao melem

Posted

Ako je on i dalje ideja (sto je meni apsolutni wtf nakon svega) onda je tek kretenski sto nisu uradili sta treba da ga dovedu ove sezone jer je sasvim evidentno da ce nas upravo to kostati nekog veceg rezultata. 

• Like 3
Posted

Budimo realni, niko nije htio da plati milionsko obeštećenje za njega ni od ovih klubova koji to mogu a ne mi. 

Meni je veći brainfart što nije naknadno doveden neki last cut škart za siću nego se nadamo da će neko od ove dvojice naprasno da nađe talenat u kinder jajetu.

Moneke za iduću sezonu ima smisla samo ako je već potpisan (pred)ugovor s njim, ako ga krenemo vijati kad postane slobodan igrač već smo zakasnili šest mjeseci.

• Like 1
Posted

Svi nesto popunjavaju roster, a mi nista. Veruje se u Pokua i Isaju.🫣Pogledah malo situaciju sa nonEL igracima pa bacih pogled na NBL. Ovaj Xavier Cooks bi mogao biti zanimljiva opcija, ako uopste razmislja o povratku u Evropu. Negde procitah da je najplaceniji igrac te lige, ispred Dellavedove i Cotton-a. Malo bi se nervirali kad bi izvodio slobodnjake, ali generalno dobar igrac, popunjava sve kolone. Mislim da im se zavrsio reguralni deo sezone i sad ide PO. Ako (cim) njegov Sidney ispadne eto prilike.

Posted
3 hours ago, Jonas Lunden said:

Sta si kuc'o u google da ti ovaj ispadne :roflmao:

12 hours ago, Son_of_a_gun said:

Mlad, domaći a zna i pripalit za tri…

Pa ovo. Doduše Google se zbunio sa ovim domaći jer se isto piše na dva jezika, ali "pripalit" bez i na kraju je odredilo nacionalnost tražene osobe.

• Ha-ha 1
Posted
12 hours ago, Son_of_a_gun said:

Našao sam nam četvorku. Mlad, domaći a zna i pripalit za tri…

IMG-6130.jpg

Zanimljivo je da uprkos ovih 0/9 ima 40% za 3 poena u dosadasnjem delu sezone. Inace @Jonas Lunden ovaj mali nas je zakopao pre dve godine u play off-u Aba lige i zamalo izbacio u 1/4 finalu.