Jump to content

Recommended Posts

Interesantno, baš sam mislio da je Bongica najsigurniji.  

Ali ok, prizivam Duejna odavno, pa nek odigra tu tekmu dve na max, pa kako bude. Oduvek sam smatrao da je on igrač sa 20 poena u rukama, samo kad uhvati dobar ritam, pa eto prilike da to vidimo.

Doduše, više ga volim na 2, nego kao pleja, al ok sad...

10 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Rece Mica u podcastu da pola evrolige trazi Sterlinga

Kontam da nema od toga ništa, tj da mu je jedini izlaz NBA i da od toga neće ni on odustati. Ove ostale ko ebe, povećati mu platu i to je to.

18 minutes ago, Papanikolesku said:

Razlog što ne ide Bonga, a ni Ife, verovatno leži u kvalifikacionim prozorima za reprezentaciju. Ne bi imali odmora uopšte, a obojica će biti pušteni. 

Juče je Željko provukao da neki imaju reprezentativne obaveze, pa će i u skladu sa time doneti odluku. Jedan od Dušan/Ifče je morao ići, a ovo vrlo ima smisla, em će Dušanu dobro doći da igra jače minute, em nema potrebe Ifčeta nešto natezati.

• Like 4

Trebao je da ostavi i Tajrika u BG, da zaleči sitne povrede a i da pokuša da malo provetri glavu (pronaći mu nekog zen majstora). A zamenika kapitena bi poveo za kaznu i igrao bi mi svaku utakmicu po 30 minuta, bez obzira kako bude igrao.

Da je ikako moguće, poveo bih sve naše klince koji su registrovani (ne znam da li ih imamo dovoljno jer je Mitar povređen) + Dušan + Davis a ostalima bih dao slobodno 10 dana, isceđeni su maksimalno i treba im odmor. Jebeš kup, trebaće nam sveži/odmorni igrači za dalju borbu u EL.

• Like 2

Zaboravio sam i moćnog Majka da stavim .......

Ma naravno da ne moraju da igraju ali treba im oporavak, vuku sitne povrede, mnogo je naporan ritam utakmica. Pogledaj Carlika, vidi se da mu fali energije a i Sterling počinje da štuca u drugom poluvremenu.

30 minutes ago, Kursula said:

Trebao je da ostavi i Tajrika u BG, da zaleči sitne povrede a i da pokuša da malo provetri glavu (pronaći mu nekog zen majstora).

Ne znam za povrede ali što se tiče glave bolje je na primeru ga učiti da prevaziđe kritične situacije, kakvih će biti u Nišu nego čuvati ga u celofanu.

32 minutes ago, Kursula said:

A zamenika kapitena bi poveo za kaznu i igrao bi mi svaku utakmicu po 30 minuta, bez obzira kako bude igrao

Dobio bi pet ličnih za 15-20 minuta pa bi ti plan pao u vodu.

18 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne znam za povrede ali što se tiče glave bolje je na primeru ga učiti da prevaziđe kritične situacije, kakvih će biti u Nišu nego čuvati ga u celofanu.

Dobio bi pet ličnih za 15-20 minuta pa bi ti plan pao u vodu.

Ok, videćemo protiv CZ kako će to da bude, pun Čair, tenzije na max, možda kod njega važi da treba što više u vatru, da se kali i da sam shvati da ne treba da reaguje na svašta. Nisam optimista ali sve je moguće.

A za zamenika si verovatno u pravu.....

• Like 1

23 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Duzina odsustva Frenka vec frustrira jako. O kapitenu da ne govorim.

Jasniji mi je Vanja. Vrlo brzo se pojavio info o tetivi, znaš da je to ozbiljno i čekaš jbg.

Nilikina? Jedna povreda, pa se vrati, pa dobije udarac u nos, izađe zbog krvarenja, ne vrati se u igru, sutra info povreda bar 2 nedelje, povreda noge... To ga muči tokom cele karijere, u NBA je samo prvu sezonu odigrao bez povreda.

Edited by realno *w
  • Like 1

1 hour ago, Tex_Willer said:

Ogroman problem ce biti Filip na 4, nema njega ko da brani bez postave sa 2 centra sto bi ubilo spejsing, sad i na Kalinicu nemamo primarnu opciju bas, osetim neku ludost i Lakica na 4 dobar deo utakmice(10+ min).

Nakic i Lakic ce da krpe to na 4.