Jump to content

Recommended Posts

21 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Za lustraciju, dakle bicu iskren - poslednjih meseci je ovo moj izbor on a dejli bejzis

982408_intermezzo_vorne-vorne-e167696574

Sve je to precenjeno.

75-25 arabica/robusta iz DM apsolutno kida, za sve ljubitelje espresa i kafe u zrnu. A 1kg je vise nego prihvatljivih 1800 din.

Off topic: najebacemo veceras, pad forme nam je evidentan.

Sngelija je bas u formi, nazalost

images?q=tbn:ANd9GcSA4FYgQglDZwhR67RYcQQ

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
  • Ha-ha 1

12 hours ago, Angola said:

Mislim da se sutra odlucuje, da li ulazimo u deset...Misljenja sam, ako ne dobijemo, da nemamo vise sanse...

Ako nas dva puta dobije Virtus, onda nema sta ni da trazimo u najboljih deset. 

Po meni ste favoriti na ovoj utakmici.A nadam se da cete dobiti i Monako.

On 2/3/2025 at 3:59 PM, Barkley#34 said:

Ne slažem se. Pričalo se o tome pre meča, pomenuto je i kasnije, svako dalje insistiranje bi moglo da se protumači kao traženje izgovora. Svi smo bili svesni šta nas čeka i koga imamo na raspolaganju, nema svrhe stalno to potencirati.

Šta znam, pričalo se ali smo se nekako navikli da ova dvojica nisu već dugo tu i kontamo da nam je ovo ceo tim koji je na raspolaganju. Plus na sve to i Poku. Ja sam iskreno i zaboravio da Vanja igra kod nas. Kao da je prošle sezone bio tu. Možda je bolje da kažem da jesmo spominjali ali da nekako nismo svesni do kraja impakta njihovog izostanka u ovako neizvesnim utakmicama i da je to možda i bilo presudno i sad protiv CZ i u Istanbulu protv Efesa i ovde protiv Asvela. Sve zbog toga što je Sterling igrao neverovatno, što je Karlik preuzeo ključeve u ruke, što je Duejn imao neke dobre partije pa smo nekako to i ispeglali u većini utakmica, tako da se taj izostanak ne oseti toliko.

On 2/3/2025 at 3:59 PM, Barkley#34 said:

I dalje sam stava od pre par meseci da će ovaj tim peglati dobar basket ali da će to biti prekasno. I dalje se nadam da ću pogrešiti u drugom delu tvrdnje ali težak put je i dalje pred nama. Na stranu što je u pitanju derbi, ovakav poraz kod kuće, od direktnog takmaca pokazuje da još ima dečjih bolesti da se preleže.

Slažem se. Spominjao sam i sam više puta da nam predstoji težak ali ne i nemoguć put. Neki porazi nisu smeli da se dese i umnogome su nam otežali situaciju ali šta je tu. Ovoj ekipi fali i individualnog i kolektivnog iskustva igranja u istom timu da bi lakše rešava neizvesne završnice. Ukoliko ostane većina grupe na okupu, uz čuvenu doselekciju na 4 i 5 mislim da ćemo biti odlični naredne sezone ali hajde da tu priču odložimo za jun. Dokle god imamo šanse da ugrabimo bar još tih 6 pobeda ja ne gubim nadu, a ima još 10 kola. Bilo bi veoma bitno da se uzme u ovom duplom kolu bar jedna i nakon pauze Baskonija kod kuće. Time bismo sebe stavili u dosta povoljniju situacije gde treba da jurimo još 4 pobede u 7 kola. Naravno sa dve pobede ove nedelje bismo anulirali i ovaj poraz od komšija i to bi bio fantastičan bust ali trenutno pobeda protiv Monaka tamo deluje kao SF. Već sam rekao da mislim da sam poraz u derbiju, koliko god težak bio, ne bi trebalo da previše psihički uzdrma ekipu u ovom trenutku i da su oni dostigli već neke automatizme u igri koji mogu opet da okrenu vodenicu na našu stranu.

• Like 7

1 hour ago, pendulum said:

nekako nismo svesni do kraja impakta njihovog izostanka u ovako neizvesnim utakmicama i da je to možda i bilo presudno i sad protiv CZ i u Istanbulu protv Efesa i ovde protiv Asvela

Ja sam izgleda jedini koji tvrdi da bismo sve ove tekme dobili uz pun sastav. Tacnije, mislim da kod nas nije pad forme vec skracena rotacija. U nekom momentu na Vanju i Frenkija nismo imali ni Bongu.

I iz svega toga crpim entuzijazam za naredne utakmice, bar sad kad se vratio Dujan imamo lufta na spoljnim pozicijama

• Like 2

Nekako je ispod radara kritike nezasluženo prošao Gabriel Ife Lundberg, za ono čime nas je počastio u derbiju. Za to da zahvali Džouns u pre svega. 0/6 iz igre, 3 izgubljene lopte učinak. Očekujem reakciju protiv bivšeg kluba, dužan je. Večeras se mora dobiti.