Jump to content

Recommended Posts

31 minutes ago, nbtn said:

Utisak, ne Samo na uzorku danasnje utakmice, Mitar ima to nesto Kalinicevsko u sebi 

Malo sam gledao, ali drago mi je da i drugi stiču taj utisak. Dečko mora da se isforsira u narednim godinama.

Arhiviraj, sledeći!!

• Like 1

Nakon mini ciklusa od tri gostovanja, u početku sam mislio da nakon Pariza i komšija, ulazeći u poslednjih 10 utakmica, možemo malo konkretniji presek da uradimo, ali gledam sada raspored, nakon komšija, Virtusa i Monaka, sledi tronedeljna pauza u EL, prvo ćemo gostovati Dubaiu, pa onda kup, prozori...

Po povratku, 28. Februara dočekujemo Baskoniu, prva od 8 preostalih utakmica, 4 igramo kod kuće, 4 na strani. Ovo sve poziva za novi mini ciklus od četiri utakmice, komšije kući, Virtus i Monako na strani u EL i putovanje u Dubai u okviru ABA.

Utakmica u petak je mnogo važna sama po sebi, a pogledom na tabelu još više, imamo priliku da pored pobede ostvarimo bolji međusobni skor protiv još jednog konkurenta.

Nakon derbija sledi duplo kolo, Bolonja pa Monako... jako je važno da dobijemo jednu utakmicu, iako mislim da imamo šanse u obe utakmice, i obe ekipe su nam dužnici iz one crne 2-8 serije. 

Sa dve pobede iz naredne tri utakmice, uz pobedu u Dubaiju bio bih prezadovoljan, sa 4/4 da se šutiramo nogama u dupe. O drugim scenarijima ne razmišljam, znam samo da će utakmica u petak biti jako važna i za ono što sledi nakon nje. Pokazali smo jednom odličnu reakciju na dupe uz zid, pokazali smo pre 10ak dana odličnu reakciju na izostanke i realno ozbiljan izazov, nadam se da ćemo i sada u dosta boljem momentumu iskoristiti trenutak da produžimo pobedničku seriju.

• Like 10

44 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Sa dve pobede iz naredne tri utakmice, uz pobedu u Dubaiju bio bih prezadovoljan, sa 4/4 da se šutiramo nogama u dupe.

Nama su dvije pobjede u naredne tri utakmice u EL otprilike minimum da se održimo u životu, a meni to djeluje podjednako vjerovatno kao i da izgubimo sve tri. Jedino što je sigurno je da će živci biti vrlo zlostavljani.

• Like 3

Te tri naredne utakmice su: 

vs CZV 31.01.,

@ Virtus 05.02.

@ Monako 07.02. 

Sa dve pobede smo na odlicnom putu (pogotovo ako je jedna od te dve protiv CZV), samo sa jednom smo u glava iznad vode modu sto kaze Beo.

Ja bukvalno ne mogu nista vise da predvidim. Jednu cemo imati sigurno, ali mi je podjednako verovatno da bude kod kuce protiv Zvezde i u gostima protiv Monaka na kraju duplog kola :)

1 hour ago, Charles De Ketelaere said:

Nakon mini ciklusa od tri gostovanja, u početku sam mislio da nakon Pariza i komšija, ulazeći u poslednjih 10 utakmica, možemo malo konkretniji presek da uradimo, ali gledam sada raspored, nakon komšija, Virtusa i Monaka, sledi tronedeljna pauza u EL, prvo ćemo gostovati Dubaiu, pa onda kup, prozori...

Po povratku, 28. Februara dočekujemo Baskoniu, prva od 8 preostalih utakmica, 4 igramo kod kuće, 4 na strani. Ovo sve poziva za novi mini ciklus od četiri utakmice, komšije kući, Virtus i Monako na strani u EL i putovanje u Dubai u okviru ABA.

Utakmica u petak je mnogo važna sama po sebi, a pogledom na tabelu još više, imamo priliku da pored pobede ostvarimo bolji međusobni skor protiv još jednog konkurenta.

Nakon derbija sledi duplo kolo, Bolonja pa Monako... jako je važno da dobijemo jednu utakmicu, iako mislim da imamo šanse u obe utakmice, i obe ekipe su nam dužnici iz one crne 2-8 serije. 

Sa dve pobede iz naredne tri utakmice, uz pobedu u Dubaiju bio bih prezadovoljan, sa 4/4 da se šutiramo nogama u dupe. O drugim scenarijima ne razmišljam, znam samo da će utakmica u petak biti jako važna i za ono što sledi nakon nje. Pokazali smo jednom odličnu reakciju na dupe uz zid, pokazali smo pre 10ak dana odličnu reakciju na izostanke i realno ozbiljan izazov, nadam se da ćemo i sada u dosta boljem momentumu iskoristiti trenutak da produžimo pobedničku seriju.

Nesto si pogresno gledao, protiv Dubaia igramo tek sredinom marta, bar po trenutnom kalendaru, izmedju dva gostovanja u Pireju i Barseloni. Sto znaci pisi propalo da moze neki brejk da se napravi.
Raspored do kupa koji se igra od 12. do 15. februara  je sledeci :

Zvezda (EL)

Studentski Centar 

@Virtus

@Monaco

Zadar

• Like 2

1 hour ago, Charles De Ketelaere said:

Pardoniram, pomešao sam Februar i Mart, Dubai je tek posle pauze i još nekih EL utakmica.

Ništa, ostaje famozni three-game ciklus.

32 minutes ago, Beonegro said:

Nama su dvije pobjede u naredne tri utakmice u EL otprilike minimum da se održimo u životu, a meni to djeluje podjednako vjerovatno kao i da izgubimo sve tri. Jedino što je sigurno je da će živci biti vrlo zlostavljani.

Meni je baš teško da ocenim šta nam je potrebno osim da pobeđujemo sve što možemo. 😄 Ali mi pomenuti 2/3 scenario definitivno više od minimuma, to mi je 1/3.

6 minutes ago, TripleJ said:

Nesto si pogresno gledao, protiv Dubaia igramo tek sredinom marta, bar po trenutnom kalendaru, izmedju dva gostovanja u Pireju i Barseloni.

Da, skontao sam malopre pa sam uzeo da se ispravim.

1 hour ago, JPM said:

Rada će svakako jednog od trenera pitati za rekreativno igranje Evrolige.

Posto bi porazom Zvezda sa 13-11 igrala rekreativno do kraja, a Partizan sa 13-11 prakticno bio favorit za direktan plejof 😁😇

Edit: dig je ka Radi, ne tebi 😁

• Love 1
  • Ha-ha 1

Zvezde kod kuce se pribojavam vise nego Monaka u gostima. Mi igramo na energiju, lozenje, momentum. Oni su preiskusni, znaju da stanu na loptu, imaju najjaci roster otkako igraju EL i atmosfera ih apsolutno nece ni taći.

Edited by MC Thunder 2

9 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Posto bi porazom Zvezda sa 13-11 igrala rekreativno do kraja, a Partizan sa 13-11 prakticno bio favorit za direktan plejof 😁😇

Edit: dig je ka Radi, ne tebi 😁

To se i ja sprdam. Niko joj ne brani da lupeta ponovo, svi smo svesni da je sposobna za to.

10 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Zvezde kod kuce se pribojavam vise nego Monaka u gostima. Mi igramo na energiju, lozenje, momentum. Oni su preiskusni, znaju da stanu na loptu, imaju najjaci roster otkako igraju EL i atmosfera ih apsolutno nece ni taći.

isto

Nemam predstavu sta da ocekujem u bilo kojoj utakmici