Jump to content

Recommended Posts

On 1/13/2025 at 10:03 AM, Shonewizard said:

Samo bih da izjavim da smo svi otišli u neki down sa raspoloženjem, kao da smo opet vezali gomilu nekih poraza, a mi zapravo na 6-1 u zadnjih 7 mečeva. I to poraz jedan od onih koji se na početku sezone upisuje kao izvjestan 😁

Okej, osjeća se pad forme kod nekih igrača, zdravstveni bilten nije baš idealan, ali opet, dajte makar da se dogode ti porazi (a neće!) pa da ga kolektivno i sa razlogom zamračimo 😁

Da probamo na sve načine da srušimo Francuze, a onda će inercija da nas vodi na 2-0. Nekako mi skor 1-1 najmanje realno djeluje 😂

Sve sam vam fino rekao!

A sad kad protiv Spartaka budemo izgledali kao probušen balon, pa opet krene mračenje, sve ću vas redom locirati i kao Volter maltertirati 🙂 

Šalu na stranu, borimo se sa svima, nekad jednostavno nismo dovoljno dobri ili je protivnik prosto bolji, ali ova ekipa od prvog dana pokazuje pravu energiju i karakter. Opet smo bili prikucani uz zid, i opet smo odskočili. Želim samo da do samog kraja budemo u igri, i da se sa svima šibamo na maksimumu, pa dokle doguramo.

Ovo večeras je bila fantazija. Košarkaška klinika na obje strane koju definitivno vrijedi pogledati makar još jednom. Bacanja 17/18 (i to Karlik to jedno promašio), 72% za dva poena, 8 skokova više, 5 ukradenih više, sad vidim da smo imali 12 izgubljenih a utisak mi je bio da smo i tu definitivno jednocifreni. Razlika u indeksu preko 50. Razmontirali smo ih.

❤️

• Like 8
  • Love 3
  • Thanks 3

5 minutes ago, ChrisJudd said:

Ceo život gledam evro gostovanja od kuće, i imao sam utisak da je to nešto zajebano pobeđivati, dok ne videh uživo. 

Kakav si ti srećnik, ja kad odem to je u principu ili ubedljiv poraz ili pobeda u poslednjim sekundama, daj bre nešto ovako nekad 😃

Edited by Dzep
  • Like 1

Čoveče šta je odigrao Sterling, ajde što je jedini pogađao kada smo štucali sa distance, nego koliko je lopti čačnuo, kakve je odbrane igrao, na kraju zvanično dve ukradene a doprinos za još minimum dve, i nekoliko remećenja ritma i kretnji.

I onda vratim film šta je Carlik odigrao, otvorio valjda sa dva promašaja, na kraju 9/11 za dva, svaki ulaz sa dosta kontakta, rešio nedelioca dvaput ka' da ga nema, rešio vala i kada ga dvojica čačkaju i gurkaju. Još stigao da ukrade tri lopte. Pamtim mu samo jedan propust kada nije zagradio Tonuta i ovaj iz odbojke pogodio.

I brat Rique 9/9, sa bacanja kao kap, izvukao je dva baš važna skoka u napadu zaredom kada smo pojeli 40+ sekundi i na kraju poentirali.

Ma alal kurac svima, ali ova trojica šta su odigrali na oba dela terena, čista poezija.

Utakmica kakvu wet dreamuje svaki navijač, gde je energija odlična od početka, grize se u odbrani, napad funkcioniše, na kraju još odvališ protivnika 20 razlike i kao šlag na tortu proslaviš sve velike momente pred 2k grobara... uz poruke nedeliocu koji je ipak majstor.

• Like 21
  • Thanks 1