Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni u Zari sve pantole dopiru do pola listova. A visok sam skromnih 183cm.

P.S. Moram da primijetim kako odsustvo jednog čovjeka utiče na smanjenje tenzija na forumu i šire.

Tj. jednog koji je otišao i jednog koji je u odlasku samo mu još niko nije rekao.

Posted
20 minutes ago, Son_of_a_gun said:

jednog koji je otišao i jednog koji je u odlasku samo mu još niko nije rekao.

Odlazis, odlazis, rusis mi sne

U mom srcu bolna praznina

Napisacu i neki normalan post, obecavam

Posted

E bre SoAG, pa i ja se zezam 😁 Kad moram da objasnim foru... 

Spoiler

Ja sam otvorila temu za ovu sezonu, therefore sam vas pustila ovde hehehe

• Like 3
Posted
5 hours ago, bekrinjo said:

Da se vratim na temu odela, moja topla preporuka za Bramy, skraćenica za Braća Miljković. Reč je o konfekciji iz mog gradića, vlasnici su školovani u Francuskoj 80ih prošlog veka i imaju vrhunsku robu. Imam njihove sakoe, pantalone, košulje kupljene i pre 20+ godina, deluje da je kao juče kupljeno.

Imaju radnju u BG u Mekenzijevoj, dok sam studirao bila je i jedna mala u Zemunu preko puta Madlenijanuma ali je izgleda zatvorena. Imaju još radnju kod nas kao i u Kruševcu.

Inače su vlasnici procvetali kada je Bata Gašić postao ministar pa su dobili da šiju uniforme, toliko su posla imali da su deo morali da prebace na ostale konfekcionare u kraju. Jedan od braće je Batin čovek od poverenja i najbitniji čovek u našoj maloj opštini, iako vlada iz senke...

5 hours ago, fancy said:

Dođem nešto južnije da se malo opustim kad ono... ko da nisam napuštao Sever (Voxa) :lol_2:

Nema šta Partizan da brine oko budućih finansija zbog Željkove izjave o studentima. Da li bi isto važilo za Zvezdu, iskreno ne znam, nemam relevantne info, ali sam za ovo, pa recimo, vrlo siguran.

Sa druge strane, jedva čekam da vidim Arenu večeras.

A Mikeu samo treba objasniti da je žuto novo crveno i eto magije na 4.

Plus, da budem potpuno u novom duhu topica - odlična i povoljna odela mogu se nabaviti u butiku Meastro u Piramidi, cena 100 jura (11,800), Uvoz iz Turske (hehe, sad ću da poentiram - Fener donosi večeras novi kontigent :lol_2:) plus na licu mesta izvrše korekcije da leži ko na pisti... kupio 2 komada (zeleno i kapućino) zadnja 3 meseca, plus keper pantalone takođe kapućino, za casual kombinaciju sa sakoom, sve preporuke... prodavačice me obožavaju :classic_tongue: 

Kako stoje ti dobri ljudi sa brojevima, recimo ovim preko 60?

U Beogradu je dobra adresa za nas međede Martini Vesto na trgu Marksa i Engelsa, doduše zavisi od toga kako im šta naleti, prošli put im je najjeftinije odijelo u mom broju bilo 40 hiljada, pa smo produžili do Samo Pivo da se povratimo od šoka, ali desi se da ima vrlo solidnih odijela za manje od 20K.

Posted
6 hours ago, fancy said:

Dođem nešto južnije da se malo opustim kad ono... ko da nisam napuštao Sever (Voxa) :lol_2:

Nema šta Partizan da brine oko budućih finansija zbog Željkove izjave o studentima. Da li bi isto važilo za Zvezdu, iskreno ne znam, nemam relevantne info, ali sam za ovo, pa recimo, vrlo siguran.

Sa druge strane, jedva čekam da vidim Arenu večeras.

A Mikeu samo treba objasniti da je žuto novo crveno i eto magije na 4.

Plus, da budem potpuno u novom duhu topica - odlična i povoljna odela mogu se nabaviti u butiku Meastro u Piramidi, cena 100 jura (11,800), Uvoz iz Turske (hehe, sad ću da poentiram - Fener donosi večeras novi kontigent :lol_2:) plus na licu mesta izvrše korekcije da leži ko na pisti... kupio 2 komada (zeleno i kapućino) zadnja 3 meseca, plus keper pantalone takođe kapućino, za casual kombinaciju sa sakoom, sve preporuke... prodavačice me obožavaju :classic_tongue: 

Zeleno? Kapucino?

Sojicu ti li si?

• Ha-ha 11
Posted
1 hour ago, Beonegro said:

Kako stoje ti dobri ljudi sa brojevima, recimo ovim preko 60?

Mislim da su rekli da je 60 najveći, ja sam 198/115 uzeo br. 58, malo su sužene i skraćene lone na licu mesta...

Posted
2 hours ago, DameTime said:

Nisam sigurna ko je zapravo pušten na topik :classic_biggrin:

Ali obozavam ovaj nikad nikome izvini stav. 
Uvek u gardu i odmah kontra.

Svaka cast, ozbiljno, ne salim se sad.

• Like 1
  • Love 2
Posted
22 minutes ago, Clash said:

Ali obozavam ovaj nikad nikome izvini stav. 

Eh sad, nisam uvek takva, reći ću izvini kad treba 😇

22 minutes ago, Clash said:

Uvek u gardu i odmah kontra.

Svaka cast, ozbiljno, ne salim se sad.

Ovo je već istina 😁 Hvala... I guess? 😁

• Like 1
Posted
1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Ako dobijemo, prodajem zarino odelo. Ma sta prodajem, poklanjam.

Realnije da mi dobijemo nego da neko kupi Zarino odelo : p

• Ha-ha 15