Jump to content

Recommended Posts

Zara i generalno Intidex bremdovi su teško sranje, preskupo i nenosivo, ono da nama plate te pare da se uvijemo u te očajne krpe

Žocomir (tm by Dejm) izresetao sve i podrzao studente (❤️), jos sutra da dobije Fener i gas je do daske

dobro i da nas ne udžinksuje Smrtokapa maximalno, ali mnogo je mocan, sta da radimo

• Love 1

Više je ovako, doduše na majicu ispod@goofy 😄

wZGoD6Z.jpeg

@SteveFrancis#3

Nije baš sa komadom, imam ih par (odela) od njih. Ne kapiram ovo sa koncima, ako misliš na košulje onda je bezveze, ali odela su im šnajderska; pa ti na licu mesta uzmu mere i skroje (po meri). 

Košulje ne uzimam tamo, u Barbosi koštaju između 4.5 i 5.5k, 12 je baš previše. I šavovi su završeni 😄

Massimo Dutti je nekad bio korektan, pogotovo na popustima, ali sad je sranje. 

2 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Komšije, nastavite sa nadimcima...

Koje je tvoje objasnjenje ove izjave s obzirom da Zeljko posle iste ide na trening kluba kojem je predsednik Ostoja Mijailovic i koji se finansira preko Sns? Sta tu ne stima onda? Lepo je sto je upao u grupu poznatih licnosti koji su podrzali studente, ali za razliku od ostalih on je jedini deo jednog projekta ove vlasti. Ja ne bih imao objasnjenje kada bi ovako nesto izjavio trener Zvezde. 

• Like 1

Nisam se nadovezao na zajebanciju sa nadimcima, nego bas na izjavu, bas zato sto nisam video gde se pisalo o tome. I iskreno me zanima da neko objasni u cemu je fora. Kazem, ja zaista ne bih sam sebi mogao da objasnim da sad izadje, lupam, Nesa Ilic ili Kalinic i podrze studente (preskocio sam namerno trenera jer je stranac).

Edited by СтелаРоса

7 minutes ago, СтелаРоса said:

Koje je tvoje objasnjenje ove izjave s obzirom da Zeljko posle iste ide na trening kluba kojem je predsednik Ostoja Mijailovic i koji se finansira preko Sns? Sta tu ne stima onda? Lepo je sto je upao u grupu poznatih licnosti koji su podrzali studente, ali za razliku od ostalih on je jedini deo jednog projekta ove vlasti. Ja ne bih imao objasnjenje kada bi ovako nesto izjavio trener Zvezde. 

propustio si priliku da precutis

• Like 1

5 minutes ago, СтелаРоса said:

Nisam se nadovezao na zajebanciju sa nadimcima, nego bas na izjavu, bas zato sto nisam video gde se pisalo o tome. I iskreno me zanima da neko objasni u cemu je fora. Kazem, ja zaista ne bih sam sebi mogao da objasnim da sad izadje, lupam, Nesa Ilic ili Kalinic i podrze studente (preskocio sam namerno trenera jer je stranac).

Treba neko da ti objasni zašto je Željko podržao studente? Zaista? 

7 minutes ago, СтелаРоса said:

Ako se ne varam to se zove imati integritet i kičmu. Ili barem setiti se da si istima obdaren. Da je dosta zabijanja glave u pesak pred zlom. Neki se još uvek nisu setili.

• Like 10
  • Thanks 1

Znaci objasnjenje je da je dovoljno hrabar da ide protiv sistema. Svaka mu cast. Onda je za ocekivati da vidimo posledice ove izjave vrlo brzo.

@Papanikolesku druze mani se tih igranja recima. Postoji gomila ljudi, sto poznatih sto nepoznatih licnosti, koji su povezani sa vlascu direktno ili indirektno i znaju da im je najpametnije da cute iako i sami znaju da to nije ispravno. Otuda i moje iscudjavanje zasto se javio Obradovic koji je takodje deo sistema koji kontrolise vlast.

Edited by СтелаРоса
  • Ha-ha 2

Prvo to sto je Zeljko uradio je za svaki naklon. Tesko ce moci njega neki Ostoja da menja a Vucica zabolece a nece moci nista da mu uradi jer je to ipak Zeljko sa ozbiljnom fanbazom.

Mozemo mu zameriti slanost posle poraza ali ovo ne.

E sad sto on ima kicmu za razliku od Noloa npr je druga stvar.

U narednom periodu cemo videti posledice ovoga mada ja sumnjam da cemu biti nesto velike zbog imena i autoriteta. Jer Vucic prvo pogleda cost/benefit onoga sto radi.A ako krene na Zeljka tu su grobari kojima on nije bas u milosti....

• Like 6
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, СтелаРоса said:

Znaci objasnjenje je da je dovoljno hrabar da ide protiv sistema. Svaka mu cast. Onda je za ocekivati da vidimo posledice ove izjave vrlo brzo.

@Papanikolesku druze mani se tih igranja recima. Postoji gomila ljudi, sto poznatih sto nepoznatih licnosti, koji su povezani sa vlascu direktno ili indirektno i znaju da im je najpametnije da cute iako i sami znaju da to nije ispravno. Otuda i moje iscudjavanje zasto se javio Obradovic koji je takodje deo sistema koji kontrolise vlast.

Bolje da je cutao ili bolje sto je podrzao? Po tebi