Jump to content

Recommended Posts

17 hours ago, Stiletto said:

Može se i tako ubosti dobar igrač, problem je što se to retko dešava. Kad se setim odakle smo izvukli Mekejleba i Marića... nekako od tada ne uspevamo da ponovimo slično.

Ali tu se vraćamo na ono što smo pričali, da stvarno mislim da nam ne treba ne znam kakav ubod, jednostavno igrač koji odrađuje svoj posao na toj poziciji, bez nekog spektakulrnog učinka.

Stvarno mislim da imamo dovoljno kvaliteta na ostalim pozicijama.

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Moneke bi imho imao isti problem kakav CMM ima kod nas. Oni su rođeni za Baskonijin sistem, da trče i pretrčavaju rivala. Chimina najveća snaga u igri je što je dosta brži od većine četvorki a ima dovoljnu fizičku snagu da izdrži kontakt pri tom zaletu, dakle nekakva light Giannis igra ili još bolje light Pascal Siakam igra. U međuvremenu jeste nabacio neki šut iz driblinga ali ne bih se puno pouzdao u to. Dakle, da bi on bio produktivan mora da ima dozvolu da trči i slobodu u igri da greši.

Slažem se. Recimo na prošlosezonsku ekipu Moneke nikako ne bi legao, taj tim je imao 2-3 tranzicije po meču, ova ipak igra dosta brže. 

Kako god, jasno je da tu ne bi bio učinak kao u Baskoniji, ali i dosta manje bi bilo dosta. Ipak, ja ga ne očekujem kod nas, bio bih zadovoljan sa nekim dosta skromnijim rešenjem.

• Like 1

15 hours ago, СтелаРоса said:

Odlican sal u pozadini koji nije propustio da pokaze u tom lajvu. Ne treba ustuknuti pred rivalom part 267

Šta piše na šalu, za nas sa jeftininim ulaznicama?

Inače, Dvejn verovatno ni nema pojma da postoji neka poruka na šalu, i prilicno sam siguran da ga nije stavljao u pozadinu svog twitch strima koji gleda 60ak ljudi kako bi provocirao pravdoljubive navijace Zvezde

• Like 9
  • Thanks 2

1 hour ago, realno *w said:

Ali tu se vraćamo na ono što smo pričali, da stvarno mislim da nam ne treba ne znam kakav ubod, jednostavno igrač koji odrađuje svoj posao na toj poziciji, bez nekog spektakulrnog učinka.

Stvarno mislim da imamo dovoljno kvaliteta na ostalim pozicijama.

Slažem se. Recimo na prošlosezonsku ekipu Moneke nikako ne bi legao, taj tim je imao 2-3 tranzicije po meču, ova ipak igra dosta brže. 

Kako god, jasno je da tu ne bi bio učinak kao u Baskoniji, ali i dosta manje bi bilo dosta. Ipak, ja ga ne očekujem kod nas, bio bih zadovoljan sa nekim dosta skromnijim rešenjem.

Ne deluje da naši uopšte gledaju da reaguju na tržištu. Tužno, s obzirom koliko malo fali da dobijemo totalno drugu dimenziju na obe strane parketa. Nije ni taj Moneke jedini igrač na poziciji, ima valjda bar još jedan na svetu 😄

Od ostalih vesti, ljudi nisu svesni koliko će faliti Ife u narednom periodu. Jedan od igrača koji zapravo radi ozbiljan posao defanzivno, aktivan na skoku i građenju; brze ruke i dobar stav. Igrač manje u rotaciji, što nije zanemarljivo. Mislim da ćemo se mučiti sa Albom, ali da ih uzimamo.

• Like 3

1 hour ago, nemanjaol said:

Inače, Dvejn verovatno ni nema pojma da postoji neka poruka na šalu, i prilicno sam siguran da ga nije stavljao u pozadinu svog twitch strima koji gleda 60ak ljudi kako bi provocirao pravdoljubive navijace Zvezde

Prilicno sam siguran da nije imao pojma.

Iako pise "Zvezdo", doduse na cirilici. Ali verujem da je negde video da se tako pise Zvezda s obzirom koliko je vec dugo ovde.

Ja da sam na njegovom mestu barem bih se zapitao sta to pise tu, makar iz postovanja prema Partizanu. A onda bih primereno reagovao - da ne isticem to dalje.

Ali, da, hajde da kazemo da nije znao, ili ga nije mnogo interesovalo.

Ali neko u klubu zna. I trebalo bi da skrece paznju igracima na to. 

A ne jos posle da citamo/slusamo glupa opravdanja tipa "Nisam znao znacenje" a na fotki montirane glave Petruseva i Kalinica. Mislim, koliko ti je mozga potrebno da zakljucis da to sigurno nije napravljeno iz postovanja prema protivniku, vec bas suprotno? 

u potpisu:

neisprovocirani pravdoljubivi navijac Zvezde

Morali bismo da damo sve sto imamo u ovom momentu od sebe i pobedimo Albu, pa Asvel (nezgodni ove sezone, srecom pa sad igramo sa njima kod kuce kada smo uzleteli). Ozbiljnost i u kolena u stav od prve sekunde u Berlinu.

U suprotnom smo dzabe krecili do sada i nanizali zaista impresivne pobede kao mozda i zadnji juriš na plejof. Ili makar plej-in sa 7. ili 8. mesta.

Nadam se da cemo zasluziti malo i srece ako zatreba. Ako smo mogli da izgubimo 6 za redom (gde smo na 3 tekme vodili 90% vremena), valjda je i red da pobedimo 6 za redom bez da nam je neprijatno.

• Like 1

@MC Thunder 2

Inače, 6. nam beži samo dve pobede. Ipak, treba gledati utakmicu po utakmicu, mi još nismo dokazana ekipa van Beograda. Alba je prvi korak u toj nekoj zaštiti stečenog samopouzdanja. I neće biti lako. Imaće ogromnu podršku dijaspore, i red je da im se ekipa oduži na gotovo domaćem terenu. 

Alba je zaista EC ekipa, uz ozbiljan pristup imamo priliku da materijalizujemo ove četiri u nizu.. 

Btw, koliko smo samo srece imali sto nismo uspeli da dovedemo Karlika u sred prosle sezone (on, Jogi propalo, na kraju dosao Smit).

Utopio bi se u onu letargiju, losu atmosferu, ne bi uspeo da pruzi ni deo ovoga sada i vrv bi i on bio u ekipi mega-kolateralne stete. Da ne pricam kako bi kljuceve tima mogao samo da sanja pored prezasicenog i nezahvalnog kepa.

Sada je na pravom mestu u pravo vreme, sa pravim saigracima.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 2

4 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Btw, koliko smo samo srece imali sto nismo uspeli da dovedemo Karlika u sred prosle sezone (on, Jogi propalo, na kraju dosao Smit).

Utopio bi se u onu letargiju, losu atmosferu, ne bi uspeo da pruzi ni deo ovoga sada i vrv bi i on bio u ekipi mega-kolateralne stete.

Pritom je imao celo leto da vedžba sa južnosudancima i uđe u fazon dirigovanja makljačima.

• Ha-ha 3

Ako i dalje tražite četvorku, evo jedan sinoć igrao jako fino u Ciboninom dresu. Luka Šamanić, na otvorenom ugovoru, nema odšteta nema ništa. Samo dogovoriš platu. Momak je bombonica, ja bih ga rado video kod nas ali ne daju fašisti. Vi valjda nemate te probleme, toliko izražene, sa navijačkom grupom.

Mlad, dobar atleta, odličan šut. Kad uđe u formu, otimaće se klubovi.

• Like 5

1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Utopio bi se u onu letargiju, losu atmosferu, ne bi uspeo da pruzi ni deo ovoga sada i vrv bi i on bio u ekipi mega-kolateralne stete. Da ne pricam kako bi kljuceve tima mogao samo da sanja pored prezasicenog i nezahvalnog kepa.

Ili bi nam preokrenuo sezonu, i povukao je u nekom skroz drugom pravcu.

Ali da, sad ipak bolje da se držimo tvoje teorije 😁

• Like 1

3 hours ago, Marvin said:

Nisam ga pratio skoro, ali ranije mu se najvise zameralo na fokusu i motivaciji. A to mi nekako nije u skladu s ovom ekipom. Ali hajde, bio je mlad, ne bih imao nista protiv da ga probamo. 

Za one koji prate: koliko je trenutno igrac od Pokumona?

Ja bih bio spreman na rizik. Pretpostavljam da mali misli da mu je mesto u prvoj postavi nekog NBA ligaša, ali opet ako je spreman da se cima za Cibonu, valjda bi mu KKP, Žoc i EL, bili dovoljna motivacija. 

Edited by realno *w
  • Like 4

1 hour ago, Shonewizard said:

Ili bi nam preokrenuo sezonu, i povukao je u nekom skroz drugom pravcu.

Ali da, sad ipak bolje da se držimo tvoje teorije 😁

Mislim da ne bi mogao, od toga da bi mu opet trebao period adaptacije, do toga da ne bi imao koga da povede od nemotivisanih saigraca, niti da bi Kep & co sujeta to dozvolili

7 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Mislim da ne bi mogao, od toga da bi mu opet trebao period adaptacije, do toga da ne bi imao koga da povede od nemotivisanih saigraca, niti da bi Kep & co sujeta to dozvolili

Thunderu nećemo sevati po KejPiju, veliki je to majstor i Želimirov kep. Ja smatram da bi mu Karlik itekako olakšao život na terenu (uostalom i celoj ekipi); gde bi Punter radio ono u čemu je najjači - probacivanje spaldinga kroz obruč bez tereta organizacije bilo čega. To se odmah dokazalo u Barsi dok je šljakao Laprovitola, pa odmah puče MVP meseca. 

• Like 8

39 minutes ago, Papanikolesku said:

Thunderu nećemo sevati po KejPiju, veliki je to majstor i Želimirov kep. Ja smatram da bi mu Karlik itekako olakšao život na terenu (uostalom i celoj ekipi); gde bi Punter radio ono u čemu je najjači - probacivanje spaldinga kroz obruč bez tereta organizacije bilo čega. To se odmah dokazalo u Barsi dok je šljakao Laprovitola, pa odmah puče MVP meseca. 

Pazi, volim ja kepa i izuzetno postujem ono sto je pruzao u prve dve sezone. Ali prosle sezone se videlo jasno odsustvo zelje i motivacije (iako je imao rekordnih 2.5 + miliona motiva), nevezano za to da li je imao ko da mu doda loptu ili da mu smeta poput Douzera, egzostirajuci u istom delu terena sa njim.

Da se razumemo, njega sam uzeo u kontekstu vodje ekipe. Ledej me je razocarao daleko vise iz istih razloga.

3 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Ova tekma protiv Albe je klasican trap game. Morace tu fokus da bude na maksimumu, pristup odgovoran i profi. Ako se okliznemo, Asvel ce biti porodjajne muke sa veoma neizvesnim ishodom.

Ne bih se slozio da je trap game, jer nismo u poziciji da bilo koga potcenimo, ili udjemo sa stavom 'lako cemo'. Pre samo 4 kola, smo imali isti skor kao i oni. I dalje smo tim sa manje od 50% pobeda.

Pristup mora biti kao na svim utakmicama ove serije, ali tu je X faktor meca na strani. Tu barijeru moramo da resimo, prevashodno.

• Like 5