Alek The Great Posted Sunday at 10:50 AM Share Posted Sunday at 10:50 AM Naravno da je suludo, pogotovo za nas. Ali ko kaze da ta cifre nece biti pola od toga, a mozda i manje. Baskonija za 6 meseci nece dobiti nista, nemaju ni oni puno materijala za cenkanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 10:53 AM Author Share Posted Sunday at 10:53 AM Joj, što je lepo sad slušati razne podkastere, kako analiziraju Željkove pripreme utakmica i prilagođavanja... U Mozzart-ovom podcastu, kaže Vujak, ne bih ništa loše o drugim trenerima, ali teško da postoji bolji trenerski mečap u Evroligi od Trinkijeri-Obradović. Ne voli nešto gosn Atamana 😄 On i Radojević se slažu da je utakmica sa Žalgirisom bila sadržajnija, odlično pripremljena sa obe strane i uz dosta prilagođavanja, u odnosu na onu sa PAO. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Sunday at 11:02 AM Share Posted Sunday at 11:02 AM Gospodin Ataman, koliko sam ukačio, ima dosta drugačiju filozofiju, ostavlja mnogo više slobode igračima, a i sam oće da u sred radne nedelje zapali na more na par dana i da ga zabole. Tako da su pojedinačni dueli između Željka i Trinkija verovatno zanimljiviji, ali na nekom meta nivou mečap Obradović - Ataman je bitniji zbog različitog pristupa košarci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 11:41 AM Share Posted Sunday at 11:41 AM (edited) 47 minutes ago, DameTime said: Joj, što je lepo sad slušati razne podkastere, kako analiziraju Željkove pripreme utakmica i prilagođavanja... U Mozzart-ovom podcastu, kaže Vujak, ne bih ništa loše o drugim trenerima, ali teško da postoji bolji trenerski mečap u Evroligi od Trinkijeri-Obradović. Ne voli nešto gosn Atamana 😄 On i Radojević se slažu da je utakmica sa Žalgirisom bila sadržajnija, odlično pripremljena sa obe strane i uz dosta prilagođavanja, u odnosu na onu sa PAO. sad mogu da ih slusam sve... sutra mica, u utorak Edin Edited Sunday at 11:41 AM by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 12:24 PM Author Share Posted Sunday at 12:24 PM 42 minutes ago, ScepanScekicSto said: sad mogu da ih slusam sve... sutra mica, u utorak Edin Eo ga brat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 12:26 PM Share Posted Sunday at 12:26 PM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: suludo je dati 1 mil dolara za Cimu da odigra 5-6 meseci ko im jebe mater Nije suludo. Platiš obeštećenje i tvoj je sad, na leto si samo jedan od zainteresovanih. Pritom nije ugovor na 5,6 meseci, ne znam odakle ti ta ideja. Kad platiš obeštećenje, nećeš sigurno da ga potpišeš do kraja sezone, već višegodišnji. Da ne ponavljam koliko je potrebna četvorka sad i odmah. No brainer ako je dostupan. SNS love u klubu svakako ima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted Sunday at 12:52 PM Share Posted Sunday at 12:52 PM Pa valjda ima para od Denzela 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 12:54 PM Share Posted Sunday at 12:54 PM Mislim da nije stvar para nego principa, i mislim da na ovaj broj igraca nema potrebe da dolazi... no dobro, to je samo moje misljenje.. @DameTime hvala na linku... jbt kako je Panata nestala sa terena sama od sebe 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Sunday at 01:48 PM Share Posted Sunday at 01:48 PM Verujem da Želimir već razmišlja o letu tj koji bi igrač najbolje nadogradio ovaj roster. Isto tako duga je sezona, može u toku iste da se pokaže da nešto drugo nedostaje. I na kraju, pitanje je ko će od igrača biti dostupan na leto, možda neki kapitalac uleti pa promeni kompoziciju tima. Hoću reći, sigurno se sve to razmatra prilikom donošenja odluke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 01:50 PM Share Posted Sunday at 01:50 PM 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 01:58 PM Share Posted Sunday at 01:58 PM 2 minutes ago, Marvin said: Verujem da Želimir već razmišlja o letu tj koji bi igrač najbolje nadogradio ovaj roster. Isto tako duga je sezona, može u toku iste da se pokaže da nešto drugo nedostaje. I na kraju, pitanje je ko će od igrača biti dostupan na leto, možda neki kapitalac uleti pa promeni kompoziciju tima. Hoću reći, sigurno se sve to razmatra prilikom donošenja odluke Nadam se da ne razmišlja o letu, već isključivo o ovoj sezoni. Ako se otvara prilika za tog "kapitalca" sada, treba iskoristiti i instant podići kvalitet i plafon ekipe. Biće taj kapitalac tu i sledeće sezone, bogatiji za više od pola godine u sistemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Sunday at 01:59 PM Share Posted Sunday at 01:59 PM Mislim da Čima nije kapitalac 🙂 Nego, reče Urbonas da smo u prethodna 4 kola u top 5 ekipa u EL i u odbrani i u napadu. To su već fine vesti 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 02:06 PM Share Posted Sunday at 02:06 PM Na ovu ekipu bez četvorke, Moneke mu dođe ne kapitalac nego all star igrač. Ali nebitno, nažalost ne deluje da će biti išta od toga. Čekati da Majk nadođe, a do tad krpiti sa Bongom, u nadi da šavovi ne popucaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Sunday at 02:59 PM Share Posted Sunday at 02:59 PM Na Pokua na četvorci izgleda više niko ne računa. 😢 A ja imam neki osećaj za feeling da će i on poput Duejna jednog dana nekome da se usere u život. 😊 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted Sunday at 03:46 PM Share Posted Sunday at 03:46 PM Inače, Tajrik je trenutno drugi ofanzivni skakač Evrolige, iza Milutinova, sa 2.9 skoka u napadu po meču. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Sunday at 03:50 PM Share Posted Sunday at 03:50 PM 3 hours ago, Papanikolesku said: Nije suludo. Platiš obeštećenje i tvoj je sad, na leto si samo jedan od zainteresovanih. Pritom nije ugovor na 5,6 meseci, ne znam odakle ti ta ideja. Kad platiš obeštećenje, nećeš sigurno da ga potpišeš do kraja sezone, već višegodišnji. Da ne ponavljam koliko je potrebna četvorka sad i odmah. No brainer ako je dostupan. SNS love u klubu svakako ima. Ne verujem da je Moneke sisao vesla i da se i on tu isto pita. Ukoliko neki klub želi sada da plati 1.5M obeštećenje plus platu, zašto on ne bi sačekao leto i na tu platu dodao blizu 1M od obeštećenja sto bi neko sada platio. Sa obzirom na statse koje ima on može da traži 2M po sezoni minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Sunday at 04:02 PM Share Posted Sunday at 04:02 PM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 04:05 PM Author Share Posted Sunday at 04:05 PM (edited) Pazarenje Monekea sad bi bilo kao moje impulsivne kupovine torbi, koje se završe tako što čupam kosu s glave što sam papreno platila torbu lepu na oko, a koju jedva mogu da nosim uz nešto. Edited Sunday at 04:05 PM by DameTime reč 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted Sunday at 04:25 PM Share Posted Sunday at 04:25 PM nemas ti visak torbi, no manjak aljina. ih, ne razume se chicha samo u kosarku... 2 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 04:29 PM Share Posted Sunday at 04:29 PM 35 minutes ago, propolis said: Ne verujem da je Moneke sisao vesla i da se i on tu isto pita. Ukoliko neki klub želi sada da plati 1.5M obeštećenje plus platu, zašto on ne bi sačekao leto i na tu platu dodao blizu 1M od obeštećenja sto bi neko sada platio. Sa obzirom na statse koje ima on može da traži 2M po sezoni minimum. Jbg, sad obeštećenje nikako ne može biti 1.5M, toliko su letos tražili. Sad eventualno neka cifra od oko 700,800k. I to je okej, zatvaraš rupetinu na rosteru; dobijaš produkciju sa četvorke. Baskoniji lova, Partizanu stabilno rešenje na duže staze. U platu ne ulazim, nemam predstavu ni koliko sad ima, ni koliko će tražiti. Znam samo da ga je Želimir jurio čitavo leto, pa tako ni ta plata nije neka prepreka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 04:33 PM Author Share Posted Sunday at 04:33 PM 8 minutes ago, mipivi said: nemas ti visak torbi, no manjak aljina. ih, ne razume se chicha samo u kosarku... Tooo čiča, unajmiću te kao personalnog asistenta za šoping 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Sunday at 05:26 PM Share Posted Sunday at 05:26 PM Ako ga Real zaista hoce oticice tamo i za manje pare. A i pre ce igrac da potpise ugovor kad zna da ce sledece godine sigurno igrati EL. A oni su sad u kanalu i treba im igracko osvezenje, tako da je vrlo verovatno da ga zele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 05:38 PM Share Posted Sunday at 05:38 PM 1 hour ago, DameTime said: Pazarenje Monekea sad bi bilo kao moje impulsivne kupovine torbi, koje se završe tako što čupam kosu s glave što sam papreno platila torbu lepu na oko, a koju jedva mogu da nosim uz nešto. A ni metaforicka torba nije bas nesto lepa za oko, iskreno. Mada dobro igra u reketu, pa ne bi ostala sve vreme u ormanu da skuplja prasinu. Ili gde vec drzite nigerijske torbice sto nose naocare i kostaju skupo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 05:51 PM Author Share Posted Sunday at 05:51 PM 12 minutes ago, MC Thunder 2 said: A ni metaforicka torba nije bas nesto lepa za oko, iskreno. Mada dobro igra u reketu, pa ne bi ostala sve vreme u ormanu da skuplja prasinu. Ili gde vec drzite nigerijske torbice sto nose naocare i kostaju skupo. Ima lepu statistiku. Ja sam ubeđena da kad bi došao sad, statsi bi mu se srozali i odigrao bi ostatak sezone kao kanta lol... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 05:55 PM Share Posted Sunday at 05:55 PM Dobro odrađena utakmica, i to nakon duplog kola. Nema se šta prigovoriti na pristup. Duan ozbiljan prvi korak, brzo pravi prednost, završava sa obe ruke na obruču. Fino. Majk dobra partija takođe. U Berlin po pobedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts