Jump to content

Recommended Posts

Joj, što je lepo sad slušati razne podkastere, kako analiziraju Željkove pripreme utakmica i prilagođavanja... :57:

U Mozzart-ovom podcastu, kaže Vujak, ne bih ništa loše o drugim trenerima, ali teško da postoji bolji trenerski mečap u Evroligi od Trinkijeri-Obradović. Ne voli nešto gosn Atamana 😄 On i Radojević se slažu da je utakmica sa Žalgirisom bila sadržajnija, odlično pripremljena sa obe strane i uz dosta prilagođavanja, u odnosu na onu sa PAO. 

• Like 2

Gospodin Ataman, koliko sam ukačio, ima dosta drugačiju filozofiju, ostavlja mnogo više slobode igračima, a i sam oće da u sred radne nedelje zapali na more na par dana i da ga zabole.

Tako da su pojedinačni dueli između Željka i Trinkija verovatno zanimljiviji, ali na nekom meta nivou mečap Obradović - Ataman je bitniji zbog različitog pristupa košarci.

47 minutes ago, DameTime said:

Joj, što je lepo sad slušati razne podkastere, kako analiziraju Željkove pripreme utakmica i prilagođavanja... :57:

U Mozzart-ovom podcastu, kaže Vujak, ne bih ništa loše o drugim trenerima, ali teško da postoji bolji trenerski mečap u Evroligi od Trinkijeri-Obradović. Ne voli nešto gosn Atamana 😄 On i Radojević se slažu da je utakmica sa Žalgirisom bila sadržajnija, odlično pripremljena sa obe strane i uz dosta prilagođavanja, u odnosu na onu sa PAO. 

sad mogu da ih slusam sve... sutra mica, u utorak Edin

Edited by ScepanScekicSto

1 hour ago, ScepanScekicSto said:

suludo je dati 1 mil dolara za Cimu da odigra 5-6 meseci

ko im jebe mater

Nije suludo. Platiš obeštećenje i tvoj je sad, na leto si samo jedan od zainteresovanih. Pritom nije ugovor na 5,6 meseci, ne znam odakle ti ta ideja. Kad platiš obeštećenje, nećeš sigurno da ga potpišeš do kraja sezone, već višegodišnji. 

Da ne ponavljam koliko je potrebna četvorka sad i odmah. 

No brainer ako je dostupan. SNS love u klubu svakako ima. 

• Thanks 1

Verujem da Želimir već razmišlja o letu tj koji bi igrač najbolje nadogradio ovaj roster. Isto tako duga je sezona, može u toku iste da se pokaže da nešto drugo nedostaje. I na kraju, pitanje je ko će od igrača biti dostupan na leto, možda neki kapitalac uleti pa promeni kompoziciju tima. 

Hoću reći, sigurno se sve to razmatra prilikom donošenja odluke

• Like 1

2 minutes ago, Marvin said:

Verujem da Želimir već razmišlja o letu tj koji bi igrač najbolje nadogradio ovaj roster. Isto tako duga je sezona, može u toku iste da se pokaže da nešto drugo nedostaje. I na kraju, pitanje je ko će od igrača biti dostupan na leto, možda neki kapitalac uleti pa promeni kompoziciju tima. 

Hoću reći, sigurno se sve to razmatra prilikom donošenja odluke

Nadam se da ne razmišlja o letu, već isključivo o ovoj sezoni. Ako se otvara prilika za tog "kapitalca" sada, treba iskoristiti i instant podići kvalitet i plafon ekipe. Biće taj kapitalac tu i sledeće sezone, bogatiji za više od pola godine u sistemu. 

• Thanks 1

3 hours ago, Papanikolesku said:

Nije suludo. Platiš obeštećenje i tvoj je sad, na leto si samo jedan od zainteresovanih. Pritom nije ugovor na 5,6 meseci, ne znam odakle ti ta ideja. Kad platiš obeštećenje, nećeš sigurno da ga potpišeš do kraja sezone, već višegodišnji. 

Da ne ponavljam koliko je potrebna četvorka sad i odmah. 

No brainer ako je dostupan. SNS love u klubu svakako ima. 

Ne verujem da je  Moneke sisao vesla i da se i on tu isto pita.

Ukoliko neki klub želi sada da plati 1.5M obeštećenje plus platu, zašto on ne bi sačekao leto i na tu platu dodao blizu 1M od obeštećenja sto bi neko sada platio. 

Sa obzirom na statse koje ima on može da traži 2M po sezoni minimum.

35 minutes ago, propolis said:

Ne verujem da je  Moneke sisao vesla i da se i on tu isto pita.

Ukoliko neki klub želi sada da plati 1.5M obeštećenje plus platu, zašto on ne bi sačekao leto i na tu platu dodao blizu 1M od obeštećenja sto bi neko sada platio. 

Sa obzirom na statse koje ima on može da traži 2M po sezoni minimum.

Jbg, sad obeštećenje nikako ne može biti 1.5M, toliko su letos tražili. Sad eventualno neka cifra od oko 700,800k. I to je okej, zatvaraš rupetinu na rosteru; dobijaš produkciju sa četvorke. Baskoniji lova, Partizanu stabilno rešenje na duže staze. U platu ne ulazim, nemam predstavu ni koliko sad ima, ni koliko će tražiti. Znam samo da ga je Želimir jurio čitavo leto, pa tako ni ta plata nije neka prepreka. 

• Like 2

1 hour ago, DameTime said:

Pazarenje Monekea sad bi bilo kao moje impulsivne kupovine torbi, koje se završe tako što čupam kosu s glave što sam papreno platila torbu lepu na oko, a koju jedva mogu da nosim uz nešto. 

A ni metaforicka torba nije bas nesto lepa za oko, iskreno.

Mada dobro igra u reketu, pa ne bi ostala sve vreme u ormanu da skuplja prasinu. Ili gde vec drzite nigerijske torbice sto nose naocare i kostaju skupo.

• Ha-ha 1

12 minutes ago, MC Thunder 2 said:

A ni metaforicka torba nije bas nesto lepa za oko, iskreno.

Mada dobro igra u reketu, pa ne bi ostala sve vreme u ormanu da skuplja prasinu. Ili gde vec drzite nigerijske torbice sto nose naocare i kostaju skupo.

Ima lepu statistiku.

Ja sam ubeđena da kad bi došao sad, statsi bi mu se srozali i odigrao bi ostatak sezone kao kanta lol...

• Like 1