Jump to content

Recommended Posts

Meni je nas raspored u drugom delu sezone skroz ok, imamo 4 onih najtezih gostovanja, Barsu, Pao, Oly i Monako. Ali imamo kod nas Makabi, Paris, Zvezdu, Baskoniju, Fener, Efes,Albu sto je itekako fino. Od "laksih" gostovanja imamo Bajern, Zalgiris i Asvel. Raspored ekipa koje nam gostuju i kojima idemo mi je savrsen. 

• Like 4

Just now, Torresinho said:

Meni je nas raspored u drugom delu sezone skroz ok, imamo 4 onih najtezih gostovanja, Barsu, Pao, Oly i Monako. Ali imamo kod nas Makabi, Paris, Zvezdu, Baskoniju, Fener, Efes,Albu sto je itekako fino. Od "laksih" gostovanja imamo Bajern, Zalgiris i Asvel. Raspored ekipa koje nam gostuju i kojima idemo mi je savrsen. 

Bas to, od ova 4 gostovanja 1 pobeda bi bila odlicno, a za sve drugo bice borbe do kraja 

3 minutes ago, Tex_Willer said:

Bas tako, zato me je cudilo zasto oni nisu branili Vokera naizmenicno, vec je tu cak i Dvejn bio koji fizicki ne moze protiv njega.

Par puta ga je uzeo u 3/4 ali na kratko. Možda je bila ideja da on zaključava ostale, što je realni pomenuo ovde. Bežali su od njega, nisu se razigrali a igra im je postala jednodimenzionalna. Ne znam, razmišljam.

Edited by Barkley#34
Slovo
  • Like 1

7 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Nemoj povremeno, budi redovna, kao Dame. Doduse, ne moras bas i da skupljas banove na politici kao ona... Welcome to vox92:)

Volim i ja tebe! 

Što napisa @Shonewizard, čekalo se kada će Želimir zvanično da odustane od Washingtona, a onda se dečko u dve tekme pretvori u paklenog defanzivca. Usput stigne i da malo očisti patike.

Da citiram sebe iz uvodnog posta teme - dok ne klikne biće mnogo loše, ali zato kad klikne će biti mnogo dobro... 

• Like 2

10 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Nemoj povremeno, budi redovna, kao Dame. Doduse, ne moras bas i da skupljas banove na politici kao ona... Welcome to vox92:)

Potrudicu se, posle ovako lepe dobrodoslice 😄

I hvala!!!

Banove na politici tesko da cu da skupljam, ja nemam baš zivce da se preterujem i natežem, sem kad mi je bas zuta minuta :lol_2:

I kakav bre poraz od Albe,vidim da se pominje, to nema da moze, ne prihvatam, ne priznajem

• Like 2

Skokovi 34-26 za nas :Hail:

Ofanzivni 9:9, naravno ja dok gledam imam utisak da protivnik ima of. skok u svakom drugom napadu... A u stvari, 9 ofanzivnih skokova Panatinaikosa na 36 promašaja je više nego pristojno.

Edited by realno *w
  • Like 8

1 minute ago, kojihit said:

Potrudicu se, posle ovako lepe dobrodoslice 😄

Ako je taj hit iz tvog user name-a neki od Svetlane Ražnatović, kao što bi bio kod Dame, imaćemo problem 😀 

Da ne bude samo lepa dobrodošlica 😜

• Ha-ha 2

16 minutes ago, Eddard said:

Ajaooooj, sad mi tek teško pada što nisam u četvrtak u Berlinu!

Kad sam kupovao karte bilo je, ma koji kurac idem, vid kakvi smo užasno, još i tu da se nerviram... 

A jebote brate druze Eddarde, ne mozes tako da napustas polozaje

9 minutes ago, Eddard said:

Ako je taj hit iz tvog user name-a neki od Svetlane Ražnatović, kao što bi bio kod Dame, imaćemo problem 😀 

Da ne bude samo lepa dobrodošlica 😜

Odma da prođem kroz forumski ringer :lol_2:

Nije, nije, to mi je (polu)ironicna uzrecica/catchphrase iz rl 😄

Mislim umem i normalno da pricam, ne bacam samo kratke komentare, da se ogradim zlu ne trebalo 😄

• Love 1

2 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

A jebote brate druze Eddarde, ne mozes tako da napustas polozaje

Možda to i nije loše, Partizan u Nemačku, ja u Srbiju, čisto da održimo balans, ne valja kad smo u istoj zemlji. 

• Ha-ha 1