DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago 12 hours ago, JPM said: To su manje vise sablonske izjave. Mislim, ne kazem da ce da ga klupira ali ne ocekujem nikad da ce bilo koji trener reci "ne racunam na tog igraca". Logično 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Sad sam pogledao na fejsu ovu Zocovu izjavu kako zivi u svom svetu izolovan od toga sta ljudi pricaju i sta pisu. Ako je to stvarno tako, ja skidam kapu. To je veoma tesko uraditi, da si toliko mentalno jak da ti lavina kritika ne pomeri balans. Mislim da sam ga video nekoliko puta bas pogodjenog uglavnom glupostima koje se pisu, ali ipak mislim da nije uvek u stanju da izoluje to od sebe. Ako jeste, bravo. Stvarno bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ma gde bre uspeva, pogledati samo KZS... to on zeli, sto i mi svi zelimo za sebe, ali u realnosti, ja ne znam nikoga ko je 100% imun na gluposti. Da je imun on bi se na pitanja koje postavljaju Rada@SK i slicni, samo osmehnuo i rekao "mozda ste upravu" i zavrsio pricu na takva pitanja. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 10 minutes ago Share Posted 10 minutes ago Zakljucak: merimo kvalitet igre i uspeh po tome da li taj izgovor za novinarku ima sta da priupita ili ne. Prilicno direktni i jasni parametri 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts