kendrick duckworth Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kako se povredio Bonga? Niđe na X-u, portalima...
Eddard Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 28 minutes ago, kendrick duckworth said: Kako se povredio Bonga? Niđe na X-u, portalima... Nema ništa konkretno ni u nemačkim medijima. Povredio se bez kontakta i uhvatio se za koleno, ali navodno bio relativno opušten i svlačionici. Znaćemo sutra. 1 1
Son_of_a_gun Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Prvo Safet pa sad Keni, šta je ovo povratak otpisanih? 😁 Welcome back home braćo. 🫶 1 3
MrTwister Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 hours ago, Xpert said: Povredi nam se Bonga. Ne izgleda naivno. 1 hour ago, kendrick duckworth said: Kako se povredio Bonga? Niđe na X-u, portalima... Nezgodno je doskocio nedje i djeluje da mu nece biti nista. Kapiram da ce ga mozda odmoriti vs Svedjana preventivno a u subotu ocekujem da zaigra vs Litvanaca. Trener na pressu rece da mu je djelovao ok i da je djelovao normalno al nije sa doktorima pricao. 5 2
pendulum Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Izašlo je danas da povreda nije ozbiljnije prirode. Elem, niko nije konstatovao da je Ostoja u intervjuu izjavio da se čeka igrač na 5 koji će biti BEKAP, a da će isti slučaj biti i sa novim bekom, ukoliko se rasteretimo nekih igrača. Dakle, kao što rekoh, Tajrik je prva petica i ne očekujte tu sad ne znam kakvu zver da dođe koja će da kida na obe strane terena.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, pendulum said: Izašlo je danas da povreda nije ozbiljnije prirode. Elem, niko nije konstatovao da je Ostoja u intervjuu izjavio da se čeka igrač na 5 koji će biti BEKAP, a da će isti slučaj biti i sa novim bekom, ukoliko se rasteretimo nekih igrača. Dakle, kao što rekoh, Tajrik je prva petica i ne očekujte tu sad ne znam kakvu zver da dođe koja će da kida na obe strane terena. Pa Tajrik je top 5 centar mozda od ove sezone i top 3 u el, ali daj uz njega defanzivca i Poku koji bez problema može igrati na 5 solidan broj minuta( jedino protiv Panate i Dubaia ne). 1
bungalov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 9 minutes ago, pendulum said: Izašlo je danas da povreda nije ozbiljnije prirode. Elem, niko nije konstatovao da je Ostoja u intervjuu izjavio da se čeka igrač na 5 koji će biti BEKAP, a da će isti slučaj biti i sa novim bekom, ukoliko se rasteretimo nekih igrača. Dakle, kao što rekoh, Tajrik je prva petica i ne očekujte tu sad ne znam kakvu zver da dođe koja će da kida na obe strane terena. Ne ocekujemo. Ocekujemo da dodje makar jedna zamena za dve otisle petice. Po mogucnosti pre pocetka priprema. Pogotovo ako se trazi BEKAP i ne neka zver, onda ne vidim smisao cekanja i razvlacenja dok pripreme prolaze i vreme za uigravanje. Valjda neki bekap i ne neka zver moze da se nadje bez cekanja na nba?! Da ovo ne bude sezona prizivanja Balse. Centre smo rasterali pre pronadjenih zamena, dok smo bekove prvo nasli zamene pa onda odlucili da rasteramo stare. I ne ide. Nego ima li negde neka slika dresa da vidimo sta se sprema? Edited 6 hours ago by bungalov
pendulum Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koje su pripreme počele kad su stranci stigli ili stižu tek ovih dana? Za dve otišle petice dobio si Dilana kao prvu zamenu koji je svakako više 5 nego 4 i pokriva neke karakteristike Dejvisa. Čak su i fizički tu negde. Kilaža ista. Dilan niži 2 cm. Druga petica treba da bude očigledno neki krupniji i viši igrač koji je odbrambeno orijentisan i koji treba da bude ozbiljan apgrejd u odnosu na doprinos koji smo imali od Balše, plus, kao što već rekoh, možda bude imao i neke karakteristike Dejvisa koje Dilan ne pokriva. Uz to imaš Pokua, za koga davno rekoh da očekujem da bude neka verzija Veselog na petici ukoliko nabaci malo više mišića, čvrstine i otresitosti. I on i Dilan će, po potrebi moći da se rotiraju na 4 i 5 zavisno od protivnika i načian igre koji želimo. Dakle, da ponovim, ne vidim razloga za dramu i za žurbu da se pošto-poto dovede neki igrač u julu samo eto da bi se popunio roster. Očigledno je ljudima u klubu bila privlačna ideja da se sačeka raščišćavanje situacije u NBA jer potencijalno može da se uzme neki bolji igrač od onoga što je bilo dostupno u julu. Dres se krije do večeras. 3
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Osim toga, može Ostoja da priča šta hoće ali kod Željka nema prvih i drugih igrača, svako mora da se bori za mjesto pod suncem. Ja vjerujem da se traži igrač koji je u namjanju ruku isto kvalitetan kao Tyrique iz razloga što nas ovaj nije baš ubijedio da glavom može konstantno da drži 25-30 minuta, a i neozbiljno bi bilo ući u nikad zahtjevniju sezonu samo sa jednim pravom opcijom na petici. Mislim isto tako i da imamo nešto dogovoreno već odavno ali se peca veća riba pa ako to propadne dovešćemo ovo što već imamo na udici. Edit: Evo vidim da se i Džabari iskur*io sa očekivanjima, pretpostavljam da kad su ga mamili da mu je obećan tim koji će se boriti za titulu. Trenutno smo na dobrom putu ali to još nije to. Biće, nadam se. Edited 5 hours ago by Son_of_a_gun
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, pendulum said: Izašlo je danas da povreda nije ozbiljnije prirode. Elem, niko nije konstatovao da je Ostoja u intervjuu izjavio da se čeka igrač na 5 koji će biti BEKAP, a da će isti slučaj biti i sa novim bekom, ukoliko se rasteretimo nekih igrača. Dakle, kao što rekoh, Tajrik je prva petica i ne očekujte tu sad ne znam kakvu zver da dođe koja će da kida na obe strane terena. poslusaj ponovo. Nije to rekao. rekao je bekap sem za poziciju centra 1
pendulum Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @ScepanScekicSto Verovatno si u pravu. U tom slučaju - moja greška. Ja sam pokupio citat sa nekog portala. Sad sam odslušao skraćeni snimak kod Tegeltije: https://www.instagram.com/p/DN1Hyz8WgSn/ Da citiram: Quote Paralelno s tim smo na marketu pre svega za poziciju 5, za centra i videćemo šta nam još nedostaje od tih pozicija ali u pitanju su bekapovi, dakle zamenski igrači, ne igrači koji treba da čine, da kažemo, onaj stalni roster (komentar: ja sam dovde uhvatio izjavu ali ima i ostatak koji menja kontekst nemušto sklopljene rečenice), kad su u pitanju druge pozicije, van pozicije 5. Bilo kako bilo ja verujem da Tajrik ostaje naša primarna opcija dok se ne dokaže drugačije, jer ne traži mnogo loptu, a u odbrani je idealan za taj Željkov switch plus naravno poznaje sistem. Opet, to što je primarna opcija ne znači da će pojesti ogromne minute. Prošle sezone u EL on nešto iznad 22 minuta na 32 odigrane utakmice, a Dejvis nešto ispod 19 na 33. S obzirom na opcije koje dobijamo sad sa Dilanom, novom peticom, pa i Pokuom očekujem smanjivanje i bolji raspored minutaže koji će da rastereti igrače.
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mnogi kaze da je centar dogovoren... Da pogodim! Na aerodromu ga stavljaju u invalidska kolica, kapuljaca preko glave, naocare, auto sa zatamnjenim staklima i pravac Avala.😁 2
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, pendulum said: Izašlo je danas da povreda nije ozbiljnije prirode. Elem, niko nije konstatovao da je Ostoja u intervjuu izjavio da se čeka igrač na 5 koji će biti BEKAP, a da će isti slučaj biti i sa novim bekom, ukoliko se rasteretimo nekih igrača. Dakle, kao što rekoh, Tajrik je prva petica i ne očekujte tu sad ne znam kakvu zver da dođe koja će da kida na obe strane terena. 'nači, pilićarenje uprkos ovim cenama karata. Cheks out. Čisto i mali uvid u pritisak da se nešto uradi u EL, kako neke kolege pomisliše.
Mrk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Alek The Great said: Da pogodim! Na aerodromu ga stavljaju u invalidska kolica, kapuljaca preko glave, naocare, auto sa zatamnjenim staklima i pravac Avala.😁 I sve to mozete ispratiti eksluzivno po ceni od samo 9.99e 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako mislimo bilo sta u EL, nama treba jako kvalitetan centar. Tajrik je zasluzio da bude starter, ali ne i da pored sebe ima igraca losijeg od sebe. Nije bas da on dominira na svim poljima kao sto to radi Lesor (post igra) pa da nam treba zacementiran bekap, a ne konkurent za uzimanje mesta startera.
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Mnogi kaze da je centar dogovoren... Gde si video, daj neki link. Nigde nista nisam pročitao
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, bungalov said: Da nije Al Horford bokte?! 🙂 On i Payne u paketu. Ista agencija, da smanjimo fee. 1
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Košarkaški savez Njemačke zvanično potvrdio da nema povrede kod Bonge te je on već danas odradio trening sa timom. https://www.instagram.com/p/DN5r7G3ity4/?igsh=OTN3MHlqc2M4bmh3 1 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Coz29 said: Gde si video, daj neki link. Nigde nista nisam pročitao prica se.. jbg nemam link... bojim se da smo sa svakim danom zakasnili https://www.instagram.com/reel/DN52E7UjLRL/?igsh=MTgzNGFmeGZneGxuMw== ovo je falilo Edited 1 hour ago by ScepanScekicSto 1
realno *w Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago (edited) Crni deluje pristojno, bar iz ovog ugla. Edited 57 minutes ago by realno *w
Coz29 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 23 minutes ago, ScepanScekicSto said: prica se.. jbg nemam link... bojim se da smo sa svakim danom zakasnili https://www.instagram.com/reel/DN52E7UjLRL/?igsh=MTgzNGFmeGZneGxuMw== ovo je falilo Nismo ukoliko je igrac koga je vredelo čekati, u suprotnom i nema nekog smisla krenuti pripreme sa jednim pravim centrom i u toku istih dovesti nekog da pokrpi. Lepa energija 🔥
Recommended Posts