Alek The Great Posted yesterday at 02:51 PM Posted yesterday at 02:51 PM Otkazana utakmica sa Adelejdom na australiskoj turneji zakazana za 22.09. Znaci mozemo dan ranije da krenemo nazad.
Мџе Posted yesterday at 03:54 PM Posted yesterday at 03:54 PM Možda nije baš precizno poredjenje ali da u Srpskom narodnom pozorištu gledaš Krcka Oraščića, Trubadura ili Gusara karta te košta 2000-5000 dinara. I to su najniže cene za ove opere i balete u Evropi. Recimo u operi u Budimpešti ili Pragu, koje su na višem nivou od Beograda ali na prosečnom nivou za Evropu, cena je od 50 eura pa nagore. Već u Boljšoj teatru u Moskvi je od 70 eura za najgora mesta pa do četiri cifara. Gledati Partizan u Evroligi sa ovim trenerom i igračima je vrhunska zabava i predstava za standarde kolektivnog sporta u Evropi. Kapiram da za tih 19 utakmica koje dobiješ (plus eventualno doigravanje) ovo vredi tih para. Mislim da ljudi moraju da se naviknu da ovakve stvari koštaju. 3 1
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne moze da vredi para onima koji ih nemaju. Onda nek lepo limar izadje i zvanicno kaze da KKP uzivo vise nije za sve i da nije dostupan svima, samo odredjenom plateznom sloju. Iako vecina tih ljudi nije pomišljala da ide u Pioinir i gleda klub u npr Fiba LS i bodri tim protiv Ludvigsburga itd... Razumem kako finkcionise ponuda-potraznja, biznis. Samo nek se ne folira da ceni i vrednuje jednako svakog ko navija za KKP i ko je pomagao i bio uz klub kada to nije bilo atraktivno. 2
Мџе Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Zato kreneš da skupljaš nekoliko meseci ranije jer znaš da obnova dolazi ili kupiš na rate ili uzmeš kredit. To ti je zabava koja traje kroz celu godinu, ne bi trebalo da ti je neki problem da se organizuješ za voljeni klub. Slažem se sa tobom da bi trebalo da postoji neki sistem koji više vrednuje dugogodišnje sezonce, obnova tu nije dovoljna. Ali isto tako iz mog dugogodisnjeg iskustva obilaženja srpskih stadiona i hala, znam da bi prosečan navijač bio najsrećniji kada bi znao nekog redara ili pandura da ga ubaci za dž. Mislim da je opšti stav da ovakva zabava treba da bude jeftina što je u normalnom sistemu neodrživo ako hoćeš da ti klub igra na top nivou, a borimo se za takav sistem.
Alek The Great Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Oko milion Srba godisnje letuje u Grckoj i pri tom potrosi bar 1000e, a vrlo cesto je ta cifra i veca, govoreci pojedinacno. Znaci neko zadovoljstvo koje traje 10 dana placa se 4-5 puta vise nego sto je sezonska karta. 1
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Je l' može neko da okači te cene za mene koji nemam instagram pa da vidim koliko sam uštedeo ove godine? Po vašim postovima vidim da je neko dranje kože s leđa pa pošto se pominju neki ekonomski zakoni samo da podsetim da oni imaju dejstvo i u suprotnom smeru. Ukratko, ako se ovaj tim bude ponovo borio za top 11 dogodine ili one sezone tamo će prodati 12 a ne 12 hiljada sezonskih. Prilična je to kocka sa dugoročnim poverenjem i spremnošću navijača da pruže podršku bukvalno po svaku cenu.
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 hours ago, Barkley#34 said: Je l' može neko da okači te cene za mene koji nemam instagram pa da vidim koliko sam uštedeo ove godine? 1
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 hours ago, Alek The Great said: Otkazana utakmica sa Adelejdom na australiskoj turneji zakazana za 22.09. Znaci mozemo dan ranije da krenemo nazad. To bi bilo čisto gubljenje vremena. I onako mi se ne sviđa što tako kasno idemo tamo, prevelika razlika, izgubiće se dani nakon povratka, za ulazak u ritam. Ne znam kakav im je plan, ali ako kreću nazad 22. dan nakon poslednje utakmice, onda bi im pametnije bilo da idu pravo u Dubaiju. Poštede se 12 sati leta ukupno.
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Od te utakmice sa Kingsima pa do utakmice u Dubajiu ima 9 dana. Pa i da nema direktan let (sto je vrlo verovatno) mnogo je to vremena. Izgubice dan na povratak i jos 1-2 zbog dzetlega i opet ostaje jos 5 dana za trening u Beogradu.
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da nema lomatanja na kraj sveta, rekao bih dobra prilika da napokon i mi tu EL pocnemo pobedom i tresnemo tamo Dubai. Jaki su oni, narocito dolaskom Petruseva i Muse, ali pobedivi tamo. No, znajuci kako mi obicno startujemo...
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma no brainer je da treba da ostanu u Dubaiu. I naravno da ima direktan let, Emirates leti 2-3 puta dnevno na relaciji Sidney Dubai.
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daj prvo da sa centrom bar malo opravdaju poskupljenje karata...
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A koje bi to ime na poziciji 5 opravdalo cenu sezonske karte?
Recommended Posts