Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, MrTwister said:
  Reveal hidden contents

Merci. Ne znam je li ovo samo EL ili ukljucuje i ABA, ali ne menja nesto toliko.

Sto se tice defanzive, upravo pokazuje ono sto je i bio neki utisak na osnovu eye-testa i sto sam pisao prethodno - najveci deo defanzivnih rola su kod njega bile catch and shoot situacije (gde nije uopste blistao), dok je manje zaduzenja imao i kao covek na p'n'r bh-u i kao closeout defanzivac. Uz to, koliko vidim ispod 7% izolacija gde je bio fenomenalan i svodio protivnike na statisticku gresku. Sve je ovo jos jedna potvrda da nije koriscen primarno kao klasicni POA defanzivac i da mu Zeljko nije ni davao ulogu stipaljke. Otud i slabiji generalni utisak jer je bilo znatno manje segsi defanzive nego sto bi to vecina navijaca volela, pa nije ostavio bas tako jak utisak. Post-upa je bilo jos manje i tu sam recimo iznenadjen ovako elitnim brojkama jer meni konkretno nije ostalo u secanju da je bas ovako dominantan bio u tim sekvencama. Mozda zato sto ih se nismo bas previse nagledali. 

Grafik napada nam pokazuje sto smo vec znali - limitiran handler, najproduktivniji kada mu se ne trazi da izmislja za druge nego da udari ili drajv ili sutne kad dobije loptu ili izmisli neki iso poen ako bas treba (ovo su recimo iznenadjujuce dobre brojke iz izolacije, ja ih recimo nisam uopste ocekivao - znam da nije bio los na osnovu secanja, ali je ovo cak impresivno). Kao cutter prakticno nije ni koriscen, sto je i logicno kad mu je toliki udeo napadacke igre bio da drvi loptu.

• Thanks 1