Elevator Operater Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 48 minutes ago, Son_of_a_gun said: Brate ljudi se ovdje oduvijek gledaju kroz prizmu minulog rada. Npr. svi znaju da ja nemam veze s basketom, tipični tv navijač, bacim ponekad neku foru, nekad me usere da bude dobra pa se ljudi nasmiju i to je to. Znam svoje limite. 😁 Moj minuli rad je pozamasan, samo sam se malo (opet) prekrstio, a znas me licno, gledasmo zimus u Areni da li vs Pariz ili Makabi, to se vec ne secam 😁 Edited 22 hours ago by Elevator Operater 1
odupri se ludilu Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Pa ko si ti?Pa ti nisi Jakovljević ti si neki veći.... 2
Elevator Operater Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, odupri se ludilu said: Pa ko si ti?Pa ti nisi Jakovljević ti si neki veći.... On 7/25/2025 at 1:38 PM, Elevator Operater said: Obavestenje: Novo ime za novi pocetak, Thunder ide u frizider (bolje nego Šejk Milton 😁).
Luchifer89 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Brate ljudi se ovdje oduvijek gledaju kroz prizmu minulog rada. Npr. svi znaju da ja nemam veze s basketom, tipični tv navijač, bacim ponekad neku foru, nekad me usere da bude dobra pa se ljudi nasmiju i to je to. Znam svoje limite. 😁 Same here
Jakob Aman Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Košarkaški klub Partizan ovog leta radi poprilično dobar posao. U klub su dovedena tri pojačanja u vidu Šejka Miltona, Džabarija Parkera i Dilana Osetkovskog, dok ne planiraju na tome da stanu. Kako Telegraf saznaje, Partizan u svoje redove želi da dovede i Mamadi Diakitea, koji je prethodne sezone nastupao u Vali Sansima, razvojnom timu Finiksa! 1
therion Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mislim da je demantovano odmah za Diakitea po internetima 1
Klipan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Telesport demantovao, ali navodi da su u igri 4 imena, od kojih je jedan Basi, a jedan EL centar… Osim Tajsa, nisam siguran ko bi to mogao da bude (ako uopste ima istine u ovom pisanju).
dekifisher Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Siguran sam da Želimir ne želi sezonu sa peticama bez šuta, tako da ovi skakači sigurno nisu prva opcija. Jedino ako stvarno hoće od Pokua da naprave 5, što je opet na ovaj tim i budžet malo SF. Nadam se samo da nećemo od Tajsa spasti na Motejunasa. A nadao sam se prošle godine Litvancu... ej živote lutalico 1
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Taj EL centar je Birch mislim da tog sto siri i pripalje vidi u Dilanu 1
Beonegro Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 hours ago, Jakob Aman said: Košarkaški klub Partizan ovog leta radi poprilično dobar posao. U klub su dovedena tri pojačanja u vidu Šejka Miltona, Džabarija Parkera i Dilana Osetkovskog, dok ne planiraju na tome da stanu. Kako Telegraf saznaje, Partizan u svoje redove želi da dovede i Mamadi Diakitea, koji je prethodne sezone nastupao u Vali Sansima, razvojnom timu Finiksa! Šteta što ovo nije realizovano, to bi upotpunilo taineki G-league/Hornets/Wizzards vajb koji uspješno gajimo već dvije sezone.
fillam Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Red je da se malo držimo teme. Moj odabrani igrač jutjuber... Edited 6 hours ago by fillam 2 2
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 53 minutes ago, fillam said: Red je da se malo držimo teme. Moj odabrani igrač jutjuber... Ovakvog čoveka ste našli da.....
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Terate. Spoiler Duane > Chima, već smo bolji od komšija 😁 1
Recommended Posts