Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ono sto ja znam je da je dobar u zaštiti obruca i odlican je u preuzimanju, na skoku je isto dobar.

Mrga je 208 cm, 110 kg  sa rasponom ruku od 220 cm.

Mane su mu sto ce nas nervirati glupim faulovima dok se ne privikne na evropski stil kosarke i to sto je mislim kidao ligamnete levog kolena. Operisan je od suta i često zna da udje u lošu seriju sa penala.

Da zameni Tajrika i uzme Dejvisovih 17-18 minuta bi trebalo da bude odlicno rešenje, posebno u odbrani na preuzimanjima i na skoku.

Edited by Coz29
Posted

Karlik, ( Pojacanje - Nilikina)

Milton, Vanja, Vasington

Braun, Bonga

Jabari, Osetkovski, Pokusevski

Tajrik, ( Pojacanje - Besi)

Meni se svidja..

Ima talenta, iskustva, fizike, potencijala..

Ukoliko ekipa klikne I napravi se dobra hemija u sta ne sumnjam, mozemo očekivati dobru sezonu u EL.

• Like 1
Posted

Videh sad da je Butler potpisao samo training camo deal. Ne znam hoce li nasi cekati ili su ga definitivno otpisali i okrenuli se drugim resenjima. Verovatno da je tako, samo konstatujem da za sad nije definitivno 'ostao u NBA'.

Posted

Evo Basseyev profil sa bball index metrikom u Spursima prosle sezone:

https://fanspo.com/bball-index/player-profiles/2024-2025/charles-bassey/1629646

Jasno nema skoro nikakvu sposobnost kreiranja vlastitog suta, zavrsvanje na obrucu mu je prosle sezone bilo  lose ali u prethodnim sezonama dosta bolje tako da je to moguce izolovan slucaj. U EL bi to trebalo biti dosta bolje svakako. Onako defanzivni skakac i jako dobar ofanzivni skakac. U odbrani dobar sa strane pomoci kao zastitnik obruca i solidan post i switch defanzivac dok je u odbrani pick igre (kad ne preuzima, jel) bio solidno tanak. Naravno, ovo sve pricamo na NBA nivou tako da bi sam ucinak u EL trebao biti dosta bolji. Treba uzeti u obzir i da je u Spursima dobar dio sezone igrao sa jako losom ekipom sto je moguce i jedan od razloga puno losijeg zavrsavanja na obrucu. Najveci problem je svakako ogroman broj faulova koje je pravio, skoro 5 po 75 posjeda. Overall, mislim da bi bio svakako zanimljiv potpis vrijedan rizika i bolja opcija od nekih olinjalih EL veterancina KKCZ style.

Posted
13 hours ago, Coz29 said:

Karlik, ( Pojacanje - Nilikina)

Milton, Vanja, Vasington

Braun, Bonga

Jabari, Osetkovski, Pokusevski

Tajrik, ( Pojacanje - Besi)

Meni se svidja..

Ima talenta, iskustva, fizike, potencijala..

Ukoliko ekipa klikne I napravi se dobra hemija u sta ne sumnjam, mozemo očekivati dobru sezonu u EL.

Gde ti je Mike prike

Posted (edited)

Washington ce najvise na 1, Braun na 2. Osim ako neko ne misli da ce Bonga ili Braun sa klupe.

Pocinjemo opasno da podsecamo na drugi topic, sa sve ovim klimavim rotation chartovima.

Edited by Elevator Operater
  • Like 2
Posted
22 minutes ago, Elevator Operater said:

Washington ce najvise na 1

Nemoj leba ti, pa da opet čisti patike u toku vođenja lopte.

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Bas jaka scena, lezerno cisti patike na 5 sekundi do kraja napada, Zeljku vec krece keba krabica u glavi, ovaj uzima loptu i daje kos, mrtav ladan. 😂

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Za to nam fali jos jedan topic i jedno 200 stranica 

Nismo daleko od toga da se ne pise nista

Kvalitativno smo vec tamo. Za sada mozemo samo jos da se vadimo na kvanitet.

• Like 3
Posted
38 minutes ago, Elevator Operater said:

Washington ce najvise na 1, Braun na 2. Osim ako neko ne misli da ce Bonga ili Braun sa klupe.

Pocinjemo opasno da podsecamo na drugi topic, sa sve ovim klimavim rotation chartovima.

Vasington na 1 moze brate u KLS da igra kada nije potrebno nikome loptu da dodaje. Nema dodirnih tačaka sa pozicijom plejmejkera. Loptu ne zna da prevede preko pola, a moze da organizuje dobru akciju kada treba da se doda sudiji da  se izvede aut.

Ukoliko je Milton doveden da bude prvi bek, a sva je prilika da jeste. Braun ce vise minuta nego ove sezone provesti na 3. Ove godine je proveo 25 minuta u proseku na parketu u EL.

Sva je prilika da cemo ovu petorku  najvise gledati u El ove godine

Karlik

Milton

Sterling

Jabari

Tajrik

A to sto se neko ne slaže sa onim što sam ja napisao moze da napise zbog čega, a onda mu ja argumentujem zbog čega mislim da ce biti tako. I to bude onda kvalitetna diskusija i topic samim tim i lici na nesto.

A ovim sto si napisao "osim ako nece Bonga ili Braun sa klupe", odmah se vidi da  si vrsan poznavalac kosarke i bas si podigao i kvalitet i kvantiten na forumu.

20 minutes ago, Elevator Operater said:

Kvalitativno smo vec tamo. Za sada mozemo samo jos da se vadimo na kvanitet.

Napisi nesto o kosarci, povećaj kvalitet..ili ipak nemoj

Posted
13 hours ago, Jakob Aman said:

Oskar nas izgleda oladio. Prvi pik.

Čuh neki dan da je prvi pik neki Princes Apćiha ili tako nešto, toliko je ludo ime da nije bilo šanse da zapamtim. 🤷‍♂️

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 9