kendrick duckworth Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kako će Big Z da krene da kuva, podivljaćete.
odupri se ludilu Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne treba biti nestrpljiv baš toliko. Treba nam ubod na 5 .Tu treba ići na nekog ko može rasti tokom sezone i msm da bi legao Mozli tip igrača ovdje. Neki mladi Francuz garant postoji.Prevashodno zbog odbrane. U suprotnom daj:O Jane vrati se! 1/2 ili 2/1 neki Kordinije tip igrača.
DameTime Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago 34 minutes ago, MC Thunder 2 said: Centara ima na hiljade u svetu. Na stotine koji odgovaraju nasim navodnim potrebama. Mada je 1 pogled na Savica dovoljan da zakljucim kako ne samo da nece da se cima i gleda preko bare, vec ce i iz inata da ignorise samo jer mu "mali nemas ti pojma" ljudi sugerisu. Stvarno mislim da se ti povremeno samo tako probudiš ujutru i izabereš nasilje hejt 😄 1 6
realno *w Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Osetkovski na 5, i niko vise ne dolazi za tu poziciju. Cetiri godine i vi niste naucili da cete se vatati za glavu i pitati zasto se Zeljko i uprava zajebavaju i ostavljaju promaju na (ovog puta C) poziciji? Ako dodje neko domace drvo na 5 da simulira Balšu, u dupe da se udaramo.
Son_of_a_gun Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 30 minutes ago, kendrick duckworth said: Kako će Big Z da krene da kuva, podivljaćete. Big Z istekao ugovor.
ScepanScekicSto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 59 minutes ago, MC Thunder 2 said: Centara ima na hiljade u svetu. Na stotine koji odgovaraju nasim navodnim potrebama. Mada je 1 pogled na Savica dovoljan da zakljucim kako ne samo da nece da se cima i gleda preko bare, vec ce i iz inata da ignorise samo jer mu "mali nemas ti pojma" ljudi sugerisu. aj da sacekamo do kraja prelaznog roka 44 minutes ago, odupri se ludilu said: Ne treba biti nestrpljiv baš toliko. Treba nam ubod na 5 .Tu treba ići na nekog ko može rasti tokom sezone i msm da bi legao Mozli tip igrača ovdje. Neki mladi Francuz garant postoji.Prevashodno zbog odbrane. U suprotnom daj:O Jane vrati se! 1/2 ili 2/1 neki Kordinije tip igrača. upravo to... mi sad imamo ozbiljno nadogradjenu ekipu zasto srljati na ovom siromasnom trzistu centara... A za druge pozicije, ocigledno se ceka odgovor Exuma i u skladu sa tim ce se donositi odlike
TripleJ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Slazem se, nema zurbe, realno smo pokrili najvecu rupu u rosteru koja je bila na poziciji 4, ostaje jos jedan centar kao must . Sto se bekovskih pozicija tice, glupo je menjati ako ne nadjes nekog ko bas moze da pomogne timu da napravi iskorak. Da vidimo sta ce se desavati na trzistu. Realnost kaze neka odbrambena zverka umesto Frenkija koja nije sklona povredama poput njega. Ako se ne obaziremo na realnost, pored defanzivne zverke jos i Dante umesto Iffe-a pride. I zatvaraj radnju. A onda da prvi put ne krenemo EL sezonu sa 0:3.
MC Thunder 2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 1 hour ago, DameTime said: Stvarno mislim da se ti povremeno samo tako probudiš ujutru i izabereš nasilje hejt 😄 Izmerili su mi 2.0 promila frensisa jutros 😁 U svoju odbranu imam da kazem: I tako desetine puta 😁 Edited 17 hours ago by MC Thunder 2 3
DameTime Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago (edited) 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Izmerili su mi 2.0 promila frensisa jutros 😁 I don't judge. 😁 Spoiler Ja prva to radim. Mislim probudim se i odaberem hejt 😂 Edited 17 hours ago by DameTime 1
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Moze neko da napise sta bi doneo i/ili odneo potpis Lendejla na poziciju 5? hipoteticki naravno... bas me zanima
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 1 hour ago, TripleJ said: A onda da prvi put ne krenemo EL sezonu sa 0:3. Hate to be that guy, ali samo smo prve sezone krenuli sa 0-3. Sledece sa 1-1 a prosle sa 0-2 pa odmah do 2-2. Sta je bilo posle 2-2, necemo o tome 🥲 Edited 16 hours ago by MC Thunder 2
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Po njima smo na trzistu za centra, i Majk je na trzistu na zalost 1
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 27 minutes ago, ScepanScekicSto said: Moze neko da napise sta bi doneo i/ili odneo potpis Lendejla na poziciju 5? hipoteticki naravno... bas me zanima Doneo bi sposobnost da pogadja zicere (brendone, brendone...), bacanja (brendone, brendone...), sut sa distance, solidan osecaj za skok i polu-pristojnu kontrolu lopte na postu. Slabotelesan je (bio), odbrana ispod proseka, ali svakako ogroman upgrade na ono sto smo dobili od Ronina. Edited 16 hours ago by MC Thunder 2 2 1
DameTime Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Hjoooj 🖤🤍 https://www.instagram.com/p/DLlxKS4ICf9/ 4
Papanikolesku Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne znam zašto se toliko žali za Majkom, šta je on to nama pružio/pokazao izuzev poštenog odnosa prema dresu? To apsolutno u ovakvim uslovima nije dovoljno. Pritom, ukoliko dovedemo peticu, on nema šta tu da traži ako imamo u vidu da će Patker pojesti 25 minuta na četvorci, a ostalo će razgrabiti Osetkowski, Poku, možda ponekad i Bonga. Hvala i srećno dalje. 2
Alek The Great Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Big Z istekao ugovor. Nemoj da verujes svemu sto procitas na netu. Savic je produzio kad i Zeljko, vrv isto na 2 godine. https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1980398/zoran-savic-ostaje-u-partizanu.html 1
Son_of_a_gun Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Papanikolesku said: Ne znam zašto se toliko žali za Majkom, šta je on to nama pružio/pokazao izuzev poštenog odnosa prema dresu? To apsolutno u ovakvim uslovima nije dovoljno. Pritom, ukoliko dovedemo peticu, on nema šta tu da traži ako imamo u vidu da će Patker pojesti 25 minuta na četvorci, a ostalo će razgrabiti Osetkowski, Poku, možda ponekad i Bonga. Hvala i srećno dalje. Valjda zato što smo rasli pod Duletom a “sme da se pogreši ko je kakav igrač ali ne sme ko je kakav čovek”. Meni je isto uvijek žao kad odlaze dobri ljudi bez obzira na učinak na terenu. 4
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 31 minutes ago, Son_of_a_gun said: Valjda zato što smo rasli pod Duletom a “sme da se pogreši ko je kakav igrač ali ne sme ko je kakav čovek”. Meni je isto uvijek žao kad odlaze dobri ljudi bez obzira na učinak na terenu. Jebi ga Sone, Duletovo vreme je prošlo pre deceniju i jače. Još je on dovodio mlade, neformirane igrače/osobe, i oblikovao ih u ono što je on mislio da su prave vrednosti, praktično im bio i otac i majka. Sad se gleda suvi kvalitet i ono što isporučuje na terenu. Majk je isporučio šipak, i želim mu sreću u nekoj drugoj sredini
Alek The Great Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako dolazi Exum mogu da dovedu i Stefana Pota sto se mene tice. 1
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Stvarno ne vidim teoretsku mogucnost da imamo dva pleja 1.80
SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Son_of_a_gun said: @SteveFrancis#3 @realno *w udrite. Ma daj bre, sta je ovo, nama treba real thing 1
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Son_of_a_gun said: @SteveFrancis#3 @realno *w udrite. Slika sve kaže.
Recommended Posts