Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, realno *w said:

Ljudi moraju da shvate koliko je ključna mera raspon ruku ili recimo "standing reach" 

Evo recimo poređenje, Šibve ima 3-4cm manji "standing reach" od Ajzeje Hartštajna koji je 213. 

I koliko god ne cenio statse iz g-league, održavati prosek od 19 skokova na nekih 25 tekmi, je baš ozbiljno dostignuće.

Ja sam prvi ovde pisao kako očekujem nekog pismenijeg igrača na centarskoj poziciji, ali to je bilo pre Parkera i Osetkovskog. Sa tom količinom napadačkog potencijala, nisam siguran da nam treba nešto osim dobrog skoka i ukucavanja kvalitetnih lopti.

Takav tip igraca bi vam bio zlata vredan u resavanju vec dugogodisnjeg problema u kontroli skoka. Ovo sto rece, u Americi se stvarno sa pravom vise obraca paznja na wingspan kod visokih igraca jer on mnogo vise znaci od toga da li je neko 205 ili 208 cime se nekad besmisleno zaludjujemo jer su to minorne razlike. S druge strane, od vasih bivsih igraca Kaboklo je imao bolestan raspon ruku, kao kondor. Zali boze monstruoznih fizikalija

Posted

Glavno pitanje je da li on dovoljno agilan, u smislu ako jeste i sa ovim osecajem za skok mi imamo brutalnu opciju na 5, koja napadacki i ne mora isporučiti.

Njegov hasl+ arena to je dobitna kombinacija.

I dalje se nadam da ovo sve oko Rivera je patka, u Valensiji i Makabiju ekipe s njim na terenu su bile u debelom minusu uz ocaj deff rejting.