ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, TripleJ said: Mozda nas nema, al sta ako navrate komsije na kaficu ? 🙂 Njima ni dve teme nisu dovoljne, zato treba misliti i o tome . Uvek su dobrodosli 😁 1
Alek The Great Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bonga ima player option zato i jeste ova papazjanija sad. A kako onda rezonujes ovu navodnu ponudu Valensije sa 600k otkupa? Zasto bi uopste placali otkup ako se Bonga pita?!
goofy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zato što može da ide ako neko plati otkup... e sad dal' je 600k pitanje je
MC Thunder 2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Neka se opusti, unapredi i vrati kao korisniji igrac za jaka takmicenja. Nije jos kasno, ali mora par godina da bukvalno stvori post igru. 1
DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Volela bih da nova klupska tema bude eklektična, da više forumaša da svoj doprinos, pa to spojimo u jedan post i neko samo otvori. I da zadržimo ovu nepretencioznost u naslovu, please. Ne mogu Zvezdaši da pišu o pojačanjima na temi za prelazni rok, a mi na novoj klupskoj temi. 1
Magia Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Naslov nove teme mora biti Decima i lozenje mora da bude na max, kako drugacije. A ipak za naredna 2 meseca nam treba tema za prelazni rok. 2 1
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://www.instagram.com/p/DLZ4HJKsebn/?igsh=bGV2azQ2eXB0aGc0 vec sam pisao da su ovi nezvanicni pbg.news bongi smo ponudili bolji ugovor na dve godine, plus nba klauzula ima 3 ponude pored nase
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, goofy said: Zato što može da ide ako neko plati otkup... e sad dal' je 600k pitanje je Onda nije player option ta +1. Inace, pre nekih mesec dana mislim je Tegeltija u Zoni press rekao da Bonga sad u ugovoru ima nba out. 1
VISOKOLETAC Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Onda nije player option ta +1. Inace, pre nekih mesec dana mislim je Tegeltija u Zoni press rekao da Bonga sad u ugovoru ima nba out. Ne mora da znaci. Mozda ima tim option, ali sa otkupnom klauzulom. 1
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja ne znam da li pisem srpskim jezikom ili ljudi citaju selektivno postove. Ne vidim zasto bi nam Bonga, ako je player option (sto tvrdi @Son_of_a_gun), dozvolio da uzmemo bilo koje novce za otkup kad moze on to sebi da ubaci u ugovor. Ne voli nas toliko. Ja tvrdim da ima team option i nba out.
kendrick duckworth Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Povratnička sezona je imala pretenciozni naslov, dakle samo još jače sa pretencioznošću i idemo na F4. 1
goofy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 31 minutes ago, Alek The Great said: Onda nije player option ta +1. Zašto ne bi bila player option? U ugovoru može da piše: "Igrač ima pravo da posle jedne sezone napusti klub ako neko plati XXX hiljada nečega" 1
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ali igrac ako ima player option i odlucuje da ne aktivira tu godinu ugovora (verovatno postoji vec odredjen datum za odluku) klub se nista ne pita i on moze da pregovara sa drugim klubom. 1
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Alek The Great said: Ali igrac ako ima player option i odlucuje da ne aktivira tu godinu ugovora (verovatno postoji vec odredjen datum za odluku) klub se nista ne pita i on moze da pregovara sa drugim klubom. Ok. Pogresno smo te razumeli. Ja sam mislio da ti kazes da on ima player option, a ne team option.
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa nije rob u pitanju zaboga. Ako neko plati obeštećenje i on hoće da ide mi tu ne možemo ništa. Team option bi bio da ne može da ide ako aktiviramo tu drugu godinu ugovora nikako, ni sa obeštećenjem ni bez. Ne bi morali da mu povećavamo ugovor uopšte, dovoljno bi bilo samo da aktiviramo tu drugu godinu iz ugovora.
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Volela bih da nova klupska tema bude eklektična, da više forumaša da svoj doprinos, pa to spojimo u jedan post i neko samo otvori. Znam ja jednog koji je tako otvorio temu... samo napred! Spoiler ...da i komsiji crkne krava sezona
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, kendrick duckworth said: Povratnička sezona je imala pretenciozni naslov, dakle samo još jače sa pretencioznošću i idemo na F4. Imala je i ona naredna, pa se sećamo kako je to prošlo... 😂 KK Partizan 2025/26 i vozi Miško Željko Edited 6 hours ago by DameTime
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne lipši magarče do zelene trave Ko čeka, taj dočeka
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Damian Jones je ono sto nama treba, neko ko ima jak sajz( 210cm 223 raspon), a agilnost mu je na ok nivou, takodje ok je zaštitnik obruca i sto je najbitnije u finim godinama je. Rivero je sve suprotno, mnogo bolja opcija od njega bi bio Kyle Alexandar pa i Kur Kuart iz Hamburga cak. Paul Reed iz Nba je moderna 5, ali nisam siguran da nece ostati u ligi.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Team ili player option nema veze sa otkupnom klauzulom. Otkupna klauzula se ugovorom moze vremenski ograniciti. Nakon toga je nistavna. Recimo, ako do prvog avgusta niko ne plati 600k onda to vise nije opcija. I player/team option je vremenski ogranicen, dakle ako je team option, klub ima do nekog datuma da produzi igraca inace je slobodan. Ali da, ako postoji klauzula i neko hoce da je plati i igrac hoce da ide, to je sve formalnost. 1
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Tex_Willer said: Damian Jones je ono sto nama treba, neko ko ima jak sajz( 210cm 223 raspon), a agilnost mu je na ok nivou, takodje ok je zaštitnik obruca i sto je najbitnije u finim godinama je. Rivero je sve suprotno, mnogo bolja opcija od njega bi bio Kyle Alexandar pa i Kur Kuart iz Hamburga cak. Paul Reed iz Nba je moderna 5, ali nisam siguran da nece ostati u ligi. Brat je crni Balsa..
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne vjerujem da će se tu dovoditi neko ime s obzirom da će Tyrique dobiti pretpostavljam više minuta. Očkujem tu nekog tipa ala Will Mosley ili neki prospekt.
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam vrlo skeptičan da ćemo na centru imati dva igrača sličnog profila... mada ajde, možda je do sada tako moralo igrom slučaja.
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajde da pretpostavimo da su Karlik i Tajrik, prva 1 i prav 5. Tim ce nam biti jak onoliko koliko ce biti dobri igraci sa klupe na 1 i na 5. Koliko god smo dugački cak i preko toga da se ispruzimo za 2 proverena iskusna igraca. U suprotnom ćemo opet popusiti za top8.
Recommended Posts