ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, TripleJ said: Mozda nas nema, al sta ako navrate komsije na kaficu ? 🙂 Njima ni dve teme nisu dovoljne, zato treba misliti i o tome . Uvek su dobrodosli 😁
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bonga ima player option zato i jeste ova papazjanija sad. A kako onda rezonujes ovu navodnu ponudu Valensije sa 600k otkupa? Zasto bi uopste placali otkup ako se Bonga pita?!
goofy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zato što može da ide ako neko plati otkup... e sad dal' je 600k pitanje je
MC Thunder 2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neka se opusti, unapredi i vrati kao korisniji igrac za jaka takmicenja. Nije jos kasno, ali mora par godina da bukvalno stvori post igru.
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Volela bih da nova klupska tema bude eklektična, da više forumaša da svoj doprinos, pa to spojimo u jedan post i neko samo otvori. I da zadržimo ovu nepretencioznost u naslovu, please. Ne mogu Zvezdaši da pišu o pojačanjima na temi za prelazni rok, a mi na novoj klupskoj temi. 1
Magia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Naslov nove teme mora biti Decima i lozenje mora da bude na max, kako drugacije. A ipak za naredna 2 meseca nam treba tema za prelazni rok. 1 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.instagram.com/p/DLZ4HJKsebn/?igsh=bGV2azQ2eXB0aGc0 vec sam pisao da su ovi nezvanicni pbg.news bongi smo ponudili bolji ugovor na dve godine, plus nba klauzula ima 3 ponude pored nase
Alek The Great Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 1 hour ago, goofy said: Zato što može da ide ako neko plati otkup... e sad dal' je 600k pitanje je Onda nije player option ta +1. Inace, pre nekih mesec dana mislim je Tegeltija u Zoni press rekao da Bonga sad u ugovoru ima nba out.
VISOKOLETAC Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 9 minutes ago, Alek The Great said: Onda nije player option ta +1. Inace, pre nekih mesec dana mislim je Tegeltija u Zoni press rekao da Bonga sad u ugovoru ima nba out. Ne mora da znaci. Mozda ima tim option, ali sa otkupnom klauzulom.
Alek The Great Posted just now Posted just now Ja ne znam da li pisem srpskim jezikom ili ljudi citaju selektivno postove. Ne vidim zasto bi nam Bonga, ako je player option (sto tvrdi @Son_of_a_gun), dozvolio da uzmemo bilo koje novce za otkup kad moze on to sebi da ubaci u ugovor. Ne voli nas toliko. Ja tvrdim da ima team option i nba out.
Recommended Posts