Barkley#34 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago A zašto to potencijalno dostignuće vikate la decima?
kendrick duckworth Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: A zašto to potencijalno dostignuće vikate la decima? Žocova deseta, poetski.
Coz29 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 17 minutes ago, Barkley#34 said: A zašto to potencijalno dostignuće vikate la decima? Meni mi mama vika da se vika ne vika vika nego da se vika vika kaze 😅 morao sam 2
goldberg bcd Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 8 hours ago, Papanikolesku said: Ako uspe da realizuje ono što želi od pre svega koncepta same igre, i ako igrači prihvate i uspeju da pohvataju njegove zamisli - mi ćemo biti mašina koju neće zanimati da li je Real, Pao ili Olimpijakos preko puta što se jasno videlo pre 3 sezone. Želimir je sigurno trener sa najvišim plafonom u konkurenciji koju ima - onda kada se kockice sklope, zvezde poklope, univerzum shvati da je la decima kruna njegove karijere, košarkaški bogovi urazume i poguraju Partizan do svoje druge evropske titule a na konto tolikih oduzetiih godina života od ovog kluba. Zvuči zaslužujuće. A u realnosti je odnos "svako ko je skup i slobodan se povezuje sa nama" i "tu smo, pa ako uspemo da iznenadimo super, ako ne nikom nista" klubova promenjen sa 10:8 na 13:7. Pa samo za TOP 8 ili Play - In ce se boriti Real, Barca, klubovi dve bogate grcke porodice, klub ruskog tajkuna iz Monaca, klub Armanija iz Milana, klubovi milijardera iz Tel Aviva i Valencije, politicki projekti iz Beograda, klub seika sa Bliskog Istoka i klubovi iz Turske koje finansiraju tamosnje prebogate kompanije i njihove gazde. KKP je imao svoju sansu 2023., ali tada smo imali mnogo drugacije stanje: 1. Nije bilo prebogatih Dubaija, Hapoela, Panathinaikosa u ovom obliku. Od jakih klubova dobre sezone imali su samo Real, Barca, Oly, Monaco, Maccabi i delimicno Fenerbahce. 2. Tadasnji koncept Obradovica je bio najbolji moguci - maksimalno koriscenje prve petorke, 10-11 igraca koji su uopste ulazili u igru. Sada i KKP pocinje da radi ono sto je godinama radila KKCZ - gomilaj igrace na svim pozicijama, to je ono sto ce doneti rezultat. Daj 10 igraca koji mogu svi da budu deo prve petorke nekog kluba EL i 15 igraca koji mogu svi da igraju negde u EL. 3. Vezano za politiku - u to ne bih sad da ulazim, samo jedna rec - Srbija je sada jedna nestabilna zemlja, a KKCZ i KKP su jedina dva kluba cije ugovore sa igracima i trenerima uglavnom isplacuje drzava (za razliku od Monaca, Armanija, klubova iz Grcke itd. koji zavise od toga da li ce bogati vlasnik odjednom da ode na onaj svet). Sto se tice Washingtona, on bi bio idealan za neki EC klub jer je on beskoristan ako ce da bude samo jos jedan bek u rotaciji. Zapravo, on je jedno besmisleno pojacanje za KKP koji se ove sezone oslanjao na trio C. Jones - S. Brown - T. Jones uz podrsku Bonge i Daviesa. Sto se tice Tanaskovica, besmisleno gomilanje igraca i pokazivanje misica "eto, toliko smo mocni da uzimamo finalisti njihovog igraca iz prve petorke" na sta se pale siroke narodne mase, ali u praksi to znaci da dobri Tanasko nece igrati ni EL ni EC sledece sezone (a za ABA ligu koga briga, EL ju je unistila jer EL unistava kompletnu klupsku kosarku u Evropi).
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 7 hours ago, kendrick duckworth said: Žocova deseta, poetski. Znam šta znači u originalu i odakle potiče (Nadal-RG) nego mi je čudno što se taj španski izraz primio za priču o Željkovim trofejima. 1
goofy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 15 minutes ago, Barkley#34 said: odakle potiče (Nadal-RG) Real deseta LŠ (sa Peđom, odatle potiče) 4 1
odupri se ludilu Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 17 minutes ago, Barkley#34 said: Znam šta znači u originalu i odakle potiče (Nadal-RG) nego mi je čudno što se taj španski izraz primio za priču o Željkovim trofejima. U pravu si. S obzirom da je prof Nikolić pomagao kod prve onda kada Žoc to ostvari neka se zove:Deset upola!(sa kupom) Edited 15 hours ago by odupri se ludilu 3
kendrick duckworth Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 23 minutes ago, Barkley#34 said: Znam šta znači u originalu i odakle potiče (Nadal-RG) nego mi je čudno što se taj španski izraz primio za priču o Željkovim trofejima. Ne mogu da se setim da li sam ukačio negde ili sam romantizujući sam povezao, ali nisam čuo za Nadala, već za Realovu desetu LŠ titulu. Od tada sve što ima 10 volim da krstim tako. 😄 7 minutes ago, goofy said: Real deseta LŠ (sa Peđom, odatle potiče) To im je zapravo sedma, la decima je došla 2014. Ta Peđina je famozna i postala čuvena pošto je došla posle dugog, 30+ godina čekanja. Edited 15 hours ago by kendrick duckworth 3 1
realno *w Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 8 hours ago, goldberg bcd said: Tadasnji koncept Obradovica je bio najbolji moguci - maksimalno koriscenje prve petorke, 10-11 igraca koji su uopste ulazili u igru. Gde god je imao igrače za rotaciju, Žoc je maksimalno rotirao. Cedio je drenovinu na pozicijama gde maltene da nije imao opciju, Ledeja na 4 i Lesora na 5. Četvrti igrač po minutima u EL je bio Egzum sa samo 22 minuta po meču. 100 puta ponovio čovek kako je to sve ogroman rizik, ali eto pokušali su jeftinu doselekciju sa Brodzianskim, nije uspelo, pa su bili osuđeni na to. I isto toliko puta ponovio da je velika sreća pto su oni to izdržali. Tako da, nije taktika, svakako. 8 hours ago, goldberg bcd said: 1. Nije bilo prebogatih Dubaija, Hapoela Naravno, pomenuti dižu kvalitet lige za oko 100%. Sa jedne strane ti je argument jake konkurencije Dubai, a sa druge strane za Fener 22/23 kažeš "donekle ozbiljna ekipa". Ekipa sa Vilbekinom, Edvardsom, Gudurom, Dorsijem ,Kalatesom, Hejsom, Motlijem, Devinom Bukerom... Ok, važi druže. 8 hours ago, goldberg bcd said: Gomilaj igrace na svim pozicijama Ne znam jesi li čuo, ali EL se proširila, ABA se proširila. Nije realno očekivati da se i onako prenatrpan raspored dodatno optereti sa još recimo 10ak utakmica, da se poveća broj duplih kola, a da se ništa ne promeni. 8 hours ago, goldberg bcd said: Sto se tice Tanaskovica, besmisleno gomilanje igraca i pokazivanje misica "eto, toliko smo mocni da uzimamo finalisti njihovog igraca iz prve petorke" na sta se pale siroke narodne mase, ali u praksi to znaci da dobri Tanasko nece igrati ni EL ni EC sledece sezone (a za ABA ligu koga briga, EL ju je unistila jer EL unistava kompletnu klupsku kosarku u Evropi). A što ne bi sačekali da se zaista formiraju ekipe, pa da komentarišemo, a ne na osnovu glasina? Ako ćemo na osnovu glasina, mi već sada imamo oko 27 igrača. Edited 13 hours ago by realno *w 8
Gromovnik Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 7 hours ago, goldberg bcd said: Sto se tice Tanaskovica, besmisleno gomilanje igraca i pokazivanje misica "eto, toliko smo mocni da uzimamo finalisti njihovog igraca iz prve petorke" na sta se pale siroke narodne mase, ali u praksi to znaci da dobri Tanasko nece igrati ni EL ni EC sledece sezone (a za ABA ligu koga briga, EL ju je unistila jer EL unistava kompletnu klupsku kosarku u Evropi). Prvo i osnovno pitanje je da li Tanaskovic dolazi u Partizan. Ali pod uslovom da dolazi, ne dovodi njega Partizan pod prisilom , na prinudni rad. Zna se da se Obradovic cuje sa svakim igracem sa kojim udju u pregovore, objasni mu gde vidi igraca, sta ocekuje od njega..... Tako da i ako dolazi u Partizan, Tanaskovic ce znati svoju buducu ulogu. AKo mu kazu igras abu i kls, a EL na kasicicu i njemu to odgovara, ne vidim razlog za histeriju. A to oko otimanja igraca, sigurno mu Partizan nece ponuditi vecu paru ili znacajno vecu kao igracu koji ce biti 11.-12. igrac, nego Buducnost gde bi bio recimo 5.-6. opcija. Edited 14 hours ago by Gromovnik 2 2
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Krenuli smo sa pozdravima... klub se zvanicno oprostio Brendone brate sve najbolje.. 5
Alek The Great Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Hocemo li otvarati taj topik za prelazni rok? 1
fedor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ko je otvorio temu kad su dosli Egzum i Naneli nek otvara i sad 😄 Sto bi rekao Bogdan Diklic: POCINJE! 1 1
MC Thunder 2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Goldberg standardno baca biserne hot tejkove, ali jedino gde donekle ima pravo je uloga Washa. Duanu je potrebno da bude 1A u timu i igra hevi minute kako bi njegove prednosti (videti pod kls) dosle do izrazaja. Retko je uspevao da postigne radnu temperaturu kao rezervista sa minutazom zavisnom od prvih par poseda. A i kada bi bio 1A, nema garancije da bi to izaslo uvek na dobro, narocito u EL. Svakako i apsolutno zelim da ostane i da se nadje nacin da u kontinuitetu bude koristan nezavisno od minutaze i uloge. Samo je pitanje da li ce to uspeti. Edited 13 hours ago by MC Thunder 2 1
Alek The Great Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Da li vi zaista vidite Zeljka kako Duanu daje npr u prve 3 EL utakmice loptu u ruke i 30+ minuta pa sta uradi?! Ono sto sam ja video je da ga je ubacivao cesto na pocetku drugog poluvremena, neretko i kad gubimo, da se nesto promeni. Meni to izgleda kao da mu preterano ne veruje. Nisam siguran da je ovaj kls uzorak to promenio.
Eddard Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 42 minutes ago, fedor said: Ko je otvorio temu kad su dosli Egzum i Naneli nek otvara i sad 😄 Pa nismo mi komšije da imamo temu i za prelazni rok, to je neko pomodarstvo od prethodne godine. Za sezonu 22/23. nije je bilo, a glavnu je otvorio @fillam. 1
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago SAZNAJEMO: Vašington pod ugovorom, postoji jedna klauzula!https://telesport.rs/2025/06/26/saznajemo-vasington-pod-ugovorom-postoji-jedna-klauzula/ eo za Duejna
Alek The Great Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Iskreno, navijam da ga pokupi neki nba tim pa da zaradimo neki "dinar". Zaista ne vidim njegovu ulogu u ovom timu, pogotovo u EL.
fedor Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Alek The Great said: Iskreno, navijam da ga pokupi neki nba tim pa da zaradimo neki "dinar". Zaista ne vidim njegovu ulogu u ovom timu, pogotovo u EL. Sa njim smo u win-win situaciji ili ce ostati da probamo jos jedan krug ili cemo uzeti bar jos pola miliona obestecenja sto bi znacilo da je igrao proslu sezonu dzabe, jer smo dobili vec milion za njega, plus dobri smo bar pola miliona za obestecenje ove godine. Malo li je. 😄
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Daj @fedore neke tračeve, od Jabarija sve nekako utihnulo…
Recommended Posts