kendrick duckworth Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovaj se takmiči sa vašom Micić-Edwards lepojkom za rič.
božija noga Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, kendrick duckworth said: Ovaj se takmiči sa vašom Micić-Edwards lepojkom za rič. Mada izvini na ofu. Ta devojka ima baš zanimljivo prezime. Dame izvinite takođe ovde na forumu.
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) evo i brat Matteo prica o Jabariu... onaj tips tj Misko Raznatovic ce da se popisa opet po svima jer on tvrdi da je Panata y pitanju Edited 8 hours ago by ScepanScekicSto
Alek The Great Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Veoma dobar napadac za evropske prilike, ali mu je cimanje u odbrani upitno. On je u Barsi imao 2m po sezoni, a ne moze se reci da mu je ova bila losa. Ali opet za igraca koji je 2 puta imao ACL na istoj nozi malo su to veliki novci. Ako je tacno opet se ide na veliki broj poena.
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago e sad, postoji li neki igrac koji bi vaskolikoj grobariji odgovarao? da se sale djordjevic podmladi, ni to ne bi valjalo ako razmisljam samo logicki, nasa prednost je jedino potencijalna uloga koju moze dobiti... ostalo je sve na strani Panate
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 46 minutes ago, božija noga said: Mada izvini na ofu. Ta devojka ima baš zanimljivo prezime. Dame izvinite takođe ovde na forumu. Em je štiti moderacija em joj se persira. 1 3
božija noga Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Em je štiti moderacija em joj se persira. Mislio sam na sve žene na forumu ako ih ovde ima. A ta novinarka se baš interesantno preziva. A zove Vasiliki.
DameTime Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 42 minutes ago, Čvarkov said: Em je štiti moderacija em joj se persira. To @božija noga intuitivno oseća moju višestruku ličnost. 1
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Aj sad da vidimo ciji je veci 😂😂😂 sport24 pise da je Jabari done deal edit: glup sam... izaci cu sam Edited 6 hours ago by ScepanScekicSto 1
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago @Stex znaš li šta o Jabariju, ima li istine? Kad već stranci pišu da je done deal, možeš i ti ako znaš 😅
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Evo da se iskupim meni je ovo ok... Ovo znaci da Majk ne ostaje sigurno. Znam malog Tanaska iz Bloka, pikali smo basket pre 7-8 godina, zbog njega lično bih voleo da je ovo istina. A kosarkaski bas i ne znam, klasičan sljaker, odličan za Aba, mislim da u El max nekih 10 min i to bi bilo upitno.
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Tanaska dovodimo samo za Petruševa. 😁 Odoh spavati a do jutra će već neko demantovati Jabarija, nije mi prvi put. 🤷♂️ 2
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 Exum, Jones 2 Sterling, Cordinier 3 Bonga, Vanja 4 Parker, Poku 5 Jones, Landale, Osetkowski U ovoj ekipi ima nekih 15-16 milki.
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Alek The Great said: 1 Exum, Jones 2 Sterling, Cordinier 3 Bonga, Vanja 4 Parker, Poku 5 Jones, Landale, Osetkowski U ovoj ekipi ima nekih 15-16 milki. Umesto Exuma ako ne prodje moze Darius Tompson i to je to.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Eurohoops takodje prenosi da je blizu potpisa Jabari https://www.instagram.com/p/DLIyHivMQOl/?igsh=Ym40MTJtZm9wOXVq
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 26 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Este bazdareni, kakav Landale, kakav Parker Jock i Jabari. 29 minutes ago, Coz29 said: Umesto Exuma ako ne prodje moze Darius Tompson i to je to. Mada bi ja i Carlika zamenio sa Tyus-om. Cisto da se poveca budzet na 17m.
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma jeste, Jabari i Tanasko, to neko hoce svojim pisanijima da destabilizuje Mike-a da povede ovu nejac u borbu za epsku KLS titulu :).
Stex Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dogovorena su 4 igraca u Partizanu. Procurece uskoro sve... 1
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ajmo braćo.. Osetkovski Tanasko Jabari Mora biti i jedan bek, ko će ga pogoditi prvi 😅
Klipan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Slukas ili James, koji li je dogovoren a koji je bio dimna zavesa?
Recommended Posts