MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:04 PM Posted Thursday at 05:04 PM Ne bi mi smetalo da trofej osvoji neko izvan blizanaca, ali bi mi smetalo da to bude fmp. Tako da steta za ovu skoro-pa predaju veceras, izmedju ostalog i zbog ljudi koji ce ici na mec. Ok Poku, ali koliko znam Duan nije povredjen?
SteveFrancis#3 Posted Thursday at 05:07 PM Posted Thursday at 05:07 PM Pokusavamo da se ne plasiramo u finale
MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:10 PM Posted Thursday at 05:10 PM (edited) 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Pokusavamo da se ne plasiramo u finale Onda je trebalo odjebati i g1. A ne da Duan guli 36, a sada da ne igra zbog razloga. Edited Thursday at 05:11 PM by MC Thunder 2
DameTime Posted Thursday at 05:11 PM Author Posted Thursday at 05:11 PM 6 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ok Poku, ali koliko znam Duan nije povredjen? On još slavi pobedu u G1. 3 1
Barkley#34 Posted Thursday at 05:34 PM Posted Thursday at 05:34 PM Dujan na merenju sat pre meča nije doterao do dva promila, zato ne igra. 1 5
Igor_ Posted Thursday at 05:35 PM Posted Thursday at 05:35 PM 1 minute ago, Barkley#34 said: Dujan na merenju sat pre meča nije doterao do dva promila, zato ne igra. Nije proso vagu😂 1
Son_of_a_gun Posted Thursday at 05:37 PM Posted Thursday at 05:37 PM Bilo je očekivano za Pokua jbg. Žao mi je što Željko nije pustio Dujana da sam uzme kls. Kako bi pokidao brat.
Xpert Posted Thursday at 05:42 PM Posted Thursday at 05:42 PM 32 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Pokusavamo da se ne plasiramo u finale Nema šta da pokušavamo. Ovaj sastav će izgubiti lagano. Bukvalno će nam najjači igrač biti Mike, koji je u užasnoj formi. Pleja nemamo.
Jonas Lunden Posted Thursday at 07:41 PM Posted Thursday at 07:41 PM A da li je Poirier pod ugovorom ?
kojihit Posted Thursday at 08:12 PM Posted Thursday at 08:12 PM Rutiniramo i kad nećemo, najjači smo 1
Alek The Great Posted Thursday at 08:13 PM Posted Thursday at 08:13 PM 31 minutes ago, Jonas Lunden said: A da li je Poirier pod ugovorom ? Jos 2 godine.
Xpert Posted Thursday at 08:15 PM Posted Thursday at 08:15 PM Moram priznati da ovo nisam ocekivao. Klinci su odigrali na izuzetno visokom nivou, a treba pohvaliti i Balsu i reci da je pokidao ovu utakmicu. Svaka cast. Kad smo vec u finalu, gre'ota bi bila ne dati sansu svima da igraju. Previse je kratka rotacija i povecava se rizik od povreda. 4
Barkley#34 Posted Thursday at 08:16 PM Posted Thursday at 08:16 PM Koliko sam bio razočaran pre par dana toliko mi je drago zbog klinaca danas. Sve čestitke! 2
MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:16 PM Posted Thursday at 08:16 PM Nadam se da ce ovaj sastav + Duan zavrsiti sezonu, da nece da ubacuje Bongu i Vanju, koji su i verovatno van ritma. I neka Bogdan vodi do kraja. Verujem da ce Spartak osvojiti, mucili smo se sa njima i u full sastavu. Fmp je bas slab. 4
jedibojan Posted Thursday at 08:18 PM Posted Thursday at 08:18 PM Bravo deco. Nema se sta pametno reci. Nadam se da necemo gledati reprizu Radovanovica, Mihailovica (jos uvek se ne mirim da je Drezgic zavrsio sa nama) i Dimitrijevica. Finale kakvo se samo moze pozeleti. Koliko mi je krivo zbog mog Novog Sada, toliko i nije zbog SNS Rebrace. Ici ce se u Dudovu sumu da se gleda FIBA. 3
goofy Posted Thursday at 08:21 PM Posted Thursday at 08:21 PM Izgleda moramo da odjavimo i Majka i Balšu... Šta znaju ova deca šta je FMP... Tovare ne pitaju ništa 4
cuftausosu_ Posted Thursday at 08:26 PM Posted Thursday at 08:26 PM Jedna od drazih tekmi ove sezone. Pritom mislim iskljucivo na cisto kosarkaske stvari. Deca pokidala, bilo je milina gledati 🖤🤍🖤 5
Son_of_a_gun Posted Thursday at 08:27 PM Posted Thursday at 08:27 PM (edited) Priznajem da me bolela paja za ovaj cirkus ali vrijedilo je igrati makar samo zbog ove utakmice. Nemam riječi za ove klince, respect! Još uvijek me boli paja za trofej ali bi bilo baš priceless vidjeti predsjednika kssa kako uručuje Vanji pehar. 😁 Edited Thursday at 08:28 PM by Son_of_a_gun 1
MarioKempes Posted Thursday at 08:34 PM Posted Thursday at 08:34 PM 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Još uvijek me boli paja za trofej ali bi bilo baš priceless vidjeti predsjednika kssa kako uručuje Vanji pehar. 😁 Najranije u februaru sledeće god, kad se igra kup 2025/26.
Shonewizard Posted Thursday at 08:34 PM Posted Thursday at 08:34 PM 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Priznajem da me bolela paja za ovaj cirkus ali vrijedilo je igrati makar samo zbog ove utakmice. Nemam riječi za ove klince, respect! Još uvijek me boli paja za trofej ali bi bilo baš priceless vidjeti predsjednika kssa kako uručuje Vanji pehar. 😁 Ali nema veze savez sa ovim ili sam ja pomiješao nešto? 😄
jedibojan Posted Thursday at 08:35 PM Posted Thursday at 08:35 PM 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Priznajem da me bolela paja za ovaj cirkus ali vrijedilo je igrati makar samo zbog ove utakmice. Nemam riječi za ove klince, respect! Još uvijek me boli paja za trofej ali bi bilo baš priceless vidjeti predsjednika kssa kako uručuje Vanji pehar. 😁 Druga opcija je Vladaeiou za koga je organizovao onaj pena party. 1
jedibojan Posted Thursday at 08:44 PM Posted Thursday at 08:44 PM 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Moras nauciti da uzivas u sitnicavom nasladjivanju... 1
Recommended Posts