Alek The Great Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Evo Thompson raskida sa Efesom. Plata mu je u Efesu bila malo prenabudzena. Ako nema nista od Exuma dizem ruku za ovoga.
freethrow Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Izvinite na ignoranciji, ali imam pitanje - poveo bih decu na sutrašnju utakmicu. Da li je dovoljno da budemo tamo oko 19:00 i da li cenite da će biti karata? 1
Coz29 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 46 minutes ago, Alek The Great said: Evo Thompson raskida sa Efesom. Plata mu je u Efesu bila malo prenabudzena. Ako nema nista od Exuma dizem ruku za ovoga. Iskreno mislim da Exum moze teško da ponovi onu sezonu. Plus je stariji 2 godine a i on je kroz karijeru staklen. Moj omiljeni igrac iz one sezone i želim da mi ostane u tom lepom sećanju. Daris bi odlicno legao na ovaj tim, plej sa velikim telom, defanzino moze da brani od 1 do 3, i odlican je u kreaciju. Takodje, u sutu spolja je prilično dobar, ove sezone je imao 44% za 3, s tim što nije toliko konstantan imam utakmica gde bude 1/7, ali ima i 5/5 kao protiv nas. Mislim da bi se odlicno uklopio u Zeljkov sistem, jer je čist kršteni plej, ne bi morao kao sa Aleksom i Douzerom da objašnjava jedno isto po 1000x. Bas bih bio zadovoljan njegovim potpisom!
Shonewizard Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 42 minutes ago, freethrow said: Izvinite na ignoranciji, ali imam pitanje - poveo bih decu na sutrašnju utakmicu. Da li je dovoljno da budemo tamo oko 19:00 i da li cenite da će biti karata? Ja koliko sam ispratio po mrežama, utakmica se igra u Pioniru i nema karata u slobodnoj prodaji, isključivo sezonci. 2
pendulum Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 hours ago, freethrow said: Izvinite na ignoranciji, ali imam pitanje - poveo bih decu na sutrašnju utakmicu. Da li je dovoljno da budemo tamo oko 19:00 i da li cenite da će biti karata? Na prvoj je bilo karata ispred hale koliko hoćeš. Ako ti deca nisu prevelika (tipa ne preko 10-12 godina) možete svi lagano na jednu kartu da uđete. Dovoljno je da dođeš neposredno pred tekmu ili možda 10ak minuta ranije. Na prvoj nije bilo nikog na ulazu. Sad možda bude malo više ljudi. Kada uđete možete lagano preko tribina do kojih god mesta da se dovučete. Deci će možda biti interesantno tamo u delu iza klupa, da čuju trenere i vide igrače izbliza. 2
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Simpatični intervju sa Bongom: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/bonga-kakvog-do-sada-niste-citali-zeljkov-sam-svajcarski-noz-kao-dete-sam-vise-igrao-fudbal/515498 i zanimljiva opservacija o Krisu Polu i Luči: Quote "Kris Pol je igrao za Oklahomu, a ja za Vašington. Protiv njega sam shvatio da košarka nije samo postizanje koševa. Sećam se dobro, bio sam na parketu i koju god akciju naš trener pozove, Kris Pol je već unapred zna i govori svojim saigračima šta ćemo da odigramo i to sve do detalja. Nisam mogao da verujem. Sećam se da sam se okrenuo ka treneru i rekao: 'Je l igramo stvarno ovu akciju ili da menjamo nešto jer ovaj sve zna'. Pamtim da mi je ukrao nekoliko lopti. Pomislio sam, čoveče ovaj nam je dao 20 poena, a onda shvatam da je zapravo dao četiri poena, ali toliko je u stanju da manipuliše čitavom utakmicom sa mentalne strane da je to neverovatno"? Postoji li takav igrač u Evroligi? "Jedini koji mi pada na pamet, doduše on ne priča na terenu toliko kao Kris Pol, ali to je Luča. Igrao sam sa njim i shvatio sam koliko on zapravo zna o košarci". 11
freethrow Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, pendulum said: Na prvoj je bilo karata ispred hale koliko hoćeš. Ako ti deca nisu prevelika (tipa ne preko 10-12 godina) možete svi lagano na jednu kartu da uđete. Dovoljno je da dođeš neposredno pred tekmu ili možda 10ak minuta ranije. Na prvoj nije bilo nikog na ulazu. Sad možda bude malo više ljudi. Kada uđete možete lagano preko tribina do kojih god mesta da se dovučete. Deci će možda biti interesantno tamo u delu iza klupa, da čuju trenere i vide igrače izbliza. Hvala ti. Daje mi drugar dve sezonske na pozajmicu, valjda bude dovoljno 🙂 1
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/jasiel-rivero-hasijel-partizan-prelazni-rok/?fbclid=IwY2xjawLAradleHRuA2FlbQIxMQABHt1ZKjtSvwIhxeLq-jh5g2QuYPMjltJYLfkt40zqulsXZ52BZtGaDVvaUCpE_aem_DeiBX858lYO7ptLs6epu9g kazu da smo zainteresovani za Rivera
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago To je jedno drvo teško, što bi na selu rekli prava cepanka. Ako njega dovedu neka se teraju i Zoc i Savic! Dejvisa ćemo od blata da pravimo..
Marvin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 hours ago, Alek The Great said: Evo Thompson raskida sa Efesom. Plata mu je u Efesu bila malo prenabudzena. Ako nema nista od Exuma dizem ruku za ovoga. ja dizem obadve :) Uz njega ne bismo ni morali da dovodimo startnog beka, mogao bi da Sterling uzima najvise minuta a da ostatak dele Darius, Ife i Duejn.
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/jasiel-rivero-hasijel-partizan-prelazni-rok/?fbclid=IwY2xjawLAradleHRuA2FlbQIxMQABHt1ZKjtSvwIhxeLq-jh5g2QuYPMjltJYLfkt40zqulsXZ52BZtGaDVvaUCpE_aem_DeiBX858lYO7ptLs6epu9g kazu da smo zainteresovani za Rivera Secam se kad su komsije zimus bile navodnozainteresovane za doticnog, bili su jedinstveni kao nikad do tada po pitanju jednog igraca, niko ga nije zeleo 😄 Ja se nadam da cemo ga preskociti. Mada, bas je tanak izbor igraca, vrte se ista imena u krug. Ulaskom jos dva tima u EL, kvalitet se dodatno razvodnjava a izbor dodatno otezava. 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Voli i Željko izgleda te centre,dobre defanzivce sa brzim nogama :) 2
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kad je Rivero dolazio kod nas @Guru je izvukao najbolje fotke Rivera i njegovih statistika frizura. Epic shit. Daj iskopajte to edit..našao Edited 3 hours ago by NMX 4
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja za razliku od većinskog narativa, mislim da bi nam Rivero legao. Svakako mnogo više od centara koji vole da uče šutiraju trojke. 1
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, TripleJ said: Secam se kad su komsije zimus bile navodnozainteresovane za doticnog, bili su jedinstveni kao nikad do tada po pitanju jednog igraca, niko ga nije zeleo 😄 Ja se nadam da cemo ga preskociti. Mada, bas je tanak izbor igraca, vrte se ista imena u krug. Ulaskom jos dva tima u EL, kvalitet se dodatno razvodnjava a izbor dodatno otezava. Ako je tacno da se cetvorka zatvara kako vecina ocekuje, rezervna petica i nije toliki lyability. Tu bi se upustio u gledanje preko bare i trazenje nekog ko ce znati da odigra odbranu i zatvori skok. Tyrique je ocigledno prva opcija, ostalo ce zatvarati igrac koga dovedemo, Dilan i Pokus. Iz te perspektive, verujem da se moze naci i jeftiniji igrac od Rivera koji je vec sebi nabio cenu igrajuci EL
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 43 minutes ago, Xpert said: Ja za razliku od većinskog narativa, mislim da bi nam Rivero legao. Svakako mnogo više od centara koji vole da uče šutiraju trojke. Dobar pametan igrač, ali ima i tu dosta problema. Pod jedan povrede. Puno povreda, propuštenih utakmica. Još mi u sećanju ova zadnja povreda, beše u Pioniru neka tekma. Ostao je sam na ziceru, šutnuo, promašio, uhvatio se za zglob, sledeća vest - završio sezonu. Pod dva, bacanja. Godinama % u padu, prošle godine u oba takmičenja 55-58%. Sve u svemu, ovogodišnja Dejvisova statistika, deluje kao "best case scenario" za njega. Takođe ispodprosečan skakač, s tim što bi gubili i na spejsingu sa njime. Sve u svemu, baš tanko. 4
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Inače, nisam nigdje ukačio neke dodatne vijesti o Pokuovom stanju? 1
MilošVB Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Shonewizard said: Inače, nisam nigdje ukačio neke dodatne vijesti o Pokuovom stanju? Drugo 1
Jonas Lunden Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, MilošVB said: Drugo I nece da rodi jos 10 godina, sve dok se ne uda 🙂 1
ScepanScekicSto Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 1 hour ago, jedibojan said: Ako je tacno da se cetvorka zatvara kako vecina ocekuje, rezervna petica i nije toliki lyability. Tu bi se upustio u gledanje preko bare i trazenje nekog ko ce znati da odigra odbranu i zatvori skok. Tyrique je ocigledno prva opcija, ostalo ce zatvarati igrac koga dovedemo, Dilan i Pokus. Iz te perspektive, verujem da se moze naci i jeftiniji igrac od Rivera koji je vec sebi nabio cenu igrajuci EL ja ne nam kako se cetvorka zatvara?
Recommended Posts